Ak acs ekiyorsanz nasl hafifletirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önce unutmak isteyin... Hayatta aşktan daha önemli işler olduğunu düşünün ve ertelediğiniz işleri yapın. Aşk, ayrılık, efkârlı şarkılar dinlemeyin. Karşınıza daha iyi insan çıkabileceğini ve daha iyilerine layık olduğunuzu düşünün. Okuyorsanız kendinizi okula derslerinize verin ve daha iyi yerlere gelmeyi hedefleyin. Kitap okuyun. Ailenizle arkadaşlarınızla vakit geçirin. Yeni ortamlara girin yeni insanlarla tanışın. Ziyaretlerde bulunun. Gezin, tatile gidin. Gerekirse o dönemde kullandığınız parfümünüzü değiştirin. Bir Hobi edinin. 1-2 ay içersinde unutursunuz. Bir şeylerle meşgul olunca insan daha çabuk unutabiliyor. Ama öncelikle unutmak isteyin.

Üzüntüsüz Yaşamak kitabını tavsiye ediyorum.

hiçte öyle herşey faydasızmış oymuş buymuş kendinizi kandırmayın ilk önce beyninizde bitirin bilimsel gerçek bu...
yok o eşyasını at bunu at atmayın ilerde anı olarak kalır.
yapacağınız şey size bıraktığı DEĞERSİZLİK duygusundan kurtulmak... kendinize acıyıp ben sevilemiyorum o bile bıraktı beni kim sevecek bidaha aşık olabilirmiyim yok bidaha onun gibisini bulurmuyum yok nasıl yaşarım falan bırakın şunları ondan önce nasıl yaşıyodunuz.. sosyal ortamlardan kendinizi soyutlamayın.Başkasınıda seversiniz niye sevemiyesiniz hemde öyle bi gelirki o bi başkası tüm yaraları siler geçer..
ilişkinize bakın genelde siz değer verdiniz ilgilendiniz ettiniz değil mi? ee kaybeden kim bu durumda siz değil o..Erkekler uzun ilişkiyi öyle bir anda unutamaz ayrıca en fazla bir ay özgürlüğün tadını çıkarırlar sonra geceler bela olur onlara bakarlarki ilgi yok köpek gibi özlerler o zaman.. he dönmeye çalışır açmayın kapınızı ! gitti size değersizlik duygusundan başka ne bıraktı..
He ben ağlıyorum o mutlu hayatını yaşıyor diye egonuzla savaşada girmeyin. daha çok üzülürsünüz.
Güçsüz müsün? hayır Güzel annen seni elbebek gül bebek bir elin oğlu gelsinde canını okusun diyemi doğurdu.Dua edin bol bol dua edin. beklentiyi kesin beklentiyi kestiğiniz anda hayata döneceksiniz zaten..
Yaşayamam nefes alamam hepsi yalan nasıl nefes alıyorsunuz? ağlasınızda sızlansanızda karanlıklar içinde kendinizi yorganın altında saklayıp hıçkırıklarla boğulsanızda zaman geçiyor yaşamaya devam ediyorsunuz bi zamandan sonra gidenin sizden olduğunu fark edip hayatınıza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz
şunları gözünüzde ilahlaştırmayı bırakın..Ciddi anlamda seven insan göz yaşına kıyamaz.Siz bazen ayrılalım demenin ucuna gelmedinizmi geldiniz ama çok sevdiğiniz için kıyamadınız.Bir bakın kendinize kim kaybetmiş siz değil kaybeden o..
anılar canlanıcak kanayan yaralar olacak elbet ama gülsenizde hayat devam edecek ağlasanızda
SİRKLENEİP KENDİNİZE GELİN SADECE kendinize güveniniz gitmesin değersizleştirin o kişiyi bak bakalım nasıl rahatlıyorsunuz acı bile duymuyorsunuz bir süre sonra başarırsanız bunları 2 gün içinde bitirirsiniz

he şimdi kimse kalkıp bana gerçekten aşık olmamışsınız demeyin ben beş yıl emek verdim sabırımın sonuna kadar sınandım.karşıma almadığım kimse kalmadı herkesten vazgeçecek kadarda sevdim..ve inanın çokta güzel aşkta yaşadım.. ama ben şimdi ağlasamda zaman geçecek gülsemde
size büyük tecrübe kattı bunu görün bir sonraki ilişkinizde yanlışlarınızı yapmazsınız.ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDİRİR SAKIN UNUTMAYIN

Ben neden hala unutmadım. Neden hala umutlarım var geri döneceğine dair. Bir başkası için bıraktı gitti dönse ne olacak ama işte neden bilmiyorum acı çekiyorum. Yok mu bir yöntemi

Hemen yeni bi hobi bulun!!!

