- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Ülke farketmez ,kraliyet ailesinden bile olsa ,çirkef kayınvalide her yerde çirkeftir :)Umarim oyle olmaz ben de ondan korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülke farketmez ,kraliyet ailesinden bile olsa ,çirkef kayınvalide her yerde çirkeftir :)Umarim oyle olmaz ben de ondan korkuyorum
Size kesinlikle katiliyorum, benim gozumde boyle davranan biri ingiltere kralicesi olsa ne yazar? Insan once insan olmali, nerede nasil davranilacagini bilmeliYemişim kraliyet ailesi mensuplugunu. . İnsan değil , net !
Etkileyeceği kesin. Kayınvalide bildiğin sonradan görme kendini asil sanan orta halli Türklere benziyor. Mesafe koymazsanız çok sorun yaşarsınız. Sessiz kalmayın söylediklerine.Gercekten cok beyefendi cok ince bir insan babasi, okuyunca enteresan geliyor gercekten ama yasayinca biraz problemli, bu durum yuzunden cok simarik insanlarla karsi karsiya geliyorum ve bunun iliskimi etkileyecegini soyluyor herkes, buradakiler dahil![]()
Ah ah ne yapacagiz bilmem ki, ilerde erkek cocugum olursa ve evlenirse soyle bir karaktere donusmekten nasil korkuyorum bilsenizÜlke farketmez ,kraliyet ailesinden bile olsa ,çirkef kayınvalide her yerde çirkeftir :)
O zaman ailene yaşatılan bu çirkinliği temizle bir zahmet ..koskoca insanlar ne duruma düşmüş .. bir süre erkek arkadaşınla görüşme bakalım tavrı ne olacak ..ailesi ailenden özür dileyecek miSize kesinlikle katiliyorum, benim gozumde boyle davranan biri ingiltere kralicesi olsa ne yazar? Insan once insan olmali, nerede nasil davranilacagini bilmeli
Size kesinlikle katiliyorum, benim gozumde boyle davranan biri ingiltere kralicesi olsa ne yazar? Insan once insan olmali, nerede nasil davranilacagini bilmeli
Cok haklisiniz tanidim artik onu, artik acemi degilim bakalim bir daha ne zaman gorusuruzEtkileyeceği kesin. Kayınvalide bildiğin sonradan görme kendini asil sanan orta halli Türklere benziyor. Mesafe koymazsanız çok sorun yaşarsınız. Sessiz kalmayın söylediklerine.
Ben gercekten ailemi boyle bir duruma sokmak istemedim ama babaannem cok istedi gidip tanismak, evlenecegim kisiyi tanimak. Cok sinir bozucu bir durum ya
Üzüm üzüme baka baka kararır ..kurtar kendini :)Ah ah ne yapacagiz bilmem ki, ilerde erkek cocugum olursa ve evlenirse soyle bir karaktere donusmekten nasil korkuyorum bilseniz
Zaten ben yunanistana dondum ailemin yanina, konusmuyorum onunla suan. 2 gundur acmadim telefonlarini ama aramadi bugun. Bir yandan da onu merak ediyorumO zaman ailene yaşatılan bu çirkinliği temizle bir zahmet ..koskoca insanlar ne duruma düşmüş .. bir süre erkek arkadaşınla görüşme bakalım tavrı ne olacak ..ailesi ailenden özür dileyecek mi
Begenmeyen kucuk ogluna almasin yazmis biri :)Acaba kraliyet aılesınden oldugu ıcın sizi ogluna degerli ogluna layık gormuyor olabılır mı? Yanı kafasında baska bır asılzade vardı belki de.
Kesinlikle babaannemden kisisel bir ozur dilemesini bekliyorum ama zorTamamda evlenecegin kisi gelsydi ozamn babaannenin yanina
Gitmekle cok buyuk hata etmissiniz ama olan olmis canim yapcak bisi yok
Kesinlikle babaannemden kisisel bir ozur dilemesini bekliyorum ama zor
Hayal kuruyosun canim kadin sizi ayagina getirmis bn sizin ayaginiza gelmem demis senin aklin aliyomi gercekten ozur diliceniKesinlikle babaannemden kisisel bir ozur dilemesini bekliyorum ama zor
Onu bilmiyorum cunku ben orada degildim annem de soylemedi bana bir seyPeki ailenizi nasıl agırladılar evlerinde?
Kesinlikle ama kucuk bir umut belki oglu icin yapar hic sanmam ama, cunku ben gercekten cok kirildim ya ailesi yuzunden erkek arkadasimdan soguma noktasina geldimHayal kuruyosun canim kadin sizi ayagina getirmis bn sizin ayaginiza gelmem demis senin aklin aliyomi gercekten ozur diliceni
Hiç merak etme , bir zahmet o seni merak etsin .. ne kadar uzak durursan hayrına .. seven adam araya köprü kurmak için her yolu dener .. ailesinin hatalarını telafi etmesine olanak sağlasın önce ..bırak ne hali varsa görsün ..Zaten ben yunanistana dondum ailemin yanina, konusmuyorum onunla suan. 2 gundur acmadim telefonlarini ama aramadi bugun. Bir yandan da onu merak ediyorum
Blki erkek arkadsinda bas edemiyodur cirkef annesiyle bosvet uzulmeKesinlikle ama kucuk bir umut belki oglu icin yapar hic sanmam ama, cunku ben gercekten cok kirildim ya ailesi yuzunden erkek arkadasimdan soguma noktasina geldim
Bir sure ailemin yaninda durmak istiyorum ve dediginiz gibi kendini affettirmeye calismasini bekleyecegimHiç merak etme , bir zahmet o seni merak etsin .. ne kadar uzak durursan hayrına .. seven adam araya köprü kurmak için her yolu dener .. ailesinin hatalarını telafi etmesine olanak sağlasın önce ..bırak ne hali varsa görsün ..
Ben de dusundum ki bu kadinla ancak bizim kk uyeleriyle bas edilir :)Blki erkek arkadsinda bas edemiyodur cirkef annesiyle bosvet uzulme