Evet ne yazık ki tek sebep buSadece ırkı için mi istemiyorlar yani? Tek sebep bu mu?
Şaka gibi
Kürtçe konuşup bilselerdi ne olurdu ki onu merak ettim?Benim esimin babasi da kürt kökenli. Kürtce konusmazlar bilmezler, dinlerine baglilar. Aileme söyledigimde tanisalim ilk önce dediler ve bende sizin rizaniz olursa devam ettiririm iliskimi olmazsa birakirim demistim. Tanistilar ve razi geldiler :)
Ne kadar şanslısınız. Keşke benimkiler de tanışmayı kabul etselerdiBenim esimin babasi da kürt kökenli. Kürtce konusmazlar bilmezler, dinlerine baglilar. Aileme söyledigimde tanisalim ilk önce dediler ve bende sizin rizaniz olursa devam ettiririm iliskimi olmazsa birakirim demistim. Tanistilar ve razi geldiler :)
Ne diyeyim bilmiyorum ki. Ailene karşı gelmeni istemem ama sadece bu sebepten de istememek çok çirkin.Evet ne yazık ki tek sebep bu
Aynı soru geldi aklıma.Kürtçe konuşup bilselerdi ne olurdu ki onu merak ettim?
Evet muhafazakar denilebilir yapıdalarŞaka gibi. Aileniz muhafazakar bir yapıda mı bilemiyorum ama eğer öylelerse Allah’ın yarattığı bir ırkı beğenmeyip burun çevirmelerinin kibrin en üst düzeyi olduğunu söyleyin.
Heralde ozaman da bisey demezlerdi. Cünkü ailem insan olmasina ve dini yönüne bakiyorlar.Kürtçe konuşup bilselerdi ne olurdu ki onu merak ettim?
Bir seneye yakındır tanıyorum. Kesinlikle o düşüncede bi insan değil. Kendisi askerliğini yapmış, vatanını seven bi insan. Bir şehit haberi olduğunda hepimizden çok üzülürSevgilinizi ne kadar tanıyorsunuz? Ne derece tanıyorsunuz? Bilmediğiniz bir yönleri olabilir mi sizce? Sizinle paylaşmadığı bir görüşü vs?
Şöyle ki, senelerdir en en yakın arkadaşımın sosyal medyada gizlice pkklı olduğunu öğrendim. Kürt vardır bir pkklı Türk vardır. Biz kendisi ile bu tarz şeyleri asla konuşmazdık ama hep kaçardı. Fakat 7 ceddinden sülale pkk’lı çıktılar. Bu konuda hümanistliğim son bulur.
Türk düşmanlığı yapmıyorsa, siyasi miyasi işleriyle haşır neşir değil ve pkk bayrağını desteklemiyorsa tanımaktan vazgeçme. Bu ülkede kürt şehitlerimizde vardır minnettarız kendilerine..
Ama işte iyice tanımak lazım. Çok tanı, ölç, biç, tart.
Görüştüğüm kişi ırkçı yapıda değilIrkci insanlarla evlenmeyin, evlilik bitiriyor. Aileniz irkci ise ya sevdiginiz ya da aileniz arasnda secim yapacaksiniz belli ki. Ailenizin bunu kabul etmesi su an imkansiz gorunuyor, ilerde de cocugun kalbini kirma ihtimalleri var.
Öyle olduğunu umuyorum. Ve umarım da öyledir. Türk düşmanlığı yapmayan tüm ırk kardeşlerimizdir. Kardeşizdir. Sevgilini isterseniz aile bireylerinden biri ile tanıştırın ne dersiniz?Bir seneye yakındır tanıyorum. Kesinlikle o düşüncede bi insan değil. Kendisi askerliğini yapmış, vatanını seven bi insan. Bir şehit haberi olduğunda hepimizden çok üzülür
O vesile nasıl bi şey olabilir sizce?Ne diyeyim bilmiyorum ki. Ailene karşı gelmeni istemem ama sadece bu sebepten de istememek çok çirkin.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sevgiliniz bir başka vesileyle abinizle babanızla tanışsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?