Bugun 1.5 ay once ayrildigim erkek arkadasimin dogum gunuydu. Tabi, bir duygusallik, gece uyuyamama, "ben bugunu boyle hayal etmemistim" huzunu vs vs hepsini yasadim. Sonra onunla biraz mesajlasmalar, ne zaman olacagi mechul bulusma sozleri bilmem ne.. Baya duygusala baglamistim. Sonra ablamla alisverise ciktik. Oyuncak reyonundan gecerken hopppp patenler dikkatimi cekti! Kiydim parama aldim patenleri zaten uzun zamandir da istiyordum. Ciktim aksam 8.30 gibi karanlik sokagimda senelerdir ozledigim, en son cocuklugumda yaptigim seyi yaptim! Paten surdum! Ve inanilmaz birsey oldu! Resmen beynim bosaldi sanki! icimi bi mutluluk bi heves kapladi, paten surdukce, saclarim ruzgardan cocuklar gibi ucmaya basladikca yenilendim. Kalp atislarim hizlandikca daha cok nefes aldim, ne kadar hizli nefes aldiysam o kadar cok beynime oksijen gitti ve bu gercekten harika bir ruh haline girmeme sebep oldu! Kendimi cok iyi hissediyorum.. Simdi yatagimda uzanmis duruyorum ve agriyan basim ve kalbim degil, bacaklarim ve karin bolgem!! Onlari hissediyorum. Ohh Allah im sukurler olsun! Dunya varmissssssssssss!!!

Beynimde bitiriyorum sonra geriye acı kalmıyor. Başkaları yogun bakımda bir yakınını beklerken, afrika'da açlıkla mücade edenler varken nedense aşk yüzünden üzülemiyorum o zaman vicdansız oldugumu düşünüyorum e rahatlıkla kafamda bitirebiliyorum. Kısmet olsa bitmezdi, amaannn

bazen zamaninda en iyi ilac oldugnu düsünmüyorum !

Agla uyu agla uyuu ...

benim aşık olduğum çocuk benden hoşlanıyordu bi gün aniden başkasına aşık oldu beni sildi attı. bende depresyona girdim tabi. 1 ay kadar zaman geçti aradan bi çocuktan biraz elektrik almıştım. arkadaşıma dedim o çocuğu bana ayarla diğerini unutmak için. çocukla bulştuk bazı kötü durumlar oldu ben çocuktan kaçtım o istiyordu sevgili olmak. sonra benim kızgınlığım geçti busefer o beni istemedi benim elektrikte baya alevlendi şimid bunun acısını çekyorum. aman dikkat edin paslı çiviyle sökmeye çalışmayın

Bilmiyorum.
Hayalkırıklığı, üzüntü, yürek sızlaması, böyle yapcaktın madem niçin ömrüme girdin, girdin madem niçin gittin şeklinde monologlar.
İçe aktılan göz yaşları...
Ben kalbim yanıyor. İçimi yakan sözlerini duymamış olaydı şu kulaklar...
gönül yıktın be hey insan...

aradan 10 yıl geçmesine rağmen hala aklındaysa ne olacak pekii

hiç böyle olamadım

Valla ben slow müziklerden ve yiyeceklerden uzak duruyorum. deniz kenarında bol bol yürüyüş yapıp duygularımı kağıda döküyorum bir süre sonra rahatlamaya başlıyorum size de öneririm.

