Ak acs ekiyorsanz nasl hafifletirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7 aydır hergün ağlıyorum.Müzik bile dinleyemiyorum.En kötüsü de ben O'nu bu kadar umursarken sürekli O'nu düşünürken O'nun beni hiç umursamaması.Görünce görmemezlikten gelmesi.O kadar canım acıyor ki....Anlatamam.Geçmedi hala.

aşk şarkısı dinlemeyin diyosunuz ya ben yapamıyorum onu işte..hareketli sarkı dinleyemiyorum elim hep slowlara gidiyo..offf napıcam dinledikçe aklıma geliyo ama pek bişyde hissetmiyorum öyle nçok acı falan cekmiyorum

maalesef tas gibi kalbe sahipler biran da tum yasadiklarini oldu ve bitti diye bir kenara atabiliyorlar,sevdiklerinide...En azindan bunları dusunmek gerek,iyiyi degil yasadigin kotu seyleri dusun.
Ne kadar agladim,ne kadar aci cektim ama o bir o kadar umursamazdi hala icim yaniyor ama yapacak bisey yok.zaman gercekten tek ilac umarim birgun onlarinda ici yanar...

Mutlu olmaya bakın hiç üzülmeyin. Zaman geçtikçe insan unutmaya baslıyor. Boşuna üzülerek kendinizi yıpratmayın gereksiz bunlar bence. Geçmişinizi düşünmeyin geleceğe bakın, güzel günlerin sizi beklediğini düşünün kendinizi avutun :lepi:

Arkadaslar roman okuyun... a$k romani degil tabiki: sizi surukleyecek kitaplar edinin.. kisisel gelisim ya da motivasyon tarzi kitaplar da size orneklemelerle gecmise tasiyabilir... O yuzden kendinize yeni bir dunya acin ve o acilan hayal dunyasinda sadece kitabinizdaki yeni karakterleri canlandirsin beyniniz.. hem bu sekilde en acimazsa aci cekilen uyku saatlerinde de gecmisi hayal ederek degil kitaptaki kahramanlari ya da olaylari gozunuzde canlandirarak uyuyabilirsiniz... Bu sekilde zaman akip gider ve "zaman" denilen ilac da faydali bir sekilde gecer.... :)

çivi çiviyi söker, başka insanlara sizin için fırsat verin, mutluluğu eninde sonunda bulursunuz; ben aşk acısı çekmekten ziyade çektirdim, öyle olması gerekiyodu çünkü; hala kabullenemedi bunu biliyorum ama bana yaptıklarından sonra onu asla affetmicem, benden sonra bi sevgilisi oldu ondan da ayrılmış; ben mutsuzken sen niye mutlusun diye dert ediyo,sonra da seni seviyorum diyo aslında bizimki aşk bile deildi neden bu kadar takıntı haline getirdi anlamıyorum ama , olmaz olsun öyle sevgi; kusura bakmayın konuyu özelleştirdim ama insan bazen arkasına dönüp gitmeyi bilmeli, haketmeyen kişiler için ömür boyu acı çekmeye gerek yok, gerçekten sizi hakeden insanlara şans verin; ben öyle yaptım ve hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum; umarım hayırlısı böledir ve hiç ayrılmayız, Allah daimi etsin sevgimizi, nazar değmesin

bol bol dua ederim elime alırım dua kitaplarını ve allaha sığınırım çokta rahatlarım.içimden hiç gelmesede saçlarımı yıkarım fönlerim maşa yaparım süslenirm en azından kendine güven geliyo insanın.o moral bozukluğuyla bi de aynada çirkn bakımsız biişey görmek iyce yıkıcı oluyo çünkü

ask ask ask , ask bana buzamana kadar öyle acilar verdikiii
niye katlaniyoruz ask nedir ask hicbiseydir, inanmiyorum artik, asik oluyoruz ugurlarinda ölecek kadar, sonuc nee? karsiligi ne? aciiii!! yine aci yine aci
elimi kolumu cekiyorum senden artik ask

canım acıyor...... sinirden yüreğim sıkışıyor başım ağrıyor üstüne birde bu sıcaklar hiç çekilmiyor

Başka şeylerlede uğraşsam da beynim devamlı meşgul düşünmekten kendimi alamıyorum bazı günler iyi oluyorum ama bazı günler tekrardan başa dönüyorum.

slm kızlar bende 2 yıllık bir ilişkiyi bitirdim 10 gün önce. nedenine gelince uzun zamandır konuşamıyordk arkadaşlarıyla birlikteyken beni düşünmüyo önemsemiyordu küçük şeylerden kavga ediyorduk çok sinirlenince kendini kaybediyor.en son tartışmamızdada küfür etti bende bitirdim. ağır bi küfürdü. aslında çok iyi niyetli ve çook dürüst biri ama neden böyle olduk bilmiyorum kızlar. sizce ayrılmakla hata etmişmiyim?şimdi barışmak için arayıp duruyo ben telefonumu kapattım annemi aramış kötüyüm die anneside barışmamızı istiyomuş.ben çok arada kaldım ?!! daha öncede böle bi ayrılık yaşadık şans verdim barıştık ama tekrar böyle oldu acaba değişir mi ? sizce affetmelimiyim ? inanın çok kafam karışık 10 günde 5 kilo verdim. beynim durdu ?lütfen yardım edin sizin deneyimlerinizden fikirlerinizden yararlanmak istiyorum çünkü ben düşünemiyorum...
yanlış bişi yapmaktan ço korkuyorum nolur yardm edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…