Ak acs ekiyorsanz nasl hafifletirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yerden göğe haklısın ama herkes senın kadar şanslı olamayabılır bnde onun yuzunden işimden ayrıldım yeterınce para kazanmıyormusum dıye şimdi iş bulamıyorum adi VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs

asıl şimdi ona inat daha güçlü duracaksın...iş mi yok güzelim Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar yeterki bi gaflete düşüp de isyan etme... :) Dilerim herşey gönlünce olsun :)

ama bu hayatımızda bikere olmuyo ki ve her defasında daha çok yıkılıyoruz güvenimiz kalmıyo sonrakilerde hep daha çok sorgulamaya başlıyoruz onları ve buda onları daha da daraltıyo uzak durmaya çalışıyoruz evet soğuk davranıyoruz evet ama bitaraftan içimzde acıyo ve bunu yenmek çok ozr oluyo

ben sakınleştirici uyuku ilacı içip pamuk gibi oluyorum bütün gün uyuyorum

vayy diyorum bu saydıklarının hepsini yaparak kurtulmuştum bu illetten ne diyim alkış.. kızlar iyi okuyun bunları

her şeyi zamana bırakın
her gün ağlıyorsunuz sonra bıkıyorsunuz arada bir ağlıyorsunuz
iki ay geçti ayrılalı en son psikoloğumla görüşmemde gülümsüyorsun gözlerin gülüyor dedi
hayat devam ediyor bir şekilde yaşananlar ne kadar ağır olursa olsun hayat devam ediyor

Aşk acısını atlatmak da zamanla öğrenilen bir şey sanırım; ilkinde sudan çıkmış balık gibi oluyorsunuz, ondan sağ çıktıysanız atlatamayacağınız aşk acısı yok bence :) Ben bu acıyla baş etmek için şunları yapmaya çalışıyorum: müzik dinlemiyorum(yalnızca slow değil, aşık olduysam en abidik kubidik şarkılar bile onu hatırlatıyor :) o yüzden hiç dinlemiyorum), onunla bütün iletişimimi koparıyorum, bunu talep etse bile onla konuşmuyorum, mesajlaşmıyorum vs., kendi hayatıma odaklanıyorum, işimde fazladan çalışıyorum, yeni aktiviteler ediniyorum, arkadaşlarımla daha sık görüşüyorum, internette ve evde tek başıma daha az vakit geçiriyorum, çivi çiviyi kesinlikle söker bu yeni bir ilişki demek değildir, yakışıklı adamların benimle sözlü flörtleşmesine izin veriyorum :), her zamankinden 2 kat daha özen gösteriyorum saçıma, başıma giyimime... Tüm bunlardan sonra genelde dönmeye çalışıyorlar(dönmezse de artık umrumuzda olmuyor zamanla) ama ne yapıyoruz, iade almıyoruz!! :)

arkadaşlar herkesin yazdıklarını az çok okudum ve biribirimize benzer yanlarımız çok,peki hiç terkettiğiniz biri oldumu ben hem terkeden hem terkedilen biriyim,terkedilince ewet insanın canı çok acıyo ölüyo bitio mahvoluyo falan ama çoğunuz zayıfladığınızı yazmışsınız iyi yerlere geldiğini yazanlar var aşk acısı insanı güzelleştirir hiç böle düşünen varmı insan yorulunca uyku çok tatlı gelir acıkınca yemek aşk acısı çekmekte böle birşey insanı bundan sonraki aşklara hazırlar,önce terkettiklerimi düşündüm neler hissettim omzumdan yük kalkmıştı sevmiyordum yürütemezdim haksızlık olurdu senelerini çalamazdım hakkım yoktu zaten hepsi benden sonra keendilerini sevenlerle birlikte oldular terkedilince aynen böle düşündüm beni sevmiordu hazmetliydim zaten olacağı döneceği varsa dönecekti hiç aramadım ağlamadım sızlanmadım onun karşısında hep diktim ama neler çektiğimi bir ben bilirim ama acımı öle bir güzel yaşadım ki büyüdüm güçlendimm , tavsiyem aramayın engel olun yazdıklarım aklınıza gelsin artık sevmediği için etkileyemezsiniz terkettiklerimden biliorum, zamanla geçio zaten ne hissettiğiniz bile aklınıza gelmio özellikle genç bayan arkadaşlarım siz daha şanslısınız insann zevkleride değişir zamanla ..... merak etmeyin her zaman daha iyisi vardır... aşk acısını sonuna kadar yaşayın taaakiii unutana kadar herkese bol aşklı yaşam dilerim...

