Akıl verir misiniz

Evet bunu dıycem. Her hafta onun aılesı arada benim ailem olmuyor

Siz izinli gününüzde bir hafta kendi annenize diğer hafta kayınvalideye gitseniz. Pazarlık ederek söylemeyin bunu ama. Arada ev işleriyle ilgilenmem gerek sen git diyebilirsiniz. KPSS çalışmam gerek diyerek eşinize gelemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Bazende beraber gidersiniz.

Annem yanlıs anlar dıyor ama. Benle gıtmek ıstıyor. Tek yolladım ıkı kez 1 saatte cıktı geldı. Aklım sende kalıyo dıyo

Kalmasın anam kalmasın ben çok iyiyim
Kafa dinledim ohh.
Arada yalnızlık istiyor insan diyeceksin :)

Ayy yok ben yapışık gezemem çok pis olay olurdu..

Daha yeni evlisiniz ya yapmayın haftada 3 4 ne Allah aşkına. Eşiniz tam bir ana kuzusu soyleyim.
Evinde esinle vakit geçirmek varken insan neden annesinin yanina gider.
Hele ızın gunu muz orda gectı dun. Annesı de oturun gezip napcaksınız dıyor. Ama esım de hep gıtmek zorunda hissediyor kendını bunu fark ettım

Ev işlerinin hepsi sizde olmasın. O da elini taşın altina koysun.

Istemediginiz şeylerde kararli olamazsaniz isiniz cok zor olur.

Annesine gitmek isteyen gitsin.

Benim annem alt sokakta oturuyor. Ben istediğim zaman gidiyorum. esim bazen gelir bazen gelmez.

Esimin ailesi uzakta oturuyor . Ben de öyle zaman zaman giderim her daim gidemem.

Es başta kararli olun

Eşiniz ya da kv kizsin üzülsün. Sonra alışır.

Ama istemediginiz şeyleri siz yapmaya alışmayın. O daimi mutsuzluk verir

Iste sorun su ki tek gıtmıyor. Gıdınce kardesıyle oturuyo. Annesıyle Ben oturuyom

Normalde gecen cuma ıkımız evı temizledik. Ama yoruluyor diye ben Persembe temizledim. Bu sefer cuma annesıne gıttık ama. Bıdaha cumaya bırakcam

Haklısınız ama ısım yokken hadı arıyo beni anneme gıdelım dıyor ne dıycem ben. Kadında haftada 2 3 mutlaka cagırıyor.

Haklısınız ama ısım yokken hadı arıyo beni anneme gıdelım dıyor ne dıycem ben. Kadında haftada 2 3 mutlaka cagırıyor.
Işiniz niye yok siz ders çalışmıyor musunuz. Bundan iyi bahanemi olur
Kayınvalide aradığında ders çalışıyorum de

Eşimle kavga etmek istemiyorum. Ama kadının ısrarı bırakması lazım. Yanı gıdınce de kadın benle takılıyor

Eşinizle konuşmanız lazım ama hadi anneme gidelim dediğinde değil normal bir zamanda sakin ama kararlı bir dille konuşun. Mesela bi akşam yemeğinde açın konuyu. Annene sürekli gelmek istemiyorum sen istediğin zaman gidebilirsin o senin annen ama ben sürekli gelmek istemiyorum aramız şuan iyi annenle aramızın bu yüzden bozulmasını istemem çünkü sürekli görüşünce illaki bir şey çıkıyor her şeyin dengeli olanı güzel kendime ve evime de vakit ayırmak istiyorum tarzı bir konuşma yapın. Bir de gerçekten çok yeni daha zamanla mutlaka oturacak bu. Hatta zamanla eşiniz bu kadar sık gitmek istemeyecek.

Off aslında esım de yoruluyor. Ama mecbur hissediyor kendını. Bende mecbur hıssedıyorum. Annesı hergun arıyor ve hadı gelın gelmıyonuz mu dıyor

guzel bi dille daha yeni evlyiz seninle tek vakit gecirmke istiyorum özlüyorum falan deseniz bizdede vardi buna benzer sorunlar cok sukur gecti kv yede gerekirse anne bi haftasonumuz var bazen birlikte olmak istiyoruz deyin

Haftada bir gitmek çok değil aslında. Ama siz de kendi annenize gitseniz haksızlık ediyor gibi hissetmezsiniz. Zamanla oturacaktır her şey. Farklı aile, farklı aile yapıları illa ki normal. Beklentilerin farklı olması. İki tarafta birbirine alışa alışa zamanla siz onun o sizin istediğinizi yapacak hale gelecek.
Bu sorunu şöyle çözdüm kendi adıma, yemek vs yedikten sonra hadi bir yürüyelim annenlere de uğrayalım dedim. Akşam yemeği evde yoksa bu akşam yemek yiyelim oradan da şuraya gidelim ayarlar mısın dedim. Yeri geldi geç çıktık ama o verdiği sözü tutmadığı için mutsuz oldu şimdi erkenden ayarlamaya çalışıyor. Zamanla tanıdıkça ortamına göre hareket ettikçe olacak. Siz anneme gidelim dediğinizde gitmem kendin git diyorsa mevzu ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…