• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl istiyorum

yani bilmiyorum tepki göstermeli miyim, nişanlıken de eşimle kaynım ortak araba almıştı biz evlenmeden kaynım arabayı satıp kendine araba almıştı şimdi de aynısını eve yapmak istiyor. bazı arkadaşlarıma anlattım herkes farklı şeyler söyledi bende buraya da bi yazıp akıl alayım dedim
Kurnaz kaynin, esinin de isine geliyor. Esin hakkini savunmuyorsa sana bir sey demek düşmüyor. Sorun kocanda onun karsi çıkması lazımdı

Ayrı topusu yoksa yaptırabilir, bu kaybınızın kurnazlığı yani etik değil aslında ama burda eşiniz tamam demiş sonuçta aile mal varlığı, siz bu konuya karışmayın bence
bende karışmayı düşünmüyorum ama kendi kendime kuruyorum kafamda o yüzden burada biraz dertleşmek sitedim

Benzer bir konu bizde oldu.Eşim bekarken araba aldı.Herkes eşimin oldugunu söylüyordu.Kaynım tek kuruş katmadı.Neyse evlendik.Araba şimdi kvlerde. Kaynım kullanıyor.Satmıyorlarda.Ben görüşmeyi kestim kvlerle. Bilmiyorum böyle haksızlık olsa görüşmeyi keserdim herhalde.
bazı konuları Allah'a havale etmek gerekiyor sanırım

hanımlar merhaba, konuya direk girmek istiyorum.
kayınvalidemler kaynım ve eşim zamanında 3 katlı ev yaptırmışlar kaynımlar ve kayınvalidemler altlı üstlü oturuyor en üst katta eşimindi.
biz evlenince orda oturmak istemedik. neyse hep birlikte otururken kaynım üstteki evle benim evi birleştircem dedi. kimse bişey demedi oda bize siz ne düşünüyosunuz vs demedi.. eşime onlar gidince sordum yaptırsın nolcak orda oturmuyoruz zaten dedi. ee dedim bunun yarını var belki bişey olcak ora bizim güvencemizdi dedim. hiç bişey demedi. bende sustum.
Tabi ki siz haklisiniz.
Ne demek sizin hakkiniz olan evi birlestirmek? Esiniz pasif mi kaliyor? Simdiden izin vermeyin konusun tekrar. Ilerde hic alamazsiniz hakkinizi

kayınvalidemler kaynım ve eşim zamanında 3 katlı ev yaptırmışlar kaynımlar ve kayınvalidemler altlı üstlü oturuyor en üst katta eşimindi.
biz evlenince orda oturmak istemedik. neyse hep birlikte otururken kaynım üstteki evle benim evi birleştircem dedi. kimse bişey demedi oda bize siz ne düşünüyosunuz vs demedi.. eşime onlar gidince sordum yaptırsın nolcak orda oturmuyoruz zaten dedi. ee dedim bunun yarını var belki bişey olcak ora bizim güvencemizdi dedim. hiç bişey demedi. bende sustum.
Geçmiş olsunnn bir bardak su için üstüne.Benim ex eşinde aile apartmanı vardı,3 katlı oturuyorduk bizde iş dolayısıyla başka yere gidince bizim evi kiraya verdiler sizin bir hakkınız yok dediler ve evleri kendi üzerlerine yaptılar.Hakkım hiçbir zaman helal değildir.

Geçmiş olsunnn bir bardak su için üstüne.Benim ex eşinde aile apartmanı vardı,3 katlı oturuyorduk bizde iş dolayısıyla başka yere gidince bizim evi kiraya verdiler sizin bir hakkınız yok dediler ve evleri kendi üzerlerine yaptılar.Hakkım hiçbir zaman helal değildir.
ayy demekki çoğu aile de var böyle durumlar

basina bela mi alacaksin, bosver ne yaparlarsa yapsinlar.
ayrica dikkat et sen oraya git diye blof yapiyor olabilirler.

Eşler böyle şeyleri nasıl açık açık konuşamıyor anlamıyorum hiç. Benim başıma gelse eşime izin verdirmezdim. Sonradan ah salak kafam diye gelip bana ağlayacak, baştan engel olurdum yani

yok canım hatta arabanın büyük bi kısmını eşim ödemişti ama sonra bi anda araba satıldı kaynıma araba alındı nişanlıydık hiç bişey demedim ama sonrasında eşime dediğimde beni doğrulamıştı
Arabanın niye yarı parasını vermedi ki bizim de evlendiğimizde ortaktı ben ortak istemedim kaynım yarı parasını verdi biz kendimize başka araba aldık eşiniz niye hiç hakkını savunmuyor biraz sessiz bir kişilik mi evi de böyle yapmaları hiç hoş değil abim de abim mi diyor biraz benim eşimde de var abim de abim 😄aşırısı zarar ben biraz ayar çektim 😄yani abisinin otopark sorunu bizi ne ilgilendirir bizim otoparkımızın önüne araba park edince gelip abin çektiriyor mu aracı sanane dedim bir güzel kavga ettik bazen karışmayım diyorum sus ne halt ederlerse etsinler diyorum ama olmuyor işte

evet çok akıllı eşimle de aram çok iyi hani şuan olmamış bişey üstüne tartışma yaratmak istemiyorum ama zamanında araba gibi bi örnek olduğu için aklım çok karıştı
Sizde orda üst katta otursaniz. Başka evinizmi var yoksa kirayami çıkacaksınız?
evet çok akıllı eşimle de aram çok iyi hani şuan olmamış bişey üstüne tartışma yaratmak istemiyorum ama zamanında araba gibi bi örnek olduğu için aklım çok karıştı

Birlestirr bide masraf yaparsa , ben buraya daire parası harcadım der. Çıkaramazsınız ordan

Back
X