- 3 Şubat 2018
- 25.796
- 110.959
- 598
- Konu Sahibi pokuhantes
Evin degerini ödesin kayniniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım hatta arabanın büyük bi kısmını eşim ödemişti ama sonra bi anda araba satıldı kaynıma araba alındı nişanlıydık hiç bişey demedim ama sonrasında eşime dediğimde beni doğrulamıştıkarakter olaraksa kendine katilabilirim
ama adamın ortak arabasına evine el koymuş hala bunu diyorsa ne diyeyim bilemedim
konulwr sizin bildiginizden farkli olabilir mi?
mesela arabayı ortak almamislardir , kayniniz almıştır
eşiniz arada kullanıyordur filan
ne resmi anlaşması canım asla yapmaz nasıl olsa orda oturmuyoruz diyorEşiniz saf, kayniniz akilli( lafın gelisi)
Bence eşiniz ailesini düşünüyorsa izin verse bile resmi bir anlaşma yapmalı.
Bir tanıdığımız bu sebepten, hiç başka şeylerde vardi, yaparken para verdiği halde hakkını alamadı.
Şimdi önemsiz gelsene önemli aslinda
orası öyle zaten onun alt yapısını yapıyor her şeyin farkındayımYarın öbür gün anne baba ölünce hiç bir şey yapamazsınız kaynınız da zamanında ben bunu yapacağımı söylemiştim o kadar masraf ettim kendim yaptım abi sen karşı değildin sen mi vardın ben bu evi çekip çevirirken diye sıyrılır
Sanmıyorum kaynımın eşi çalışmıyor ve kendi maaşı eşiminkinden yüksek bende çalışmasam durumumuz bu kadar iyi olmaz ama sürekli onlara acıyor anlam veremiyorumKaynı çok akıllı değil. Çakallığa çalışan bir beyni ve hakkını aramayan bir kardeşi var sadece.
Sizin yapabileceğiniz sınırlı. Eşinizin tapuya ortaklık ya da müsaade etmeme,kiraya verme gibi fikirleri olmalı.Olur mu onu bilemem.
Bazı erkeklerde o var. Bazı insanlarda diyeyim hatta. Zor işiniz. Ama eşiniz konuşabileceğiniz biriyse bence sakince konuşun uzunca.Sanmıyorum kaynımın eşi çalışmıyor ve kendi maaşı eşiminkinden yüksek bende çalışmasam durumumuz bu kadar iyi olmaz ama sürekli onlara acıyor anlam veremiyorum
konuşulabilir bi insan dün konuştum evet haklısın hani en azından bize sorması lazımdı onu da yapmadı ama napim kardeşim diyorBazı erkeklerde o var. Bazı insanlarda diyeyim hatta. Zor işiniz. Ama eşiniz konuşabileceğiniz biriyse bence sakince konuşun uzunca.
Rahatsız olduğunuzu söyleyin. Başka ne yapılabilir bilemedim.
Peki?hanımlar merhaba, konuya direk girmek istiyorum.
kayınvalidemler kaynım ve eşim zamanında 3 katlı ev yaptırmışlar kaynımlar ve kayınvalidemler altlı üstlü oturuyor en üst katta eşimindi.
biz evlenince orda oturmak istemedik. neyse hep birlikte otururken kaynım üstteki evle benim evi birleştircem dedi. kimse bişey demedi oda bize siz ne düşünüyosunuz vs demedi.. eşime onlar gidince sordum yaptırsın nolcak orda oturmuyoruz zaten dedi. ee dedim bunun yarını var belki bişey olcak ora bizim güvencemizdi dedim. hiç bişey demedi. bende sustum.
İş o raddeye gelmeden eşinizle anlaşın o halde. Yani düşünceniz kiraya vermek mi,tapu ortaklığı mı bilemem.Neyse tartın birlikte net kararı verin.konuşulabilir bi insan dün konuştum evet haklısın hani en azından bize sorması lazımdı onu da yapmadı ama napim kardeşim diyor
aile binası olduğu için kayınvalidemler de kiracı istemiyor, arsa ve yapılan evler tek tapuda oda kayınbabamın üstüne, yukardaki evde boş duruyor, yani o evle ilgili bazen konuştuğumuzda eşim zamanında ben yatırımı oraya yaptım ora bizim güvencemiz diyordu, dün birden bu konu geçti eşim dahil kayınvalidem kayınbabam kimse bişey demedi orası sizin değil vs diye bende şaşırdım sadece eşime fikrini sorduğumda olabilir yaptırsın nolcak vs dedi ben de konuyu kapattım ama kafamın içinde bi yerler kurcalıyor.İş o raddeye gelmeden eşinizle anlaşın o halde. Yani düşünceniz kiraya vermek mi,tapu ortaklığı mı bilemem.Neyse tartın birlikte net kararı verin.
