Ak acs ekiyorsanz nasl hafifletirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İşte bu söz tek başına bi ilaç gibi aslında bizdeki yaranın en ii ilacı...
sevseydi gitmezdi sahip çıkardı savaşırdı ....ama yapmadı
ayrılığın ilk günlerinde arkadaşlarım kuzenlerim konuşurken seni hiç sevmemiş dediklerinde içim sızlıyordu
kabullenemiyordum bi türlü ..ama zamanla bana seni sevmemiş demek ki diyenlere evet sevmemiş sevseydi yanımda olurdu diyebiliyorum artık..a.s
zamanla kabulleniyor insan gerçi başka çaremiz mi var gelde kabullenme...yasakkelime

o bırakıp gitti ve hayatına devam ediyor belki çok mutluu
ben neden devam edemeyeyim...
daha önce omu vardı:uhm:
hayır
bundan sonrada olmaması herşeyin bittiği anlamına gelmiyor

bende başarıcam onu tarihin karanlık ve tozlu raflarına kaldırıcam hemde bir daha indirmemek üzere

canım benim aferin sana da doğru yoldasın bitanem emin olkaydirigubbakcemile5

hiçbişey dindiremiyor ama uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye.........

ayrılık acısının tek bir ilacı var o da zaman a.s
geçiyo zamanla inanın kızlar ilk zamanlar slow müzik bile dinleyemezken zaman geçtikçe ne salakmışım zır zır ağlamışım diyo insankaydirigubbakcemile3
zaman biraz daha geçince de iyi ki bitmiş demek de mümkün ben daha o safhaya gelmedim ama o kadar üzüldüğüm için kendime kızıyorum şimdi ne salakmışım diyorum :mymeka:çok da ii bildiğim ve bana en çok güç veren bi gerçek var seven ne olursa olsun bırakmazdı madem sevilmemişim sevmem de üzülmem de hazır hissettiğim anda kendimi yeni ufuklara yelken açarım arada meltemler esiyo kaçırmamak lazım gemileri şans vermek lazım yenilere kendinin değerini bilmek lazımbayanssulusmile
giden gitmiştir gittiği anda bitmiştir:dilcikar:
üç günlük dünya değmeyecek insanlar için heba edilmemeli dimi lmaz:yeniden sevebileceğinizi unutmayınopuyorumnanaktan

beni aramıyor diye iyice takıntıya çevirdim ve son ıkı gunde belki 50000 defa telefonumu kontrol ettım. bugun artık kendimle dalga geçmeye başladım resmen sinirlerim bozuldu. telefon numarsını sıldım onu aramamak için ama numarasının son haneleri aklımda ve o numara ekranda çıksın diye ölebilirim. internetten de sildım msn den onu görmeyeyım diye yoksabu defada msn kontrol ederim defalarca diye. yani benimki acıdan daha çok obzesyon. ama ben onu aramayacağım ve o arasada dönmeyeceğim. benimki sadece ego. yani istiyorum dese belkıde bir anda bitecek ve yenmiş olacağım. neyse işte buda aşkın aslında ego savaşı olduğunu gösteriyor bence.

Bence daha iyi birisini bularak aşk acısı hafifler.Çünkü düşünsenize insan hayatında çok kez sevebiliyor aşık olabiliyor ama sadece en sonuncuyu daha içi acıyarak hatırlıyor.Bir de şu var herkesin dediği şey sevseydi bırakmazdı:) önce seven insan neden daha sonra sevemez,madem sevmez neden rol yapar?En acı şey de bir çok hayal kuruyorsun sevdiğin kişiyle ilgili sonra hepsi bir anda yok olup gidiyor.Seni istemediğini söylüyor bi şekilde o kalp kolay mı düzelir.Ancak başka biri düzeltebilir bence.

rol yapmıyor tatlım o da seviyor ama sevgisi güçlü olmuyor en ufak bi rüzgarda savrulup gidebiliyor gerçek sevgi olmuyor sorun bu...
Allah bizi gerçekten sevebilecek her durumda eşim diye sahip çıkabilecek yürekli insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:

amin inşallah kıymetimizi bilecek bize değer vericek insanla hayatımızı birleştiririz.bugün 2,gün ve hala telefona bakıyorum ama arasada düzelmeyecek biliyorum.zamanın geçmesini bekliyorum uyumak iyi geliyor kişiye göre değişir tabi ki.allah ölüm acısı vermesin arkadaşlar bunların hepsi geçici:enbuyukkk:

