- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Buna benzer konu açmıştınız sanırım. Hala sorun devam ediyor demek ki. Daha yeni evlisiniz zamanla oturur her şeyBen cumartesi pazar çalışıyorum. Daha 1 aydır evliyim. Eşimle aram iyi.Bu arada kpss çalışıyorum. Ev işi temizlik falan oluyor. Şimdi daha önce konu açtım evet ama yani nasıl davranayım bilmiyorum.
Eşimin annesi iyi kadın ama haftada bir mutlaka gidelim saatlerce oturalım istiyor. Dün eşimin izin günüydü. Annemlere ugrayalım dedi. Tamam dedim.Bu arada eşim kardeşiyle mutfaga geçer ben annesi babaannesıyle otururum, sıkılınca yanlarına kaçarım. Ben 1haftadır evdeyim ve aşırı sıkıldım evde. Eşime dedim hadi dolaşalım az. Annesi oturun yok balık pişirelim şunu yapalım.Gezdiklerine say gezmiyver dedi. Bende 1haftadır çıkmıyorum daraldım evde dedim.Kendi hep evde bir yere çıkmıyor.Dün eşime sizin ordan bana yumusatıcı al dedi. Eşim almıs. Persembe götürelim anneme dedi eşim. Yumusatıcısı kalmamış dedi.Bende tek gitsin eşim diyorum. Bir hafta tek gitsin, bir hafta benle gitsin diyorum. Annesi hep bize haber vermeden hazırlık yapıyo, bana birsey demiyo ama eşime hadı gelın dıyor. Eşimde bana diyor. Ya ben napacagım. Kendı anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Eşime gıdelım dıye baskı yapmıyorum ben. Ama sürekli annesı gıdelım istiyor. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Gelmeyince ya ben şunları yaptım gelmedınız. Gitsek bırakmıyor. Eşimde kardesıyle takılıyor.Bana bır yol gösterin. Eşimde senı sıkmak istemiyorum dıyor. Ama bır yandan annesı cocuga baskı yapıyor. Kapatcam telefonu kpssyı bahane yapıp napayım akıl verın bana.
Nasil oturcak Allahaskına.kadın baskı yapıp duruyoBuna benzer konu açmıştınız sanırım. Hala sorun devam ediyor demek ki. Daha yeni evlisiniz zamanla oturur her şey
Dımı. Esım yanlıs anlarlar dıyor. Evet bende öyle dıycem. Hep birlikte gitmeyelım tek gıdelım dıycem. Tek gıtsın hatta orda yemek yesin. Persembe ne dıyım gene gıdelım dıyo rHerkes kendi ailesini bazen tek ziyaret etsin.
Eşlerin yapışık gezme zorunluluğu var gibi davranmalarına hayret ediyorum valla..
Nasil zorlamiyor. Bırlıkte gıdelım dıyor herhafta.Anladığım kadarıyla eşiniz sizi gitmeniz için zorlamıyor. Niye dert ettiniz bu kadar anlamadım.
Nasil zorlamiyor. Bırlıkte gıdelım dıyor herhaftaAnladığım kadarıyla eşiniz sizi gitmeniz için zorlamıyor. Niye dert ettiniz bu kadar anlamadım.
Beni sıkmak ıstemıyor sözde ama herhafta gıdelım dıyorAnladığım kadarıyla eşiniz sizi gitmeniz için zorlamıyor. Niye dert ettiniz bu kadar anlamadım.
Siz gitmek istemediğinizi söyleyince eşiniz huzursuzluk çıkartmıyorsa ortada zorlama yoktur bana göre.Nasil zorlamiyor. Bırlıkte gıdelım dıyor herhafta.
E desin gidelim diye. Benim isim var gelemem dersiniz olur biter.Nasil zorlamiyor. Bırlıkte gıdelım dıyor herhafta
Beni sıkmak ıstemıyor sözde ama herhafta gıdelım dıyor
Bana kızmaz mı pekı hep bahane yapınca. Kaynana gıdınce de bırakmıyor. Izın gununde gezmeyin benle oturun dıyor. Ama nısanlıyken gezin derdıE desin gidelim diye. Benim isim var gelemem dersiniz olur biter.
Ilkin ısrar eder belki ama sonra o da ögrenir
Gıdelım demese hıc gıtmem yıllarca. Ama annesı hep gelin diyor. Daha 1 ay oldu yaEşi zorlamasa gitmez konu sahibi
Eşi zorluyor belli
Kavga çıkartır vsvs huzursuzluk yapıyor belli
Riske girip buyuk olay cikarcaksiniz baska türlü olmaz
Kıme cıkarcam kaynanaya mı peki. Bana gel demiyor kaynana. Eşime ıkınız gelın hadı sunu yaptım dıyorEşi zorlamasa gitmez konu sahibi
Eşi zorluyor belli
Kavga çıkartır vsvs huzursuzluk yapıyor belli
Riske girip buyuk olay cikarcaksiniz baska türlü olmaz
Dımı. Esım yanlıs anlarlar dıyor. Evet bende öyle dıycem. Hep birlikte gitmeyelım tek gıdelım dıycem. Tek gıtsın hatta orda yemek yesin. Persembe ne dıyım gene gıdelım dıyo r
Gıdelım bayadır gitmiyoruz dıyor. Bende hayır diyemiyorum. Ama gıdınce de kalkamoyoruzSiz gitmek istemediğinizi söyleyince eşiniz huzursuzluk çıkartmıyorsa ortada zorlama yoktur bana göre.
Siz gitmek istemediğinizi dile getirdiniz mi hiç?
Dile getirdiyseniz eşinizin tepkisi ne oldu?
Eşim de olmaz yanlıs anlar dıyor. Tamamda gıdınce eşim kardesıyle oturuyo ben annesıyleValla herkes kendi evladına hasret öbürünün kara kaşina gözüne bayılmıyorlar.
Nasıl alıştırırsan da öyle gidiyor.
Bir garipserler iki alınırlar.
Üçüncü de bizimkiler böyle diye kabullenirler.
Trıp yapıyo bu sefer bozuluyo. Insanlar sana neler yapıyo gitmiyorsun dıyor. Ama her hafta sıkılıyorım artık ben daralıyorum. Yoksa neden konu acıp durayımEşiniz sizi kolunuzdan tutup zorla götürecek değil ya birkaç kez tek gitmesini söyleyin. Bozulursa da bozulsun zamanla alışır ve emrivaki yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?