- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
annesine bunu teklif ettigimizde yuzume karsi ”biz kimsenin ayagina gidecek bir aile degiliz” tarzi bir seyler soyledi ve ben cok kirildim. Fakat belli etmedim.
Son cümleniz hayatı önem taşıyor ama malesef ailenizi onların ayağına götürerek bu kıymeti ayaklar altına aldırmışsınız. Sizin orada bu nasıl karşılanır bilmiyorum ama ben kendi aileme bunu reva gormezdimSormayin ya biz de cok sinir olduk ama babaannem cok mahcup oldu en cok ona sinir oldum sirf bu yuzden iliskimizi bitirmeyi dahi dusunebilirim hicbir erkek benim ailemden degerli degil
arkadas cok guzel tiye aliyor da yorum yapanlara ben cok sasirdim esas nasil anlamayip da ciddi ciddi yorum yaptiklarinaiskoç asilzadesi,kont karısı,saray soylusu kayınvalide adayına bak sen.türk kaynanaları yanında,melek kalır.
siz isviçrenin hangi şehrinden siniz,aileniz yıunanistanın hangi şehrinden?
vallahi kusura bakmayın ama avrupaya olan hayranlığımı bir anda,sıfırladınız.artık bizim ülkemizde bile gençlerin bir kısmı bu saçma sapan adetler olmadan,kendi kendilerine evliyorlar.siz taa medeniyetin beşiğinde,hala yok senin ailen gelsin,yok benim babannem gitsin.
bir de avrupa da misafir ağırlama kültürü yok,benim bildiğim.en fazla otel veya kalacak yer ayarlarlar.nasıl 2 gün de olsa,3 kişinin kalmasına razı oldular.üstelik hiç tanımadıkları,insanlar.biz de bir tabir vardır,"hırlı mıdır,hırsız mıdır"aynı şey senin ailen için de geçerli,nasıl hiç tanımadıkları insnların evinde,kalabildiler.babanne ısrar etse bile,kibarca reddedilirdi.
kaldı ki,avrupa da ısrar diye birşey yok.sadece teklif ederler,asla ısrar etmezler.yemek,içmek konusunda bile.
ayrıca,türkçene hayran kaldım.
kaynana iskocmus ve bir kont ile evliymis ve satoda yasiyormusSinir hastası olursun adaysın kaç kurtul !
Arkadaşım o kadın kim oluyoda biz kimsenin ayağına gitmeyiz diyebiliyo ve sen haklısınız dere getirip kendi aileni onların ayaklarına getiriyosun?
Hiçbir aşk senden kıymetli değil. Kahkahayı patlatıp adetleriniz nelerdir diyecektin ve onlar senin ailene gidene kadar erkek arkadaşınla konuşmayacaktın çok yanlış yapmışsın.
Biz kimsenin ayağına gitmeyiz diyen terbiyesiz mahluk babaannenide istemez ailene kılpta bulur bu ortama sen izin vermişsin
kaynana iskocmus ve bir kont ile evliymis ve satoda yasiyormus
bu arada dalga gecmiyorum gercekten boyle yazmis konu sahibi
zaten o da yunanmis
konu sahibi hangi ara isvicre'ye tasindiniz? bi ara izmirdeymissinizHerkese merhaba ben araniza yeni katildim ve mesajlara bakinca da iyi ki katilmisim dedim :) boyum 1.65 civari kilom 66 Izmir'den katiliyorum. umarim motivasyonunuz yerindedir ve iyisinizdir. güçlü kalın başaracağız~
Bu arada dünkü menüm:
Iftar:
2 adet izgara tavuk
Salata (yagsiz, domates ve salataliktan)
21.30
Yesil cay( sekersiz)
Sutsuz sekersiz kahve
Spor: 45 dakika Leslie Sansone 3 miles walk
ben cok eglendim yorumlari okurkenRapunzele bagladik desene:)
konu sahibi hangi ara isvicre'ye tasindiniz? bi ara izmirdeymissiniz
hayaller isviçre,gerçekler izmir...
ahhaaa bu cok iyiydi koptumay sen yoksa dun konu acan bir arkadas vardi arkadasi annem yunan diyormus o kizmisin :))
canim ne gerek var ailelerin tanismasina evlenin gitsin cok sacma bir sey yaptigi kadinin ama kimseye insanlik ogretmek zorunda degilsinIki taraf da degil, onlar iskoc benimkiler yunan
S sassyassyy sen bu konuyu gordun mu sekerim? bi iskoc asilzade koca adayi bulamadin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?