ask acısını hafifletmek içinnn

geçmişi az düşünmeliii
olabildigince gelcegi düşünmelisn
biraz kendine yönelmekte iyi gelir
mesela sac degiştirmek felan
o kişiyi hiç görmemekte çok çok iyi gelirrrr

Bu yönden hiç düşünmemiştim. Seni kesinlikle dinlicem

Allah'ın adaletine güvenerek hafiflettim ben acımı. ilkem Yaradan adalet sahibidir demek oldu. o'na bıraktım içimi rahatlatmak için.

hafiflemiyor ki..çekeceğiniz kadar çekiyorsunuz..sonra da yavaş yavaş azalıyor..yoğun bir işiniz varsa + onla tüm bağlantılarınız kopmuşsa zamanla hafiflemeye başlar..ama bir şekilde ondan yaptıklarından haberdar oluyorsanız iş zorlaşır..

ben hafifletemiyorum malesef, en yoğun şekliyle geçiyor, çok kilo veriyorum, yemek yiyemiyorum, aklım fikrim o oluyor, dışardan bakanlar çok acı çektiğimi anlıyor hiç konuşmuyorum, sessizleşiyorum..
numara yapamıyorum..

Son düzenleme:
ben de hafifletemıyorum zaman durdu,durdu dunya..derslerime konsante olamiyorum. su an okulum olmasaydi keske,kendime bi kurs bulsaydim eminim daha iyi olurdu,tek basima odamda oylece oturup sadece dusunuyorum,evin camindan bakarken bile bi zamanlar benim icin burda aglamisti diyorum ben kurtulamiyorum. zamandan da nefret ediyorum gecmiyor,icim aciyo,mutsuzum iste,herkes biliyo,goruyor, 2 ayi devirdim ama ozellikle bugun tekrar kotu oldum.bi kac gun sonra dogum gunum var birlikte kutlayacaktik guya neler neler. dua ediyorum ama beni hic bi sey hafifletmyo anlik mutluluklar ve kalici mutsuzluklar var sadece. yarin da cok onemli bi sinavim var,bu sitede vakit geciriyorum baska bisey yapamiyorum kizlar dualarinizda bana da yer verin ne olur, hepimiz icin dua edelim.

Gercekten unutmak istiyorsaniz yeni bir hobi bulun kendinize. Bir kac gun eve cok yorgun geldim dusunecek zamanim bile olmadi. Bir kac gun sonra akliniza bile gelmiyor zaten cunku beyin bazen dusundukleri surekli tekrarlar. Onu dusunmeyi birakip baska seyi dusununce haliyle unutuyorsunuz. Aaa oyle biri var miydi diyorum simdi.

İçten içe egonuza hizmet edin ve kimse bilmesin bunu :)
Ben 1 numarayım harikayım herkes bana hasta .. Süslenin Güzellik maskeleri yapın aynada Güzelliğe bak filan diyin .. Çünkü kabul etsek de etmesek de ; Bağımızın kopması kadar istenilmemek beğenilmemek duygusu da yıkıyor bizi .. Yeni filmler alın başka bir hayat başka karakterler bizi içine alacaktır.. Telefondan onu engelleyin internetten de .. böylece çalan telefonda filan o mu acaba diye bir heyecan ve sonrasında hayal kırıklığı da olmaz.. hadi ulaşsana bana hadii böö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…