- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.013
- 278
Kültür farkındansa?Benim sevgilim de farkli kavimden ama eger ailem istemeseydi irkciliktan mi yoksa kultur farkindan mi istemedigini tespit ederdim. Irkciliktansa tercihim sevgilim olurdu
Abinizin babanızın iş yeri olur, ne bileyim alışveriş olur bir şekilde bulundukları ortama girer tanışır falan filan olamaz mı?O vesile nasıl bi şey olabilir sizce?
Teşekkür ederim hayırlısı elbetteGerçekten yorumsuzum bu türk toplumunun cehaleti beni yiyip bitiriyor. Kırmak istemem ailenize direkt birşey demiyorum ama kürtü türkü diye ayrım mı olurmuş ?
Valla aynı köyden evlensen bile aile yapısında ki farklılıklar, istekler nedeniyle bir çok çatışma oluyor zaten.
Eğer sevgilinin işi gücü yerindeyse gerçekten seviyorsan vazgeçme kalbinde mantışında tamam diyorsa sonuna kadar mücadeleni et isterim. Elbet bir gün pes edeceklerdir.Hakkında hayırlısı.
Türk toplumunun cehaleti söylemi ağzından düşmeyenlerle bu ülkede yaşanmazcılarla kapışır!Gerçekten yorumsuzum bu türk toplumunun cehaleti beni yiyip bitiriyor. Kırmak istemem ailenize direkt birşey demiyorum ama kürtü türkü diye ayrım mı olurmuş ?
Valla aynı köyden evlensen bile aile yapısında ki farklılıklar, istekler nedeniyle bir çok çatışma oluyor zaten.
Eğer sevgilinin işi gücü yerindeyse gerçekten seviyorsan vazgeçme kalbinde mantışında tamam diyorsa sonuna kadar mücadeleni et isterim. Elbet bir gün pes edeceklerdir.Hakkında hayırlısı.
Haklısınız ama o konuda herkesi araştırmak lazım.Türk pkk lı olduğu gibi Türkler de başka terör örgütüne üye olabilir..Seri katil sapık olabilir vs..Araştırma konusuna katılıyorum.Ama din dil ırk ayırt etmeden herkesiSevgilinizi ne kadar tanıyorsunuz? Ne derece tanıyorsunuz? Bilmediğiniz bir yönleri olabilir mi sizce? Sizinle paylaşmadığı bir görüşü vs?
Şöyle ki, senelerdir en en yakın arkadaşımın sosyal medyada gizlice pkklı olduğunu öğrendim. Kürt vardır bir pkklı Kürt vardır. Biz kendisi ile bu tarz şeyleri asla konuşmazdık ama hep kaçardı. Fakat 7 ceddinden sülale pkk’lı çıktılar. Bu konuda hümanistliğim son bulur.
Türk düşmanlığı yapmıyorsa, siyasi miyasi işleriyle haşır neşir değil ve pkk bayrağını desteklemiyorsa tanımaktan vazgeçme. Bu ülkede kürt şehitlerimizde vardır minnettarız kendilerine..
Ama işte iyice tanımak lazım. Çok tanı, ölç, biç, tart.
Bak bunu unutmuşum, çok haklısınız Türklerden de başka terör örgütüne katılan çok var ekşi de okumuştum hikayeleri.Haklısınız ama o konuda herkesi araştırmak lazım.Türk pkk lı olduğu gibi Türkler de başka terör örgütüne üye olabilir..Seri katil sapık olabilir vs..Araştırma konusuna katılıyorum.Ama din dil ırk ayırt etmeden herkesi
Sanmıyorum Ingiliz Fransız olsa da sorun yapabilirlerdi..Ailenin bu görüşünu ırkçılık değil de kızımız benzer kültürde biri ile evlensin isteği olarak gördüm ben..Pardon Kürt olunca ne oluyor? Kürtler insan değil mi? Sizi mi yiyecek Kürt diye bu adam... Bunun neyini soruyorsunuz ki? Arap, İngiliz, Fransız olsaydı sorun yoktu ama Kürt diye sorun. Bir bitmedi şu ülkede ayrımlar. Türk olma egosu, kibri bir bizim gelişmemiş insanımızda var. Bizim ailede Türk, Kürt karışık evliler. Hiç de sorun etmiyoruz. Kürtler aile konusunda bizden çok daha bağımlılar birbirlerine. Saygılılar. Onu da artık siz ölçüp tartacaksınız. İyi mi kötü mü her insanın, her milletin, her ailenin yapısı farklı. Kardeşler bile değişiyorken bir milleti dışlamak bana sadece karakter bozukluğu olarak geliyor. Oturun konuşun tanıştırın ondan sonra eğrisine doğrusuna baksın aileniz. Kimseyi doğduğu, büyüdüğü yer için ötekileştirip, küçük görmesinler.
Olabilir tabi ortam yaratmak önemli amaAbinizin babanızın iş yeri olur, ne bileyim alışveriş olur bir şekilde bulundukları ortama girer tanışır falan filan olamaz mı?
Aynı şehirliyiz. Ben 24 o 28Sen nerelisin birde yaslariniz kac acaba?
O zaman ailemi dinlerdimKültür farkındansa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?