- 25 Ocak 2022
- 2.654
- 5.311
- 78
- Konu Sahibi pokuhantes
-
Kurnaz kaynin, esinin de isine geliyor. Esin hakkini savunmuyorsa sana bir sey demek düşmüyor. Sorun kocanda onun karsi çıkması lazımdıyani bilmiyorum tepki göstermeli miyim, nişanlıken de eşimle kaynım ortak araba almıştı biz evlenmeden kaynım arabayı satıp kendine araba almıştı şimdi de aynısını eve yapmak istiyor. bazı arkadaşlarıma anlattım herkes farklı şeyler söyledi bende buraya da bi yazıp akıl alayım dedim
bende karışmayı düşünmüyorum ama kendi kendime kuruyorum kafamda o yüzden burada biraz dertleşmek sitedimAyrı topusu yoksa yaptırabilir, bu kaybınızın kurnazlığı yani etik değil aslında ama burda eşiniz tamam demiş sonuçta aile mal varlığı, siz bu konuya karışmayın bence
keşke deseydim hiç aklıma gelmedi ldsfkghmdlşçOlur mu hayatim onu da kardesine ver triplex yapsinlar rahat etsinler yazziiik derdim ben olsam. Allahim yarabbim bu adamlara biraz akil eyle.
bende aynısını düşününüyorum benim babamda eşim gibiydi o yüzden bazı şeyler çok tanıdık geliyorKurnaz kaynin, esinin de isine geliyor. Esin hakkini savunmuyorsa sana bir sey demek düşmüyor. Sorun kocanda onun karsi çıkması lazımdı
bazı konuları Allah'a havale etmek gerekiyor sanırımBenzer bir konu bizde oldu.Eşim bekarken araba aldı.Herkes eşimin oldugunu söylüyordu.Kaynım tek kuruş katmadı.Neyse evlendik.Araba şimdi kvlerde. Kaynım kullanıyor.Satmıyorlarda.Ben görüşmeyi kestim kvlerle. Bilmiyorum böyle haksızlık olsa görüşmeyi keserdim herhalde.
aynen ya eşime sorsan ama dünyanın en iyi en zavallı kişisiCok çakal Carlos cikmis kayin
O en zavallisi, senin kocan da en saftiriği galibaaynen ya eşime sorsan ama dünyanın en iyi en zavallı kişisi
Evet ama ben göz göre kardeşinin hakkını yiyen insandan korkarım.Ogluna haksızlık yapan bana neler yapmaz. Bu yüzden görüşmenin mantıklı olmadıgını düşünüyorum.Benim fikrim tabi bubazı konuları Allah'a havale etmek gerekiyor sanırım
Tabi ki siz haklisiniz.hanımlar merhaba, konuya direk girmek istiyorum.
kayınvalidemler kaynım ve eşim zamanında 3 katlı ev yaptırmışlar kaynımlar ve kayınvalidemler altlı üstlü oturuyor en üst katta eşimindi.
biz evlenince orda oturmak istemedik. neyse hep birlikte otururken kaynım üstteki evle benim evi birleştircem dedi. kimse bişey demedi oda bize siz ne düşünüyosunuz vs demedi.. eşime onlar gidince sordum yaptırsın nolcak orda oturmuyoruz zaten dedi. ee dedim bunun yarını var belki bişey olcak ora bizim güvencemizdi dedim. hiç bişey demedi. bende sustum.
Geçmiş olsunnn bir bardak su için üstüne.Benim ex eşinde aile apartmanı vardı,3 katlı oturuyorduk bizde iş dolayısıyla başka yere gidince bizim evi kiraya verdiler sizin bir hakkınız yok dediler ve evleri kendi üzerlerine yaptılar.Hakkım hiçbir zaman helal değildir.hanımlar merhaba, konuya direk girmek istiyorum.
kayınvalidemler kaynım ve eşim zamanında 3 katlı ev yaptırmışlar kaynımlar ve kayınvalidemler altlı üstlü oturuyor en üst katta eşimindi.
biz evlenince orda oturmak istemedik. neyse hep birlikte otururken kaynım üstteki evle benim evi birleştircem dedi. kimse bişey demedi oda bize siz ne düşünüyosunuz vs demedi.. eşime onlar gidince sordum yaptırsın nolcak orda oturmuyoruz zaten dedi. ee dedim bunun yarını var belki bişey olcak ora bizim güvencemizdi dedim. hiç bişey demedi. bende sustum.
ayy demekki çoğu aile de var böyle durumlarGeçmiş olsunnn bir bardak su için üstüne.Benim ex eşinde aile apartmanı vardı,3 katlı oturuyorduk bizde iş dolayısıyla başka yere gidince bizim evi kiraya verdiler sizin bir hakkınız yok dediler ve evleri kendi üzerlerine yaptılar.Hakkım hiçbir zaman helal değildir.
eşim kıyamıyor pasif kalıyor biz zaten oturmuyoruz diyor diyor da diyorTabi ki siz haklisiniz.
Ne demek sizin hakkiniz olan evi birlestirmek? Esiniz pasif mi kaliyor? Simdiden izin vermeyin konusun tekrar. Ilerde hic alamazsiniz hakkinizi
basina bela mi alacaksin, bosver ne yaparlarsa yapsinlar.hanımlar merhaba, konuya direk girmek istiyorum.
Bir ücretsiz izine ayrılda gördün anyayı konyayıSanmıyorum kaynımın eşi çalışmıyor ve kendi maaşı eşiminkinden yüksek bende çalışmasam durumumuz bu kadar iyi olmaz ama sürekli onlara acıyor anlam veremiyorum
Arabanın niye yarı parasını vermedi ki bizim de evlendiğimizde ortaktı ben ortak istemedim kaynım yarı parasını verdi biz kendimize başka araba aldık eşiniz niye hiç hakkını savunmuyor biraz sessiz bir kişilik mi evi de böyle yapmaları hiç hoş değil abim de abim mi diyor biraz benim eşimde de var abim de abimyok canım hatta arabanın büyük bi kısmını eşim ödemişti ama sonra bi anda araba satıldı kaynıma araba alındı nişanlıydık hiç bişey demedim ama sonrasında eşime dediğimde beni doğrulamıştı
Sizde orda üst katta otursaniz. Başka evinizmi var yoksa kirayami çıkacaksınız?evet çok akıllı eşimle de aram çok iyi hani şuan olmamış bişey üstüne tartışma yaratmak istemiyorum ama zamanında araba gibi bi örnek olduğu için aklım çok karıştı
evet çok akıllı eşimle de aram çok iyi hani şuan olmamış bişey üstüne tartışma yaratmak istemiyorum ama zamanında araba gibi bi örnek olduğu için aklım çok karıştı
Birlestirr bide masraf yaparsa , ben buraya daire parası harcadım der. Çıkaramazsınız ordanhanımlar merhaba, konuya direk girmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?