- 13 Kasım 2009
- 197
- 2
- 296
geçenlerde bi tv programında aşk acısı nasıl geçer die bi konu vardı:)uzmanın sölediklerini aktarıom şimdi size:)
ilk olarak ayrılık sebebini buluyoruz.ama bahaneler olmıcakmış(yok şu yok bu die)asıl sebrp neydi
sebebi buldukmu?
şunu aklınızdan çıkarın dio.sizi sevmiyorduuuuuuuuuuuuuuuu.sevseydi bırakmazdı.seven kişi nolursa olsun vazgeçmezdi unutmayın diyor.
2.olarak herşeyi yakın atın.hiçbirşey kalmasın.dielimki yakamadınız herşeyi bir kutuya doldurun bi arkadaşınıza teslim edin diyor.ama arkadaşınıza tembih edin ölsenizde vermesin size diyor.
duygusal şarkılardan aşk filmlerinden uzak durun diyor.
hertürlü iletişimi kesin diyor.arkadaşlarıyla görüşmeyin diyor.
vee en önemli kısımmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kritik bir nokta var diyor.
aradan 2,3 ay geçince iki tarafta birbirini özler dio.terkeden de özler diyor.ve geri ye doğru bir adım atar diyor.ya vicdanını rahatlatmak için ya da gerçekten sevdiği için dönermiş(bunun ayrımını biz yapcakmışız)
eğerki dio aradığında benim için bitti diyip konuşmazsanız dio yolun yarısını geçersiniz diyorr.ama yok duygularınıza yenik düşerseniz diyor(ki hemen hemen sevenler yenik düşermişbaşa dönersiniz diyor.
bu süreçte asla başka ilişki düşünmeyin diyor.çivi çiviyi sökmez diyor.
bu süreç 6-8 ay arası değişir dio.tabi aynen uygularsak.
bilimsel bir araştırma yapılmış.aşk acısı ölüm acısıyla birmiş.hatta aşk acısı daha ağırmış.çünkü ölümde bi süre sora artık gelmicek die kabulleniyormuş insan.
İşte bu söz tek başına bi ilaç gibi aslında bizdeki yaranın en ii ilacı...
sevseydi gitmezdi sahip çıkardı savaşırdı ....ama yapmadı
ayrılığın ilk günlerinde arkadaşlarım kuzenlerim konuşurken seni hiç sevmemiş dediklerinde içim sızlıyordu
kabullenemiyordum bi türlü ..ama zamanla bana seni sevmemiş demek ki diyenlere evet sevmemiş sevseydi yanımda olurdu diyebiliyorum artık..a.s
zamanla kabulleniyor insan gerçi başka çaremiz mi var gelde kabullenme...yasakkelime
o bırakıp gitti ve hayatına devam ediyor belki çok mutluu
ben neden devam edemeyeyim...
daha önce omu vardı:uhm:
hayır
bundan sonrada olmaması herşeyin bittiği anlamına gelmiyor
bende başarıcam onu tarihin karanlık ve tozlu raflarına kaldırıcam hemde bir daha indirmemek üzere
canım benim aferin sana da doğru yoldasın bitanem emin olkaydirigubbakcemile5
Bence daha iyi birisini bularak aşk acısı hafifler.Çünkü düşünsenize insan hayatında çok kez sevebiliyor aşık olabiliyor ama sadece en sonuncuyu daha içi acıyarak hatırlıyor.Bir de şu var herkesin dediği şey sevseydi bırakmazdı:) önce seven insan neden daha sonra sevemez,madem sevmez neden rol yapar?En acı şey de bir çok hayal kuruyorsun sevdiğin kişiyle ilgili sonra hepsi bir anda yok olup gidiyor.Seni istemediğini söylüyor bi şekildeo kalp kolay mı düzelir.Ancak başka biri düzeltebilir bence.
rol yapmıyor tatlım o da seviyor ama sevgisi güçlü olmuyor en ufak bi rüzgarda savrulup gidebiliyor gerçek sevgi olmuyor sorun bu...
Allah bizi gerçekten sevebilecek her durumda eşim diye sahip çıkabilecek yürekli insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
Ask acisi cekmek,terkedilmek tabii ki cok buyuk bir travma ama "civi civiyi soker" diyenlere katilmiyorum..bence bu sadece yeni sevgiliye haksizlik,kendimizi da kandirmak olur .ancak aci hafiflediginde, yaralar kabuk tutmaya basladiginda, normal dusunceye gecildiginde yeni birini tanima istegi dogabilir ki bunun da hemen ask olmasi mumkun degil..bol bol yurumek, spor yapmak,bir hobi edinmek, aile bireyleri ve arkadaslarla sosyallesmeyi arttirmak,cesitli sosyal yardim kuruluslarinda gonullu calismak ve/veya tamamen isinize konsantre olmak en iyisi..
Yaşadığınız bu acılı sürecin en iyi ilacı zamandır. Sabırlı olun, kendinizi
yıpratmayın ve suçlamayın. Her ayrılık bir deneyimdir. Varsa hatalarınızdan
ders çıkarın... aynen böyleee
zaman zaman zamannn
arkadaşlar, bir önerim var.
abimin bir arkadaşı var, biraz ayran gönüllü. şimdiye dek epey sevgilisi olmuş. baya duygusal ayrılıklar da yaşamış. abim bi gün bu çocuğa sormuş: " ya nasıl atlatıyorsun aşk acısı.? bu ağır duygular canını acıtmıyor mu?" demiş.
çocuk da cevap vermiş: "beni terk edenleri tuvaletteki hallerini gözümün önüne getirip onlardan soğuyorum. soğudukça da acımı azaltıyorum." :))
ya biraz ilginç bir tavsiye olacak ama
bunu da deneyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?