Akıl verir misiniz

Bana kızmaz mı pekı hep bahane yapınca. Kaynana gıdınce de bırakmıyor. Izın gununde gezmeyin benle oturun dıyor. Ama nısanlıyken gezin derdı
Illaki bi gün patlar sürekli bahane uydurursan. Sen ailemi sevmiyorsun diye başlar kavga edersiniz.
Bence daha evliliğin başındayken al karşına eşini konus. "Onlar senin ailen istediğin her zaman görebilirsin ama ben her zaman gelemem ki, heryere illa birlikte gidilmeli diye birsey yok" diye düşüncelerini söyle

Yani hep ıste eşim. Isten 8de cıksada gelın dıyor kadın. Kadın bıze haber vermeden belkı gelirsiniz dıye hazırlık yaptım diyor. 1aydır bu böyle. Yapma diyorum aynı ama

Ben dedım ki bır hafta sızın tarafa bır hafta bızım tarafa gıdelım dedım. Bak cuma ders calısamadım dedım.

Sizin bişey yapmamanız lazım eşiniz yapacak. Sürekli emrivaki hiç hoş değil. Gerekiyosa annesine siz kaç haftadır kendi annesine bile gidemiyo demesi lazım. Bir yandan da ilk aylar hep böyle olur. Çünkü aileler de pek alisamiyo onun evden gittiğini kabullenmek istemezler her cagirdijlarinda gelmesi onları psikolojik olarak rahatlatıyo. Masaya onsuz oturmak onlar için ev boş kalmış hissiyatı veriyo. Zamanla alisacaklar ama eşinizin de bu alışma sürecine katkıları olmalı öyle seni sıkmak istemiyorum demekle olmaz

Eşim de olmaz yanlıs anlar dıyor. Tamamda gıdınce eşim kardesıyle oturuyo ben annesıyle

Istediği gibi anlasınlar.
Çok mühim değil.
Bugün kendini iyi hissetmiyor çok selam söyledi diyecek.
Bir başka sefere temizlik gunuymus koltukta uyuyakaldi kıyıp uyandırmadim ama seni de görmek istedim anne diyecek.

Sonra alışacaklar zaten.
Sınava çalışıyor çok yoğun falan..

Önce eşinin kafasını değiştirmelisin bence.

Yani bı annesı alısamadı dıgerlerıne problem yok. Kadın hergun beklıyor. Eşime dedım anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Gıdecegım bu hafta dedım. Annesı de anlasın yanı. Dıycem hep beklemesin

Persembe basım agrıyordu bahane yaptım gıtmedık. Cuma gıttık. Haklısın eşimde bahane yapmalı artık.

Kadın hep dıyor sız mutlu olun yeter ama onun yuzunden atamız acılcak. Bırakmıyor yalnız takılalım

Sizin söylemeniz doğru olmaz eşinizin söylemesi daha iyi olur. Neticede adımız gelin. Siz kendi ailenizle eşiniz arasını dengelemelisiniz , eşinizde kendi ailesiyle sizin aranızda denge kurmalı
Yani bı annesı alısamadı dıgerlerıne problem yok. Kadın hergun beklıyor. Eşime dedım anneme 2 3 haftadır gıtmıyorum. Gıdecegım bu hafta dedım. Annesı de anlasın yanı. Dıycem hep beklemesin

2 3 haftadır annenize gitmeyip devamlı kayinvalideye mi gidiyorsunuz anneme gidelim dediğinde ben annemi ozledim oraya gideceğim geliyormusun deyin bakalim ne dicek

Persembe basım agrıyordu bahane yaptım gıtmedık. Cuma gıttık. Haklısın eşimde bahane yapmalı artık.

Yaa gitmedik değil sen gitmeyeceksin.
Eşim tek gidecek.
Buna alıştıracak.

Bazı günler herkes kendi ailesine gidecek hatta aynı gün.

Bu duruma iki taraf da alışmalı.

Sizin söylemeniz doğru olmaz eşinizin söylemesi daha iyi olur. Neticede adımız gelin. Siz kendi ailenizle eşiniz arasını dengelemelisiniz , eşinizde kendi ailesiyle sizin aranızda denge kurmalı
Annesı normalde melek gıbıydı dun ılk kez ters yaptı. Otur gezdıklerıne say dedi. Cok haklısınız

2 3 haftadır annenize gitmeyip devamlı kayinvalideye mi gidiyorsunuz anneme gidelim dediğinde ben annemi ozledim oraya gideceğim geliyormusun deyin bakalim ne dicek
Hep onun tarafa gıdıyoruz ya. Anacıgı hep beklıyor. Ya yollucam haftada bir ailesinde kalsın cok cıddıyım.

Yani hep ıste eşim. Isten 8de cıksada gelın dıyor kadın. Kadın bıze haber vermeden belkı gelirsiniz dıye hazırlık yaptım diyor. 1aydır bu böyle. Yapma diyorum aynı ama
Bakın sizin sorununuz eşiniz. Kv değil.

Siz yorulduğunuzu,evinizle ilgilenmeniz gerektiğini anlatın.

Ona da sorumluluk verin. Kendini bi şeye mecbir hissetin.

Annesine gidecekse gelip önce evi süpürsün. Sonra annesine gitsin madem. Neden sizden bekliyor.

Siz eşinizle sorun yaşıyorsunuz. Kv ile değil.

Kv ler bekler. Normaldir.

Ama siz de imkanlar dahilinde gideceksiniz.

2 haffada 1 gitmeniz idealdir.

Sonuc alamiyorsaniz aynı tempoda kendi annenize gitmeye zorlayin eşinizi.

Yemin ederim ipleri bıraksam haftada 2 3gub ordayız. Aynı mahallede olsak boşanırdık

Anneme cok az gıdıyoruz. Annem baskı yapmıyor. Sanırım annesı gelın dıyor o da kıramıyor. Kuzum bunu yaptım gelın dıyor. Haklısınız da eşim calısıyo ama ben hep evdeyım. Ondan ev ıslerı bende

Anlaşma yapın eşinizle.1 hafta senin anne ne 1 hafta benim anneme gidelim deyin.O da sizin annenizde sıkılacak belki ama ikiniz de fedakarlık yapmış olacaksınız.Belki bir süre sonra eşiniz bozar anlaşmayı.Her zaman birlikte ziyaret etmeyelim der siz de kurtulursunuz.

Yaa gitmedik değil sen gitmeyeceksin.
Eşim tek gidecek.
Buna alıştıracak.

Bazı günler herkes kendi ailesine gidecek hatta aynı gün.

Bu duruma iki taraf da alışmalı.
Annem yanlıs anlar dıyor ama. Benle gıtmek ıstıyor. Tek yolladım ıkı kez 1 saatte cıktı geldı. Aklım sende kalıyo dıyo

Yemin ederim ipleri bıraksam haftada 2 3gub ordayız. Aynı mahallede olsak boşanırdık
Daha yeni evlisiniz ya yapmayın haftada 3 4 ne Allah aşkına. Eşiniz tam bir ana kuzusu soyleyim.
Evinde esinle vakit geçirmek varken insan neden annesinin yanina gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…