Aileye borç

İşsiz olur hasta olur kolunu keser verirsin ama böyle bir aciliyet yok. işsiz kardeşinin parasını isteyeceğine evlenirken herşeyi dört dörtlük olmayıversin. Ayrıca doğru düşünüyorsun şimdiden inçe düşünmeyen insan evlendikten sonra ama onların ihtiyacı var deyip sizin borcu öne almaz hatta diğer tüm borçlar bitene kadar sizinkini bekletir.

Bana çok para 4 ay daha işsiz kalacak kira parasi o sebeple çok değerli ...kardeşimin de masrafları çok düğün kolay değil ama yaşı çok şimdiye kadar hep yedi içti gezdi hiç birikinti yapmadı ,şimdi birden evlenmek isteyince Madden zorlandı ,kredi çekti ,taksit vs ,şimdide benim bilezik teklifimi duymuş ama ben sadece anneme verebileceğimi onuda kısa süreli olabileceğini söyledim ,oda bana niye güvenmiyorsun dedi bende geçmişte çok rahattın bu konularda dedim durduk yere kırıldı üzüldüm ,keşke gerçekten ihtiyacim dışı param olsa da hediye şeklinde versem gönül böyle istiyor ama malesef

Sakın verme bilezikleri senin icin onemsiz olsaydi yani seninde gecim sıkıntın olmasa idi ver tabiki derdim ama seninde sıkıntın var hem eşinle de aran açılabilir hem onun senin bileziğine karışma hakkı elbette yok ama kari koca sizde işsizmissiniz
Aileniz baskasindan borç alsa öder odemese bile ödemek icin çırpınır
Ama sizden alsa savsaklar
Nerden mi biliyorum?
Kendi ailemden hem esimden borc aldilar hemde benim düğünümde kendilerine elden verilen ve bana hediye uzak yerden gonderilen altinlari bozdurmak zorunda kaldilar
Bana da bir gune bir gun ne yersin ne icersin demediler nasilsa damat zengin ya !!!
Ve babam.kredi cekip tefeciye borc odedi esime ve bana hala ödemedi yemin ederim ki
Simdi malını satacak
Dun annemle birlikteydim baban senin parani ve kocanin parasini vericek dedi
Malina alıcı buldu cok sukur
Ben yine tamam anne halletsin de bankalari benimkini oder caninu sıkma dedim
Odeyecekler ama kac ay oldu biliyoe musun eesime olan borclari 1 sene
Bana olan borclari da 7 ay
Yok cunku
Olmayinca olmuyor napsın babam kendini mi öldürsün ?
Bizim cok sukur suanda o.paraya ihtiyacimiz yok ama olabilirdi
Bence sakin verme helede kardesin vukuatlu ise
Erkek cocugu ya simdi ona 4 4 luk dugun yapmaya calisiyorlardir
Aklını kullan lütfen

Şunuda söylemezsem çatlar ölürüm. Parası yoksa düğüünü ertelesin
Eşler çalışıp taksit vs ödeyecekler mis ,birazda kredi çekmiş ,annemde destek olacak yani bir şekilde planlamislar ama düğün bu yetmiyor tabiki benim teklifi duyunca hemen zıpladı benim moralimde bozuldu 1 senedir işsiziz ,ben anneme kiyamadim ağzımdan çıktı yoksa verecek durumum zaten yok insan istemeye utanır

Biriktirseydi o da.
Sen çalışırken, baba parası yemeye devam etti ama
Mirasta bunu düşünür mü?
Borca gir, ama asla verme
Her ay 100 atsa hesaba, şu an dile dokunur birikim olurdu 2 senede

Sana soruyorum konu sahibi. Sen evlenirken annen kendini bu kadar parçaladı seni erkek kardesini düşündüğü kadar düşündü mu.?

Biriktirseydi o da.
Sen çalışırken, baba parası yemeye devam etti ama
Mirasta bunu düşünür mü?
Borca gir, ama asla verme
Her ay 100 atsa hesaba, şu an dile dokunur birikim olurdu 2 senede
Miras konusu zaten sıkıntılı annemin 2 oğlu bir evi var annemde kıza miras düşmez 2oğlum sokaktami kalacak edasında ( eşime kendi ailesinden ilerde bir ev düşecek senin evin var nasılsa diye düşünüyor anlamıyorki o ev eşimin benim değil birgün ayrılsak eşimden (Umarım ayrılmam mutlu mesut yaşarız:) gidecek baba evim bile yok şimdiden empoze ediyor bana ,zaten gözüm yok mirastan ..

Ay inanamıyorum
Bu ne çıkmaz hal böyle ya

Verme para falan. Asla ama asla

Sana soruyorum konu sahibi. Sen evlenirken annen kendini bu kadar parçaladı seni erkek kardesini düşündüğü kadar düşündü mu.?
Ben 15 yaşımda iş hayatına başladım hem okudum hem çalıştım tüm paramı aileme verdim ,o zaman rahmetli babamda hayattaydi bütçelerine göre yaptılar ama şansıma eşim evliliğe hazırdı herşeyi o yapmıştı zaten..Ama yinede ailem eksik ne varsa aldı ...

Resmen haksızlık ne demekmis kiza miras düşmez oğlan evlatta ya sen nesin?
Sakun verme para

Ailene elinden gelenin fazlasini bile yapmissin gencliginde bence...

Sende kabahat
O kadar zordayken sana ne yiyip içiyorsun dememişler çıkmış borç teklif etmişsin
Müsait olsan gene neyse dicem
Şu belirsizliğin içinde olacak iş değil yaptığın
Haklısınız ama annemin odeyeceginden eminim ve kısıtlı zaman için zaten annem kabul etmedi onda sıkıntı yok ,sıkınti olan kardeşimin buna atlaması o canımı sıktı

Resmen haksızlık ne demekmis kiza miras düşmez oğlan evlatta ya sen nesin?
Sakun verme para
Annemin kendi aileside aynı şeyi yapmış kızdan miras kaçırmış annemde hep şikayet ederdi ,şimdi aynisini bana yapmayı düşünüyor ama yaparmı bilmiyorum zaman gösterecek ,(sebebide kardeşlerinin bir şeyi yok fazla ,kocanın bir dairesi olacak mirastan (kocamin mirasínı benim sayıyor:))

Anneniz adaletli davranmiyor başına gelenin aynisini size yapmasi cok üzücü insallah yapmaz

Bu arada kocaniza gelecek miras sizinde sayılıyor ortak sayiliyor evlilikte anneniz hakli ancak bu onun kendi mirasını size vermiycegi anlami taşımaz cok ayıp ediyor gercekten.

Oğlanları kayırıyor iyi valla gez toz pasam bu yasa gel anne abla de üzülme acıma o kardesine sakın

Benim arkadas kardesine 30 bin tl para verdi kardesi ve yengesi evlendigi kiz yani üzüyorlar arkadaşımı
Gelinleri cok nankör cıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…