Ask acisi cekmek,terkedilmek tabii ki cok buyuk bir travma ama "civi civiyi soker" diyenlere katilmiyorum..bence bu sadece yeni sevgiliye haksizlik,kendimizi da kandirmak olur .ancak aci hafiflediginde, yaralar kabuk tutmaya basladiginda, normal dusunceye gecildiginde yeni birini tanima istegi dogabilir ki bunun da hemen ask olmasi mumkun degil..bol bol yurumek, spor yapmak,bir hobi edinmek, aile bireyleri ve arkadaslarla sosyallesmeyi arttirmak,cesitli sosyal yardim kuruluslarinda gonullu calismak ve/veya tamamen isinize konsantre olmak en iyisi..

amin

aynen katılıyorum başka söze gerek yokkkalkisalkisalkis

geçiyor kızlar... biraz daha bekleyin... sabredin... sonra zamanı gelince yeni bir aşk için sabırsızlanıyor bile olacaksınız ... sadece bu acıya yenilmeyin :)

ayrıldım(eski sevgilimdi)

beni çok fena sattı eğlenceleri için.

deli gibi sevdiğim halde onu şaşırtarak ayrıldım.

sahile gittim,temiz bir nefes aldım.gün bitene kadar dönmek istemezsem,bu iş biterdi biliyordum.kendime hakim olmak istedim,kafa dağıtmak için içtim.(ilginçtir alkol beni daha kontrollü kararlı yapar)

akşam geldim,resimlerimize tek tek bakıp sildim,bu iş burda bitmiştir dedim ve hakikaten aylarca süren ayrılıkta bile silip atamazken akşamında bitirdim.sebebiyse GURURUMdu..

şimdiki sevgilim sözümü dinler,lafımı ikiletmez..iyi ki de hemen bitirmişim! çünkü o ilişkimden hemen 2 ay sonra şimdiki sevgilime aşık oldum.

arkadaşlar, bir önerim var.

abimin bir arkadaşı var, biraz ayran gönüllü. şimdiye dek epey sevgilisi olmuş. baya duygusal ayrılıklar da yaşamış. abim bi gün bu çocuğa sormuş: " ya nasıl atlatıyorsun aşk acısı.? bu ağır duygular canını acıtmıyor mu?" demiş.

çocuk da cevap vermiş: "beni terk edenleri tuvaletteki hallerini gözümün önüne getirip onlardan soğuyorum. soğudukça da acımı azaltıyorum." :))

ya biraz ilginç bir tavsiye olacak ama
bunu da deneyin :))

Aynen böyle işte. mafoldumben

bunu ben de denedim hiç işe yaramıyor.Tabi gerçekten seven insanlar için geçerlidir bu.
Ayran gönüllüler acı çekmiyordur kolay atlatırlar zaten.

acı çekmemem için yaa çok nefret ettirmiştir unuturum hemen
yada giderim peşinden koşmaksa koşarım sonuna kadar ha istemiosa söler zaten sölediğindede
gene unuturum beni istemiosa nie istiyim neticede delimiyim değersizmiyim hayır aksine çok önemliyim

Ah ah keşke bu acıyı hafifletmenin bir yolu olsa ama yok tamam söylenenler varda insan bunu kalbine anlatamıyor olmuyor koskoca 2 hafta geçti ama gün be gün acım artıyor onun yüzü uyurken de uyanıkken de gözümün önünden gitmiyor her an her saniye yüzü gülüşü tebessümü aklımda delirmek üzereyim ne olur pişman olup dönsün diye Rabbime yalvarıyorum ama yok telefon numarasını sildim işe yaramıyor msni hala ekli ona yazmamak için zor tutuyorum gerçi yazsamd a bana geri dönmeyecek ki BıTTı o gitti hayatımdan ama bunu kalbim ANLAMIYOR senağlama Deliler gibi yürüyorum olmuyor çıkmıyor aklımdan çıkmıyor mafoldumben Bağıra bağıra ağlıyorum belki biter içimde ki acı geçer diye ama ya bende sorun var yada bu acı geçmeyen biracı senağlama

haklısın ister istemez her bir eşyada bile onun adı var anısı var olmuyo sadece ağlamamaya başlıyosun zamanla o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…