Ailesinin tavirlarindan cok bunaldim artik

Gercekten cok beyefendi cok ince bir insan babasi, okuyunca enteresan geliyor gercekten ama yasayinca biraz problemli, bu durum yuzunden cok simarik insanlarla karsi karsiya geliyorum ve bunun iliskimi etkileyecegini soyluyor herkes, buradakiler dahil :KK43:
Etkileyeceği kesin. Kayınvalide bildiğin sonradan görme kendini asil sanan orta halli Türklere benziyor. Mesafe koymazsanız çok sorun yaşarsınız. Sessiz kalmayın söylediklerine.

Size kesinlikle katiliyorum, benim gozumde boyle davranan biri ingiltere kralicesi olsa ne yazar? Insan once insan olmali, nerede nasil davranilacagini bilmeli
O zaman ailene yaşatılan bu çirkinliği temizle bir zahmet ..koskoca insanlar ne duruma düşmüş .. bir süre erkek arkadaşınla görüşme bakalım tavrı ne olacak ..ailesi ailenden özür dileyecek mi

Size kesinlikle katiliyorum, benim gozumde boyle davranan biri ingiltere kralicesi olsa ne yazar? Insan once insan olmali, nerede nasil davranilacagini bilmeli

Acaba kraliyet aılesınden oldugu ıcın sizi ogluna degerli ogluna layık gormuyor olabılır mı? Yanı kafasında baska bır asılzade vardı belki de.

Etkileyeceği kesin. Kayınvalide bildiğin sonradan görme kendini asil sanan orta halli Türklere benziyor. Mesafe koymazsanız çok sorun yaşarsınız. Sessiz kalmayın söylediklerine.
Cok haklisiniz tanidim artik onu, artik acemi degilim bakalim bir daha ne zaman gorusuruz

Ben gercekten ailemi boyle bir duruma sokmak istemedim ama babaannem cok istedi gidip tanismak, evlenecegim kisiyi tanimak. Cok sinir bozucu bir durum ya

Tamamda evlenecegin kisi gelsydi ozamn babaannenin yanina
Gitmekle cok buyuk hata etmissiniz ama olan olmis canim yapcak bisi yok

O zaman ailene yaşatılan bu çirkinliği temizle bir zahmet ..koskoca insanlar ne duruma düşmüş .. bir süre erkek arkadaşınla görüşme bakalım tavrı ne olacak ..ailesi ailenden özür dileyecek mi
Zaten ben yunanistana dondum ailemin yanina, konusmuyorum onunla suan. 2 gundur acmadim telefonlarini ama aramadi bugun. Bir yandan da onu merak ediyorum

Hayal kuruyosun canim kadin sizi ayagina getirmis bn sizin ayaginiza gelmem demis senin aklin aliyomi gercekten ozur diliceni
Kesinlikle ama kucuk bir umut belki oglu icin yapar hic sanmam ama, cunku ben gercekten cok kirildim ya ailesi yuzunden erkek arkadasimdan soguma noktasina geldim

Zaten ben yunanistana dondum ailemin yanina, konusmuyorum onunla suan. 2 gundur acmadim telefonlarini ama aramadi bugun. Bir yandan da onu merak ediyorum
Hiç merak etme , bir zahmet o seni merak etsin .. ne kadar uzak durursan hayrına .. seven adam araya köprü kurmak için her yolu dener .. ailesinin hatalarını telafi etmesine olanak sağlasın önce ..bırak ne hali varsa görsün ..

Hiç merak etme , bir zahmet o seni merak etsin .. ne kadar uzak durursan hayrına .. seven adam araya köprü kurmak için her yolu dener .. ailesinin hatalarını telafi etmesine olanak sağlasın önce ..bırak ne hali varsa görsün ..
Bir sure ailemin yaninda durmak istiyorum ve dediginiz gibi kendini affettirmeye calismasini bekleyecegim

Back
X