Valla ben slow müziklerden ve yiyeceklerden uzak duruyorum. deniz kenarında bol bol yürüyüş yapıp duygularımı kağıda döküyorum bir süre sonra rahatlamaya başlıyorum size de öneririm.

bende oyle yapiyorum sinir Ya da pismanlik duygusu oldugunda hepsini yaziyorum kagida sayfalar dolduruyorum rahatlayana kadar ve temiz havada yürümek cok iyi geliyo insanin beyni daha iyi calisiyo... En iyisi degmezmis deyip gecmek zamanla bunu da ögretiyo hayat

valla hiçbişey işe yaramıyor. ben unutmak için her yolu denedim. en sonunda dualı sular içtim yok yarmadı. uzaklaşıcam diyorum ,kendimi çocuğa mesaj atarken buluyorum. tabi o odunca kısa bi cevap veriyor ben yine bunalım ..

umarın kızlarımız aşk acısını dindirir daha kaliteli yaşar, zamanlarınıda iyi değerlendirirler ,geçen zaman geri gelmiyor bu konuyuda açmamın sebebi lise 1. kızım aşk acısını yakalanmış olması ailecek çok kötü günler geçirdik şükür geçti o günlerin anısına , gitar kursuna katılması yeni hobi edinmesiyle acı yavaş,yavaş atlatıldı ,şu an iyi çok şükür

genelde yazıyorum ama onu yazmıyorum roman yazmaya başladım :) kafam dağılsın dye oyun oynuyorum bol bol facede :)

Simste ikimizi yapip evlendiriyorum çoluk çocuk sahibi yapıyorum :)) sanalda olsun mutlu oluyoruz...

İnsan beyni çok garip halbuki zaman diyoruz ya unutmak için zaman içinde yeni alışkanlıklar ediniyoruz. Onunla yaptığın şeylerden uzaklaşıyorsun. Ama her şey insanın kendinde bitiyor kalple değil akılla düşünmek gerekiyor insan ancak o zaman bitti kabullendim diyebiliyor. Onu yapmaktan yapabilmekte öyle kolay değil işte

ayrılıktan sonraki ilk travma dönemim sürekli ağlayarak kabul edemeyerek sürekli düşünerek ve hala umut ederek geçti. bu sürecin uzunluğu kişinin direncine göre değişiyor, kimi 1 ayda kimi 1 yılda gündelik hayatına yeniden adapte oluyor. benim bir buçuk senem inanılmaz gelgitlerle geçti. ne kadar yanlış bir insan olduğunu bile bile hala çaresizce onu bekledim sevmeye devam ettim kalbimden söküp atamadım bir türlü. daha yeni beklentimi kesebildim ve kabullendim. aşk acısı denilen şey aslında bir tür kabullenemeyiş.. geçmişte canından parçan gibi olan insanın bir anda hayatından gitmesi insanda inanılmaz bir yıkım ve boşluk yaratıyor ve bununla başetmekte çok zorlanıyorsun. uzaklaşacağına daha beter ona doğru çekiliyorsun. benim sürecimin uzamasına neden olan şey hala dönem dönem iletişim kuruyor oluşumuzdu. ayrıldıktan sonra hiç yüzyüze gelmedik. ama telefonla konuştuk. ayrılmış ve geri dönüşü olmayan arkadaşlara tavsiyem iletişimi derhal kesin. çünkü iyileşmeyi geciktiriyor. insanı beklentiye sokuyor. ben yüreğimin acısını büyük ölçüde dindirmeyi nasıl başardım, kabule geçerek..kabul ettim.

hayatını paylaşmak istediği kadının ben olmadığımı
birlikte yaşlanmak istediği kadının ben olmadığımı
sevincini üzüntüsünü her anını paylaşmak istediği kadının ben olmadığımı
çocuklarının annesi olması istediği kadının ben olmadığımı
ve yüreğinde dolu dolu yaşattığı kadının ben olmadığımı KABUL ETTİM.
bunu gerçek anlamda kabullendim ve resmen yüreğimde bir ferahlama oldu bu kadar zaman sonra. sevgim biriyle paylaştığım zaman güzel, onu tek başıma severek değil. ona uzattığım ellerimi bıraktıysa, o da seçimini yapmış demektir. o beni seçmedi, ve ben de bunu kabullendim. hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…