İşsiz olur hasta olur kolunu keser verirsin ama böyle bir aciliyet yok. işsiz kardeşinin parasını isteyeceğine evlenirken herşeyi dört dörtlük olmayıversin. Ayrıca doğru düşünüyorsun şimdiden inçe düşünmeyen insan evlendikten sonra ama onların ihtiyacı var deyip sizin borcu öne almaz hatta diğer tüm borçlar bitene kadar sizinkini bekletir.Şuan çok ihtiyacı var paraya düğün için büyük kısmı taksitle vs yapacak ama en azından işleri var çalışıp taksitleri öderler ama ben verirsem sanki odeyemezler Paramla rezil olurum gibi geliyor kardeşim o konularda biraz bencil ,bizim karı koca şuan işimiz yok neredeyse 1 yıldır ..
Bana çok para 4 ay daha işsiz kalacak kira parasi o sebeple çok değerli ...kardeşimin de masrafları çok düğün kolay değil ama yaşı çok şimdiye kadar hep yedi içti gezdi hiç birikinti yapmadı ,şimdi birden evlenmek isteyince Madden zorlandı ,kredi çekti ,taksit vs ,şimdide benim bilezik teklifimi duymuş ama ben sadece anneme verebileceğimi onuda kısa süreli olabileceğini söyledim ,oda bana niye güvenmiyorsun dedi bende geçmişte çok rahattın bu konularda dedim durduk yere kırıldı üzüldüm ,keşke gerçekten ihtiyacim dışı param olsa da hediye şeklinde versem gönül böyle istiyor ama malesefOh çok şükür öz kardeşimciler gelmemiş.
Verme, herkesin aklı başında, zamanında yapsaydı birikimi.
Borçla düğün yapana, aile karışmaz, ama sizinki hem borç, ne bileyim.
10 bin çok para değil ki zaten. Acil hastalık çıksa günlük 10 bin.
Eşler çalışıp taksit vs ödeyecekler mis ,birazda kredi çekmiş ,annemde destek olacak yani bir şekilde planlamislar ama düğün bu yetmiyor tabiki benim teklifi duyunca hemen zıpladı benim moralimde bozuldu 1 senedir işsiziz ,ben anneme kiyamadim ağzımdan çıktı yoksa verecek durumum zaten yok insan istemeye utanırŞunuda söylemezsem çatlar ölürüm. Parası yoksa düğüünü ertelesin
Biriktirseydi o da.Bana çok para 4 ay daha işsiz kalacak kira parasi o sebeple çok değerli ...kardeşimin de masrafları çok düğün kolay değil ama yaşı çok şimdiye kadar hep yedi içti gezdi hiç birikinti yapmadı ,şimdi birden evlenmek isteyince Madden zorlandı ,kredi çekti ,taksit vs ,şimdide benim bilezik teklifimi duymuş ama ben sadece anneme verebileceğimi onuda kısa süreli olabileceğini söyledim ,oda bana niye güvenmiyorsun dedi bende geçmişte çok rahattın bu konularda dedim durduk yere kırıldı üzüldüm ,keşke gerçekten ihtiyacim dışı param olsa da hediye şeklinde versem gönül böyle istiyor ama malesef
Sana soruyorum konu sahibi. Sen evlenirken annen kendini bu kadar parçaladı seni erkek kardesini düşündüğü kadar düşündü mu.?Eşler çalışıp taksit vs ödeyecekler mis ,birazda kredi çekmiş ,annemde destek olacak yani bir şekilde planlamislar ama düğün bu yetmiyor tabiki benim teklifi duyunca hemen zıpladı benim moralimde bozuldu 1 senedir işsiziz ,ben anneme kiyamadim ağzımdan çıktı yoksa verecek durumum zaten yok insan istemeye utanır
Miras konusu zaten sıkıntılı annemin 2 oğlu bir evi var annemde kıza miras düşmez 2oğlum sokaktami kalacak edasında ( eşime kendi ailesinden ilerde bir ev düşecek senin evin var nasılsa diye düşünüyor anlamıyorki o ev eşimin benim değil birgün ayrılsak eşimden (Umarım ayrılmam mutlu mesut yaşarız:) gidecek baba evim bile yok şimdiden empoze ediyor bana ,zaten gözüm yok mirastan ..Biriktirseydi o da.
