- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evet bunu dıycem. Her hafta onun aılesı arada benim ailem olmuyorAnlaşma yapın eşinizle.1 hafta senin anne ne 1 hafta benim anneme gidelim deyin.O da sizin annenizde sıkılacak belki ama ikiniz de fedakarlık yapmış olacaksınız.Belki bir süre sonra eşiniz bozar anlaşmayı.Her zaman birlikte ziyaret etmeyelim der siz de kurtulursunuz.
Annem yanlıs anlar dıyor ama. Benle gıtmek ıstıyor. Tek yolladım ıkı kez 1 saatte cıktı geldı. Aklım sende kalıyo dıyo
Hele ızın gunu muz orda gectı dun. Annesı de oturun gezip napcaksınız dıyor. Ama esım de hep gıtmek zorunda hissediyor kendını bunu fark ettımDaha yeni evlisiniz ya yapmayın haftada 3 4 ne Allah aşkına. Eşiniz tam bir ana kuzusu soyleyim.
Evinde esinle vakit geçirmek varken insan neden annesinin yanina gider.
Ev işlerinin hepsi sizde olmasın. O da elini taşın altina koysun.Anneme cok az gıdıyoruz. Annem baskı yapmıyor. Sanırım annesı gelın dıyor o da kıramıyor. Kuzum bunu yaptım gelın dıyor. Haklısınız da eşim calısıyo ama ben hep evdeyım. Ondan ev ıslerı bende
Iste sorun su ki tek gıtmıyor. Gıdınce kardesıyle oturuyo. Annesıyle Ben oturuyomSiz izinli gününüzde bir hafta kendi annenize diğer hafta kayınvalideye gitseniz. Pazarlık ederek söylemeyin bunu ama. Arada ev işleriyle ilgilenmem gerek sen git diyebilirsiniz. KPSS çalışmam gerek diyerek eşinize gelemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Bazende beraber gidersiniz.
Normalde gecen cuma ıkımız evı temizledik. Ama yoruluyor diye ben Persembe temizledim. Bu sefer cuma annesıne gıttık ama. Bıdaha cumaya bırakcamEv işlerinin hepsi sizde olmasın. O da elini taşın altina koysun.
Istemediginiz şeylerde kararli olamazsaniz isiniz cok zor olur.
Annesine gitmek isteyen gitsin.
Benim annem alt sokakta oturuyor. Ben istediğim zaman gidiyorum. esim bazen gelir bazen gelmez.
Esimin ailesi uzakta oturuyor . Ben de öyle zaman zaman giderim her daim gidemem.
Es başta kararli olun
Eşiniz ya da kv kizsin üzülsün. Sonra alışır.
Ama istemediginiz şeyleri siz yapmaya alışmayın. O daimi mutsuzluk verir
Haklısınız ama ısım yokken hadı arıyo beni anneme gıdelım dıyor ne dıycem ben. Kadında haftada 2 3 mutlaka cagırıyor.Ev işlerinin hepsi sizde olmasın. O da elini taşın altina koysun.
Benim annem alt sokakta oturuyor. Ben istediğim zaman gidiyorum. esim bazen gelir bazen gelmez.
Esimin ailesi uzakta oturuyor . Ben de öyle zaman zaman giderim her daim gidemem.
Es başta kararli olun
Yaa dıyorum. Hatta gıt yalnız sevıyorum dıyorum. Hemen gelıyo eveKalmasın anam kalmasın ben çok iyiyim
Kafa dinledim ohh.
Arada yalnızlık istiyor insan diyeceksin :)
Ayy yok ben yapışık gezemem çok pis olay olurdu..
Işiniz niye yok siz ders çalışmıyor musunuz. Bundan iyi bahanemi olurHaklısınız ama ısım yokken hadı arıyo beni anneme gıdelım dıyor ne dıycem ben. Kadında haftada 2 3 mutlaka cagırıyor.
Dıyorum ama gene gelın sonra calısırsın sınava cok dıyor.Işiniz niye yok siz ders çalışmıyor musunuz. Bundan iyi bahanemi olur
Kayınvalide aradığında ders çalışıyorum de
Eşimle kavga etmek istemiyorum. Ama kadının ısrarı bırakması lazım. Yanı gıdınce de kadın benle takılıyorEv işlerinin hepsi sizde olmasın. O da elini taşın altina koysun.
Es başta kararli olun
Off aslında esım de yoruluyor. Ama mecbur hissediyor kendını. Bende mecbur hıssedıyorum. Annesı hergun arıyor ve hadı gelın gelmıyonuz mu dıyorEşinizle konuşmanız lazım ama hadi anneme gidelim dediğinde değil normal bir zamanda sakin ama kararlı bir dille konuşun. Mesela bi akşam yemeğinde açın konuyu. Annene sürekli gelmek istemiyorum sen istediğin zaman gidebilirsin o senin annen ama ben sürekli gelmek istemiyorum aramız şuan iyi annenle aramızın bu yüzden bozulmasını istemem çünkü sürekli görüşünce illaki bir şey çıkıyor her şeyin dengeli olanı güzel kendime ve evime de vakit ayırmak istiyorum tarzı bir konuşma yapın. Bir de gerçekten çok yeni daha zamanla mutlaka oturacak bu. Hatta zamanla eşiniz bu kadar sık gitmek istemeyecek.
İşte zamanla eşinizdeki o mecburiyet duygusu azalacak.Off aslında esım de yoruluyor. Ama mecbur hissediyor kendını. Bende mecbur hıssedıyorum. Annesı hergun arıyor ve hadı gelın gelmıyonuz mu dıyor
Offd ınsallah denıycemİşte zamanla eşinizdeki o mecburiyet duygusu azalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?