- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim de doktor zorunlu hizmetini bitirip evlendik. Zorunlu dediğiniz 1,5-2 sene en fazla. Sizin kararınız neticede ama karşı tarafın ailesinin hadsiz bir şekilde hayatınıza müdahale etmesine izin vermemelisiniz.ben doktorum atamam karşı tarafa tabi. zorunlu hizmek için oraya atanmam gerekiyor
6 yıl neden ilçede kalsın ben de gideceksem yanına? bu bencillik mi oluyor
müdahale etmek değil de aileme söylememi istiyorlar en azından ben onu bile yapamıyorumBenim eşim de doktor zorunlu hizmetini bitirip evlendik. Zorunlu dediğiniz 1,5-2 sene en fazla. Sizin kararınız neticede ama karşı tarafın ailesinin hadsiz bir şekilde hayatınıza müdahale etmesine izin vermemelisiniz.
23Kac yasindasiniz?
okul bitince ben 25 yaşında oluyorum okul bittikten sonra diyorum zatenKızımı okuyayım doktor olsun ama o daha okulu bitirmeden evlenmeye kalksın. Yüreğine iner adamın.
müdahale etmek değil de aileme söylememi istiyorlar en azından ben onu bile yapamıyorum
Nikah okul bitmeden mi olacak o zaman?okul bitince ben 25 yaşında oluyorum okul bittikten sonra diyorum zaten![]()
30 yaşında evlendim ve daha da beklerdim. Önümde engel de yoktu. Bu ne acele. Evlilik mutlu son değil. Bunu yapma kendineokul bitince ben 25 yaşında oluyorum okul bittikten sonra diyorum zaten![]()
ama 1.5 yıl olmuş neden ailen bilmiyor diyorlar.iste bu mudahele etmek degil mi? sartlariniz ne zaman olgunlasirsa, ne zaman isterseniz o zaman soylersiniz.. soyle soyle mudahelesi iste bu da..
Kimlersiz gelecekler gördük hala yaşıyoruzOnsuz bir gelecek düşünemiyorum !!
Çok iddialı laflar bunlar, bunun altını doldurabilecek misiniz? Acele ediyorsunuz gibi geldi bana ,ailenizi mutlaka dinleyin kesinlikle hayır da deseler bir bildikleri vardır.
Vakti değil dersiniz. Siz ailenize söyleyemeyecek durumdayken onun ailesine girmeniz de doğru olmamış. Ayrıca neden 6 yıl ilçede kalıyor? Tus'a girmeyi düşünmüyor musunuz? Bu şekilde bitirir bitirmez evlenip sonra ikiniz de sınava çalışacaksınız öğrenci evine dönecek eviniz. Bence hiç sağlıklı bir zamanlama değil önce kendi yolunuzu net çizgilerle çizinmüdahale etmek değil de aileme söylememi istiyorlar en azından ben onu bile yapamıyorum
bittikten sonraNikah okul bitmeden mi olacak o zaman?
Onlara ne ?ama 1.5 yıl olmuş neden ailen bilmiyor diyorlar.
Neden seni bu kadar sıkıştırmalarına izin veriyorsun?ama 1.5 yıl olmuş neden ailen bilmiyor diyorlar.
çok teşekkür ederim yapıcı yorumlarınız için. kendisi doktor değil asker. benim hayalimde hep erken evlilik vardı aileye düşkün olduğum için erken yuvamı kurmak istiyorum bu sadece. kariyeri arka planda bıraktım belki yanlış bir karar ama şu an beni bu mutlu ediyor.Vakti değil dersiniz. Siz ailenize söyleyemeyecek durumdayken onun ailesine girmeniz de doğru olmamış. Ayrıca neden 6 yıl ilçede kalıyor? Tus'a girmeyi düşünmüyor musunuz? Bu şekilde bitirir bitirmez evlenip sonra ikiniz de sınava çalışacaksınız öğrenci evine dönecek eviniz. Bence hiç sağlıklı bir zamanlama değil önce kendi yolunuzu net çizgilerle çizin
30 yaşında askerNeden seni bu kadar sıkıştırmalarına izin veriyorsun?
Sevgilin ne iş yapıyor