Sen çalışırken, baba parası yemeye devam etti ama
Mirasta bunu düşünür mü?
Borca gir, ama asla verme
Her ay 100 atsa hesaba, şu an dile dokunur birikim olurdu 2 senede
Ay inanamıyorumMiras konusu zaten sıkıntılı annemin 2 oğlu bir evi var annemde kıza miras düşmez 2oğlum sokaktami kalacak edasında ( eşime kendi ailesinden ilerde bir ev düşecek senin evin var nasılsa diye düşünüyor anlamıyorki o ev eşimin benim değil birgün ayrılsak eşimden (Umarım ayrılmam mutlu mesut yaşarız:) gidecek baba evim bile yok şimdiden empoze ediyor bana ,zaten gözüm yok mirastan ..
Ben 15 yaşımda iş hayatına başladım hem okudum hem çalıştım tüm paramı aileme verdim ,o zaman rahmetli babamda hayattaydi bütçelerine göre yaptılar ama şansıma eşim evliliğe hazırdı herşeyi o yapmıştı zaten..Ama yinede ailem eksik ne varsa aldı ...Sana soruyorum konu sahibi. Sen evlenirken annen kendini bu kadar parçaladı seni erkek kardesini düşündüğü kadar düşündü mu.?
Miras konusu zaten sıkıntılı annemin 2 oğlu bir evi var annemde kıza miras düşmez 2oğlum sokaktami kalacak edasında ( eşime kendi ailesinden ilerde bir ev düşecek senin evin var nasılsa diye düşünüyor anlamıyorki o ev eşimin benim değil birgün ayrılsak eşimden (Umarım ayrılmam mutlu mesut yaşarız:) gidecek baba evim bile yok şimdiden empoze ediyor bana ,zaten gözüm yok mirastan ..
Ben 15 yaşımda iş hayatına başladım hem okudum hem çalıştım tüm paramı aileme verdim ,o zaman rahmetli babamda hayattaydi bütçelerine göre yaptılar ama şansıma eşim evliliğe hazırdı herşeyi o yapmıştı zaten..Ama yinede ailem eksik ne varsa aldı ...
Haklısınız ama annemin odeyeceginden eminim ve kısıtlı zaman için zaten annem kabul etmedi onda sıkıntı yok ,sıkınti olan kardeşimin buna atlaması o canımı sıktıSende kabahat
O kadar zordayken sana ne yiyip içiyorsun dememişler çıkmış borç teklif etmişsin
Müsait olsan gene neyse dicem
Şu belirsizliğin içinde olacak iş değil yaptığın
Kiza miras düşmez miş ne bu ya cok üzüldüm konu sahibi cok alçakgönüllü bir insan benceAy inanamıyorum
Bu ne çıkmaz hal böyle ya
Verme para falan. Asla ama asla
Çok fazla iyi niyetliKiza miras düşmez miş ne bu ya cok üzüldüm konu sahibi cok alçakgönüllü bir insan bence
Evet bencedeÇok fazla iyi niyetli
Annemin kendi aileside aynı şeyi yapmış kızdan miras kaçırmış annemde hep şikayet ederdi ,şimdi aynisini bana yapmayı düşünüyor ama yaparmı bilmiyorum zaman gösterecek ,(sebebide kardeşlerinin bir şeyi yok fazla ,kocanın bir dairesi olacak mirastan (kocamin mirasínı benim sayıyor:))Resmen haksızlık ne demekmis kiza miras düşmez oğlan evlatta ya sen nesin?
Sakun verme para
Miras almayacağım ne kocamdan ne ailemden yaşarsam kocamla evinde otururum zaten ,yaşamazsam başımın çaresine bakarım inşallah ,6_7 yıla emekliliğimde dolacak..Evet
Evet bencede
Annemin kendi aileside aynı şeyi yapmış kızdan miras kaçırmış annemde hep şikayet ederdi ,şimdi aynisini bana yapmayı düşünüyor ama yaparmı bilmiyorum zaman gösterecek ,(sebebide kardeşlerinin bir şeyi yok fazla ,kocanın bir dairesi olacak mirastan (kocamin mirasínı benim sayıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?