akıl istiyorum

İmar izni gerekmiyor mu böyle ev birleştirmek için duvar vs yıkılmıyor mu yahut içerden dışardan kapı açmak her ne ise.

İki gün sonra izinsiz birleşti diye evler evinizi yıkarlar mı.

Kolonları kesilen binaların yıkımı gibi.

İyice araştırıp emin olmadan işlem yaptırmayın bence.

Bu dediğiniz bu ülkede olur mu sizce?
Keşke olsa keşke yıksalar böyle yapıları ama nerede?

Bu dediğiniz bu ülkede olur mu sizce?
Keşke olsa keşke yıksalar böyle yapıları ama nerede?
Japonya da yangın riskine karşı ince olan duvarları olan binaları yıkıp yenisini yapıyorlar.

Olsun bence artık önlem alınsın. Kimse ölmesin.

Bizimde teras kat iki daire birleşik. Ayıralım denmişti. İyi ki ayırmadık diyorum. Aff maf ayağına yapıyorlar binalarda saçma tasarruflar.

kayinpeder ölünce orası satılır parası paylaşılır.

Kaynınız çok uyanık. Eşinizle konuşun kiradaymışsınız sizde. İlerde belki geçip oturmamız bile gerekebilir niye ordaki hakkından vazgeçiyorsun diye söyleyin eşinize.
Şimdi hakkınızı aramazsanız baba vefat edince dargınlık olmasın diye hiç alamazsınız.

Kesinlikle gönlümüzden geçen bu. Ama milletimize de çok iş düşüyor. Sadece yetkililerle olmaz o işler. İnşallah o güzel günleri de görürüz

Hani orası bizim güvencemizdi öyle demiştin diyin. Çocuklarımız için dededen kalan bir yerleri olmasın mı? Niye ordan biz çıkartılıyoruz bunu istemiyorum lütfen buna fırsat verme diyin

Haklısınız ama çocuklar işin içine girince öyle olmuyor. İnsan evlatlarının geleceğini de düşünüp ona göre davranmalı. Yani eşi burda kendi ailesini düşünmeli ve dünyanın türlü hali var ilerde gerekebilir diye kendi hakkını korumalı

Çocukların geleceği kaynana kayınpeder malına mı kaldı? Karı koca çalışıp sağlayacaklar güvenceyi. Onun bunun malını dert edinmenin anlamı yok. Gelirse ekstradır, gelmezse gelmez. Zaten bina tek tapu, anne baba ölünce o zaman bölüşecekler zaten kanun kararıyla eşit bir şekilde. Tabi çakal kayınbirader bir yolunu bulup kendi üzerine almazsa

Şöyle anlatayım kayınbabamlar zamanında tek katlı kendilerine ev yaptırmışlar. Daha sonra iki kardeş üstüne kendilerine birer kat ev çıkmışlar. Yanı ilk günden 3 katlı yapılan bir ev yok ama biz orda oturmadığımız için kaynım olağan bi şekilde evini dubleks yapacağını söyledi canımı sıkan durum bu zaten yoksa asla kimsenin malında mülkünde gözüm yok

bende böyle düşünüyorum gerçekten kimseye güvenerek evlenmedim kimseye güvenerekte çocuk yapmam ha şu var eğer evlat ayırıp farklı şeylerle karşılaşırsam da bugün sustuklarımın hepsini acısını fitil fitil çıkarırım bugünün yarını var

Kaçak kat mı çıkmışlar bir de, e katların izni var mı ödendi mi?

Ee depreme dayanıklı mı ki? Üstüne sonradan çıkılmış katlar güven vermedi hiç.
Burda olay mal da mülkte göz olup olmaması değil ki. Önce araba, sonra ev kayınbirader tarafından bir güzel iç ediliyor.
Ben bu uyanıklığa sinirlenirim şahsen

İyi de o kp kv nin malları diğer kardeş tarafından kurnazlıkla ele geçiriliyor. Ben buna kızarım şahsen. Böyle bir durum olmasa kv kp nin malı beni hiç ilgilendirmez. İsterse satsın yesinler parayı.

Nasıl olsa çocukları olmaz hepsi bizimkilere kalsın düşüncesindeler..kendilerinde bunu hak görüyorlar ve bu yüzden rahatca at koşturuyorlar..k.v ile k.p de herşey kayninizin çocuklarına geçsin istiyor gibi,hatta eşiniz de.. inşallah bir evladıniz olur,olmuyor diye kendinizi şartlandirmayin...allah huzurunuzu bozmasın.

Eşiniz neden kendisine yolunacak kaz muamelesi yaptırıyor ya? Tam insana kafayı yedirtmelik cinsten.

Öyle bi düşünce içindelerse zaten Allah'larından bulsunlar , çünkü eşim kaynaklı olmuyor ve herkes biliyordu bende bunu bilerek evlendim kendi ailesi dahi bu düşüncedeyse ne diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…