Akıl almam lazım....

canım adam açıkca seni güzelliğin için beğendiğini ifade etmiş.....enişten zihniyetinde bir adam....yol ver gitsin yoksa çok üzülürsün.....kadınız sonuçta ne kadar kendine bakarsan bak....hamileliği var doğumu var....sana vücudun için hayran olan değil.....ruhuna yüreğine hayran adam lazım ki bedenin değil sadece ruhun da huzurun da güzel olsun.......

Sen yaşlanmanı bekleyeceğini mi sanıyorsun . Üzgünüm ama cok kör olmuş gözlerin. yaşlanamana kadar geçecek süre zarfında nice güzel bulur ve aşık olur.

Ne dangoz herifmis be.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adam dürüst en azından....bence çoğu erkek böyle düşünür ama olacaklardan çekindiği için söyleyemez ...elin kolun kopsada ben sana bakarım derler ....bence adamın dibi ....şanslısın

Bende aslan burcuyum ama şükürler olsun ki hiç bi erkek arkadaşımın dış görünüşüne bakmadım, bence bu kişiden kişiye değişir çevremde çok aslan var tanıdığım erkek onlarda böyle değildi canım

erkek arkadaşın dürüst bir kazmaymış
enişten de bir gün t.ş.k kanseri olursa görür ettiklerini

hiç kaza bela hastalık olmasa bile senden daha güzeli çıksa karşısına anında terkeder seni benden demesi bir de evlilik çoluk çocuk oldu mu arkasına bakmadan başkasına gider benden söylemesi

Bu zaten pek uygun bir ilişki gibi görünmüyor.Söylediklerini bahane edip postalayabilirsin.Zaten yeni sayılır,bırak geldiği gibi gitsin.

Ama tüm hayatını buna odaklaman yanlış olur.Kimi var ki asla bırakmam der,bırakır.Kimi de bırakabilecek görünür ama bırakmaz.
Lafta değil özde nasıl düşündüğü önemli.Bunu da sormakla anlaman maalesef mümkün değil.

Ayrıca herkesin başına aynı şey gelecek diye bir şey yok.
Annesi aldatılan aldatmaya takılıyor,babası alkolik olan alkole bilmem neye.Herkes bir soruna odaklı,seninki de bu olmuş.

dürüstmüş aferin ...de

dürüst olması ilişkinize bakış açısının sığlığını değiştirmez....

ben olsambu saatten sonra ilişkime çok güvenemezdim...dünyanın en güzel kadını değilim, olmama da olanak yok, kimsenin yok....

aynı düşüncedeyiz canım... onun basına gelse ben yanında olurum... yani olurdum ama su saatten sonra cok cok soğudum hatunlar

çok doğru soyluyorsun canım

eniştem de aslandı ve teyzem kanser olunca böyle kadın mı olur deyip gitti... :S

senin adına cok sevindim güzelim Allah tamamına erdirsinnnn

vitrin mankeni fikrine ba yıl dım ... haklısın bence

Ne yapmalıyım derken hangi gün bırakmalıyım demek istiyorsun değil mi canım? Bence en geç yarın sabaha kadar poposuna tekmeyi basmış ol...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…