Dillerinde binbir çeşit yalan. Ödül parasını akrabası mı verecekmiş? Dede denilen aile olur. Her yerde adam 300 bin ödül vereceğim diye konuştu.
Babasının suratı bile korku kokuyor adam sağa sola bakmaya çekiniyor annesi konuşurken genelde gözleri yerde. Ben böyle bilinçsiz, cahil ebeveynler görmedim.
Ben programlari falan izledim kisisel kendi yorumumu yazicam Allah bilir ama aileden en basindan huylandim ben nedenlerine gelince
bunlar ilk gercekten kacirma diye ciktilar ve tum halleri tepkileri normal bir kacirilma gibiydi konusmalar ne yapacagini bilmez haller saskinlik vs muge konuyu desmeye basldi ufaktan 3. Gun itibariyle degisim basladi ailede o sirada ya kendileri cozdu ya telefon ya haber aldilar diye tahmin ediyorum tv amcaya fokus gitti yakininiz dan biri yapti bise kesin o cocuk o koyde dendikce bunlar yirtti kendini burdan olamaz koy bizim akrabamiz zaten hepsi cenaze evindeydi evlerin bakilmasina gerek yok x yanimizdaydi amca yanimizdaydi arkadaslarini gordum onlar olamaz olamazda Olamaz
Herseyden cok emin ve net ilerlediler (3yasinda cocukta hicbirseyde net olamazsiniz cocuk o sican deligine girer herkesin cocugu kardesi yegeni var akillri nasil calisiyor biliyoruz)ama bunlar emindi (bilmeyen insan bu kadar emin olabilirmi sorusu geliyor insanin aklina )
istedilerki olay ordan uzaklassin asker polis aramacilar cekilsin geri baska yerde baska yerlere bakilsin
-bizim cocugunuz koyde degil kesinkes
-Bizim cocugumuz %1500 burada degil
Bizim cocugumuz kacirilidi sikayetci olmayacagiz biraksinlar bir yere
-Beyaz minubus geldi aldi seker verdi cocuklara o goturdu
(O minibus vanda cikti olmusleri icin seker dagitan biriymis kendi gitti polise bilgi vs verdi cami kirik olan beyaz transit.
leylanin koyunde oldugu iddia edilen minubus icin bolgelerdeki ne kameraya ne cevreyoluna takilan bise yoktu agridan bir goruntu vardiki oda tespit edildi o koye gitmemis olmayan minubusu butun koy nasil gordu iddia etti oda ilginc
-Benim param yok fakiriz ben insaatta calisirim gunluk mevsimlik is yaparim koy isleri yani ailem toplasip buldu o parayi (dede vermis + asiretlik vs fakir olduklarini sanman )
Kimseyle Kuslugumuz yok (eltilerle 10 yildir konusmuyorlarmis ki bizzat birebir soruldu yok ole bise uyduruyorlar dediler canli yayinda)
Biri baglandi amca icin tefecilik isleri ile hasir nesir dedi buralarda konusuluyor dedi kardesinden eminim iftira atiyorlar dedi (kendi yapiyormus)
Kizim benim agresifti gulmezdi kimseye gitmezdi dedi amca haric tum goruntulerde cocuk gayet gulec piril piril civil civil
Bunlar polis asker cekilsin kendileri sessiz sedasiz halletsinler diye beklediler tahminim cocukta cok guzeldi yavrum ilgi cekiciydi kucuktu olay dallandi budaklandi iyice korkup bildiklerini soylemediler (karsi taraftanda bunu beklemiyorlardi elinde tutar diye beklediler )olay ellerinde patladi benim tahminim bu yonde simdide teskilat bise bulamazsa ortalik durulunca ya kan parasi ya kan davasi kendi iclerinde hallesecekler bulursada ne ala
Oralar uc noktalar sinir yakin kacak uyusturucu tefecilik silah isi coktur korkulari neydendi onuda Allah bilir