Siz yokken,katakulliye getirebilir eşinizi. Dün araba bugün ev yarın tehlikeli olabilir. Dur demelisiniz.
Sizin bilmediğiniz bir ailevi mesele olabilir mi? Eşiniz borç yapmıştır siz bilmiyorsunuzdur evlenmeden önce bir şeyler olmuş gibi duruyor yoksa anne babası niye eşit davranmasın evlatlarına orada eşinizin hakkı yok diyorlar tek ağızla ve eşinizde neden demiyor kardeşimdir onundur diye konuyu kabullenmiş bir şekilde kapatıyor ? Bir şeyler var siz kurcalayınaile binası olduğu için kayınvalidemler de kiracı istemiyor, arsa ve yapılan evler tek tapuda oda kayınbabamın üstüne, yukardaki evde boş duruyor, yani o evle ilgili bazen konuştuğumuzda eşim zamanında ben yatırımı oraya yaptım ora bizim güvencemiz diyordu, dün birden bu konu geçti eşim dahil kayınvalidem kayınbabam kimse bişey demedi orası sizin değil vs diye bende şaşırdım sadece eşime fikrini sorduğumda olabilir yaptırsın nolcak vs dedi ben de konuyu kapattım ama kafamın içinde bi yerler kurcalıyor.
belki de olabilir bilmiyorum. şimdiden bunları konuşmak istemiyorum ama annemlerin evde bize kalır dedi dün bende bence de böyle şeyleri konuşmayalım insanlar hala hayatta neyse ben fikrimi söyledim dedim çekildimSizin bilmediğiniz bir ailevi mesele olabilir mi? Eşiniz borç yapmıştır siz bilmiyorsunuzdur evlenmeden önce bir şeyler olmuş gibi duruyor yoksa anne babası niye eşit davranmasın evlatlarına orada eşinizin hakkı yok diyorlar tek ağızla ve eşinizde neden demiyor kardeşimdir onundur diye konuyu kabullenmiş bir şekilde kapatıyor ? Bir şeyler var siz kurcalayın
ama çekildiğimle kalamadım kendimce kafamda bi yerde kaldıbelki de olabilir bilmiyorum. şimdiden bunları konuşmak istemiyorum ama annemlerin evde bize kalır dedi dün bende bence de böyle şeyleri konuşmayalım insanlar hala hayatta neyse ben fikrimi söyledim dedim çekildim
Yani tabi anne baba hayattayken para pul mülk onların evlatlara bir şey düşmez ama kaynınız geleceğini inşaa ediyor sizlik bir durum yok ama kocanızlık bir durum var sonra atı alan Üsküdar’ı geçerbelki de olabilir bilmiyorum. şimdiden bunları konuşmak istemiyorum ama annemlerin evde bize kalır dedi dün bende bence de böyle şeyleri konuşmayalım insanlar hala hayatta neyse ben fikrimi söyledim dedim çekildim
Öyle olucak biliyorum ama iş eşimde bitiyor. Ben kendi canımı boşuna sıktığımla kalcam.Yani tabi anne baba hayattayken para pul mülk onların evlatlara bir şey düşmez ama kaynınız geleceğini inşaa ediyor sizlik bir durum yok ama kocanızlık bir durum var sonra atı alan Üsküdar’ı geçer
Ayrı topusu yoksa yaptırabilir, bu kaybınızın kurnazlığı yani etik değil aslında ama burda eşiniz tamam demiş sonuçta aile mal varlığı, siz bu konuya karışmayın benceboş duruyor tapu tek evlerin ayrı ayrı tapusu yok ama zamanın da yaptırıken dairelerei bölüşmüşler
Olur mu hayatim onu da kardesine ver triplex yapsinlar rahat etsinler yazziiik derdim ben olsam. Allahim yarabbim bu adamlara biraz akil eyle.annemlerin evde bize kalır dedi
Cok çakal Carlos cikmis kayinyani bilmiyorum tepki göstermeli miyim, nişanlıken de eşimle kaynım ortak araba almıştı biz evlenmeden kaynım arabayı satıp kendine araba almıştı şimdi de aynısını eve yapmak istiyor. bazı arkadaşlarıma anlattım herkes farklı şeyler söyledi bende buraya da bi yazıp akıl alayım dedim