o açıklama yanlış.peygamber efendimiz (s.a.v) çokluğuyla övünürüm demiş evet ama insan çokluğu olarak değil.peygamber efendimize (s.a.v)inananları kastetmiş orada.ümmet i muhammed.peygamber efendimize inananlar. ".
Ne karar verdin bağlatacakmısın.
Bi yakınım var o da kararsız kaldı onunda üç çocuğu var ama normal doğum onunkiler
Benim kv de günah diyor ama kendi kızı perişan ona acimiyor. Gorumcem hamile olduğunu öğrendiğinde inşallah boş gebeliktir dedi ben şok oldum nerdeyse bebek ölse diyecek o kadar istemiyordu. Böyle demek düşünmek daha günah bence. O bebeğin hiç suçu yok çünkü
Benim yazdığım yazıyı okumadiniz sanırım peygamber efendimiz ümmetinin cokluguyla övüncem demiş yazdım. Ümmet demek ne demek?
aslında konuyu aile planlaması bölümüne açtım ama orası bu bölüm kadar ziyaret edilmediği için burayada açmak istedim. site yöneticilerinden şimdiden özür diliyorum. ama inanın bu konu şuanda benim için gerçekten büyük bir dert.
offf kızlar ya.. kafam çok karışık bu konuda doğumuma 1 ay kaldı ama net bi karar veremedim((
3.5 yaşında bi oğlum 1.5 yaşında bir kızım var 1 ay sonra bir kızım daha olacak Allah nasip kısmet ederse. ilk iki gebeliğim isteyerk oldu sonunca nasıl oldu bilemedik allahın takdiri dedik. bu doğum 3. sezeryan olacak. başka çocuk istemiyorum aslında hepsi üst üste gözüm korktu. maddi olarak bakabilirim belki ama manevi olarak 4. bir ameliyat ve çocuğu kaldıramam gibi geliyor. eşimde 4. çocuk istemiyor. yaşımız 30 ikimizinde.
hazır sezeryan olacakken bağlanayım bitsin diyorum ama net bi karar vermek çok zor oluyor. kimisi günah, kimisi çocuklarına bişey olursa, kimisi tekrar bebek istersen, kimisi eşine bişey olursa vs. diyor..
bağlatanlardan memnun olnda var pişman olanda.
biliyorum bu kararı ancak ben verebilirim ama fikirlerinize ihtiyacım var..
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
çok farklı korunma yolları var neden kendine bu kötülüğü yapıyosunki hiç gerek yok bence hayatta herşeyi göz önüne almak gerekir yinede fikir senin tabi :)
Yıllar olmuş konuyu açalı ama benzer hikayelerimiz var. Ne yaptınız acaba bağlattınızmı bağlattıysanız memnun kaldınızmıaslında konuyu aile planlaması bölümüne açtım ama orası bu bölüm kadar ziyaret edilmediği için burayada açmak istedim. site yöneticilerinden şimdiden özür diliyorum. ama inanın bu konu şuanda benim için gerçekten büyük bir dert.
offf kızlar ya.. kafam çok karışık bu konuda doğumuma 1 ay kaldı ama net bi karar veremedim((
3.5 yaşında bi oğlum 1.5 yaşında bir kızım var 1 ay sonra bir kızım daha olacak Allah nasip kısmet ederse. ilk iki gebeliğim isteyerk oldu sonunca nasıl oldu bilemedik allahın takdiri dedik. bu doğum 3. sezeryan olacak. başka çocuk istemiyorum aslında hepsi üst üste gözüm korktu. maddi olarak bakabilirim belki ama manevi olarak 4. bir ameliyat ve çocuğu kaldıramam gibi geliyor. eşimde 4. çocuk istemiyor. yaşımız 30 ikimizinde.
hazır sezeryan olacakken bağlanayım bitsin diyorum ama net bi karar vermek çok zor oluyor. kimisi günah, kimisi çocuklarına bişey olursa, kimisi tekrar bebek istersen, kimisi eşine bişey olursa vs. diyor..
bağlatanlardan memnun olnda var pişman olanda.
biliyorum bu kararı ancak ben verebilirim ama fikirlerinize ihtiyacım var..
sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Sahsi fikrim: baglatacak biri varsa erkek baglatsin. Onlarda istediğiniz takdirde tekrar eski haline getirebiliyorlar. Bu kadında mümkün değil.
Artık emzirirken kullanılabilen doğum kontrol hapları var hemde süt arttırıcı etkiye sahip sağlık ocakları dan alabilirsinizzaten canım emzirme sürecinde genelde hamilelik yaşadım. emzirirken hap kullanılmıyor malum. ameliyat olunca hemen spiral takılmıyor. çok erken adet görmeye başlıyorum.
diğerleride olmadı işte. doğumdan sonraki 2 yılı bi atlatsam bu dediklerin oluyor ama çok yakın 3 arkadaşım spiralle hamile kaldı ondan iyiyce gözüm korktu zaten. ne bileyim ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?