- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
Kesin bi haber aldılar. Reklamları uzattılar, programa tekrar bağlanmadan bitirdiler.. Allahım inşallah sağ bulunur İnşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son o görmüşOfff benimde nedense ilk aklıma o geldi ama inşallah değildir diyorum amca ya amca baba yarisi

Özel numaradan biri arayıp "kızınız elimizde, başınız sağolsun" demiş. Orada bitti program. Çok az kaldı çözülecek inşallah az da olsa umud ediyorum ki sağ bulunsun.İş yerinde olduğum için Müge anlı izleyemiyorum. Bi gelişme olursa yazın ne oluır.
Ben amcasından şüpheleniyorum
Özel numaradan biri arayıp "kızınız elimizde, başınız sağolsun" demiş. Orada bitti program. Çok az kaldı çözülecek inşallah az da olsa umud ediyorum ki sağ bulunsun.
Yani bide amca olsa neden o kadar kalabalik bi zamani secsinamca alıp leylanın ablasına teslim ediyor kötü niyeti olsa kızı niye eve bıraksın evdekiler kıza sahip çıkmıyor kız tekrar çıkıyor amca tekrar yolda görünce kızı gidip eve tekrar soruyor leyla nerde diye evdekiler de diyor ki evde ama çocuk evde bile değil evdekiler dünyadan bir haber
Nasıl bir dünyada yaşıyorsak umarım ki kendi eceliyle ölsün ölmüşsede.Özel numaradan biri arayıp "kızınız elimizde, başınız sağolsun" demiş. Orada bitti program. Çok az kaldı çözülecek inşallah az da olsa umud ediyorum ki sağ bulunsun.
Öyle ama çok garipler yaa. Bu insanların acıyı yaşayış şekli mi farklı ben mi çok anormlim anlamadım. Biri arayıp kızımız elimizde diyor, adam canlı yayına çıkmış destek için arayanlardan bahsediyor. Yahu feryad etsene, nolur tekrar arayın, yerini söyleyin diye yalvarsana.. Adam öyle sakin sakin işte aradılar böyle dediler deyip başka konuya geçiyor falan. Hepsi bi garip..
Yani bide amca olsa neden o kadar kalabalik bi zamani secsin
Taziye varmis koyde. Bayram icin gelen giden falan. Neden risk alsin.
Bana amca degil gibi geliyo insallah değildir
Öyle ama çok garipler yaa. Bu insanların acıyı yaşayış şekli mi farklı ben mi çok anormlim anlamadım. Biri arayıp kızımız elimizde diyor, adam canlı yayına çıkmış destek için arayanlardan bahsediyor. Yahu feryad etsene, nolur tekrar arayın, yerini söyleyin diye yalvarsana.. Adam öyle sakin sakin işte aradılar böyle dediler deyip başka konuya geçiyor falan. Hepsi bi garip..
Benim yeğenim 7 yaşına kadar biberon mama dışında hiçbir şey yemedi. Ailesi de okumuş İstanbul’un göbeğimde yaşayan insanlar, ne doktorlara götürdüler ama yok yemedi. Okulda yavaş yavaş arkadaşlarından gördükçe alıştı ama şu an 10 yaşında hala bir şey yemez. Yemeğin başında 10 saat oyalanır. Yani bana anormal gelmedi bu durum. Bir kuzenim de 7 yaşında konuştu. Herkesim gelişimi bir değil maalesef.Çocuk 4 yaşında, konuşamıyor kız kardeşinin adını bile söyleyemiyor, süt dışında ki onu da biberonla içiyormuş hiçbirşey yiyemiyormuş, ben bunlara da çok şaşırdım, anne süt dışında hiçbirşey demiyormuş, bulunur inşallah sağ Salim ve aileye de destek verilsin gelişimsel açıdan.
Aynen ya. Ben simdi instagramdan bulursam sayfayi doşeyecegim. Insanlar kafayi yemis.Eki Görüntüle 2159322
Allah aşkına peki şu şahsa ne diyeceksiniz? Sosyal medyada insanlar paylaşmış. Gerizekalı diyorum başka da bir şey diyemiyorum!!! Şu haberin altına kurduğu sofraya bak, bi de millete gösteriyor. Böyleleriyle aynı havayı soluduğum için utanıyorum ya! Utanıyorum.
İnşallah sağ Salim bulunursun güzel Leyla. Allahım seni ailene bağışlasın.