- 9 Ocak 2012
- 15.626
- 30.336
- 798
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
Ailenin arama yapmayı kabul etmemesi ne demek?
Onlar yapmış olamaz diyebilir de bu işin bir protokolü yok mu? 3 yaşında çocuk kuş olup ucamayacagına göre civarda, göl, gölet, ırmak, baraj neyse bakılır, yoksa bir yerden bag/bahçe aranırken bir yandan evler de aranır.
Aileye mi kalmış izin?
Bazen böyle olaylarda kendimi anne yerine koyuyorum,
İstanbul da yaşıyorum, her evin kapısını çalar içeri girerdim gibi geliyor. Aklımı koruyamazdım yoksa. Bir şey yapmadan duramazdım.
Garip gerçekten.. koruyorlarsa yapanı diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
aile çok rahat evet.
bundan 23 yıl önce falan. ben okuldayım 1. sınıfa gidiyorum.
annem babam ve ikiz kardeşim bir yere gidiyorlar araçla. ikiz kardeşlerimde 2 yaşında falan oynuyorlar.
bir anda birisi kayboluyor. anlık yani.
annem babam deliye dönüyor. anında karakola gidiyor. sokak sokak kardeşimi arıyor. üstelik diğer 2 yaşındaki de ağlayarak ikizinin adını bağırıyor.
neyse okuldan 2 öğrenci okulun dışında bir çocuk bulup müdüre getiriyorlar. arkadaşım da tanıyor kardeşimi. beni çağırdılar.
o zaman cep telefonu falan yok öğretmen bizi eve yolluyor. annemleri öyle perişan sokak sokak görünce pencereden hemen söylüyorlar.
bu dediğim 2 saatlik bir olay. bunlar polis, jandarmaya geç haber veriyor. sonracıma evler aranmıyor. yani çevre köylerin bile aynı gün içerisinde evleri aranmalıydı.
ben dindar bir insanım yer gök dua üstüne inanırım buna. ama hocaya sordum çocuk şurda diyor yaşıyor diyor gibi saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.