• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeteeeeeeeerrr yeteeeeer avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Gözümü kapattığımda o minicik ellerin neye direndiğini neye yalvardığını o güzelim gözlerin hangi pisliği görmüş olabileceğini düşünmek bile kramplar sokuyo mideme. Allah kahretsin ya 4 ya 4 yaşında!!! Bebek daha ya:((((((((

Leyla konuşamıyormuş. 3yaşını bile doldurmamış bir bebek, bazı medya organlarında 4yaşında yazılıyor fakat yanlış malesef. Ne konuşabiliyor ne katı gıda yiyebiliyormuş. Bir tanı koyulmamış ama sanıyorum özel bir çocukmuş... Gördüğünü anlatacak diye korkudan olmuş olamaz yani. Anne, baba zor diyebilen minicik bir melekten bahsediyoruz...

Allah kahretsin evlatlarımıza uzanan o elleri! En ağır cezalar verilsin bu cani sapıklara!

Gene ailede yasak aşk yaşayan birinin kurbanı oldu gibi hissediyorum.
Eger bir seye sahit olduysa konuşmasın diye katletmiş olabilirler yavruyu.
Gerçek her an çıkabilir ortaya Allah yapani da göz yumani da kahretsin

Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum
Amcasında bir hal var
Anası babası da aşırı sakindi
Bu ailede bir hal var yani

Diyecek söz bulamıyorum. Yavrum benim 3 4 gün önce bırakıldıysa kim bilir 15 koca gün naptılar ona neler yaşattılar ne kadar yaktılar canını.. Bahtsız yavrum neye kurban gitti kimbilir.. ah ne olurdu fidye isteselerdi bişey isteselerdi de kıymasaydılar sana şimdi dünyalar bir araya gelse sana yaşattıklarını telafi etmeye yeter mi? Allahım inşallah kimler yaptı ise en ağır en kötü en acımasız cezası ile cezalandırsın onları. Sana kıyanlardan, yapılanlara göz yumanlardan, bilip de saklayanlardan tek tek hesabını sorsun. Şu koca dünyaya minicik seni mi sığdıramadılar şerefsizler. Günahsız minicik bedeni dere kenarında bulunmuş meleğin... içim yandı iki gündür iki kötü haber kalbim sıkıştı artık eylülün zaten yaşadıklarını daha kabullenememişiz şimdi de bu haberle yıkıldık..

Cocuk konusamiyor ki , daha 2.5 yasinda
Sadece anne ve sut diyebilen bir bebek neye sahit olup , sahit oldugu seyi nasil anlayip nasil anlatsin

Sus sus hiç deme :(
Hani kastettiğim konuşması degil de daha önce de olmuştu ya manyak anne sevgilisiyle yatarken oglu sahit olmustu olaya onu öldürmüşlerdi elbirliğiyle de sonra tvlerde çıkıp ağlamıştı.
Çocuktur ya bu konusamaz ama bir sekilde bir seye sahit olduysa yok etmek istemis olabilirler. Yoksa kim ne istesin agzi var dili yok kuzudan :(

Sus sus hiç deme :KK43:
Hani kastettiğim konuşması degil de daha önce de olmuştu ya manyak anne sevgilisiyle yatarken oglu sahit olmustu olaya onu öldürmüşlerdi elbirliğiyle de sonra tvlerde çıkıp ağlamıştı.
Çocuktur ya bu konusamaz ama bir sekilde bir seye sahit olduysa yok etmek istemis olabilirler. Yoksa kim ne istesin agzi var dili yok kuzudan :KK43:
Bilmiyorum , anlamiyorum , cok kizginim , cok ofkeliyim , kiyamam ya

Niye oturuyoruz ki evlerde. Çıkalım sokaklara dökülelim avaz avaz bağıralım...
15 Temmuzdan, gezi olaylarından çok daha vahim değil mi bu durum.. Çocuklarımız sokağa çıkamıyor. Çocuklarımız ölüyor. 3 yaşında bir bebeğin ölüm haberini verirken 'ilk belirlemede tecavüz yok' diyor. Hiç birimiz 'ne alaka ya 3 yaşında zaten, ne tecavüzü' diyemiyoruz. Ölüm haberine üzülürken tecavüz edilmemiş olmasıyla avunuyoruz. Ne gözümde yaş kaldı, ne kalbimde acıyacak yer. Hissizleştim, hissizleştik artık. Susmayalım sessiz kalmayalım. Yapılacak tüm eylemlere katılalım. Elimizden geleni yapalım. Sesimizi duysunlar artık yeter !!!

Ne desem nasil yazsam diye cok düşündüm ama nereden baslayacagimi bile bilemedim.Çünkü cok ofkeliyim icimde sessiz cigliklar var. Sebebi çocuklarımız. .Dün Eylül bugün Leyla yarin Ahmet sonra Mehmet belki..Her gun bir igrenclige uyaniyoruz.Hepiniz istiyoruz idam ciksin.Ama gorunen koy klavuz istemez derler. Yani o ihtimali kaldırıyorum.Bu insan görünümlü yaratiklar 3 velki 5 yil yatip çıkacaklar. Sonra ne olacak.Yine baska masumlara musallat olacaklar.Ben cocuguma aman yavrum diye uzanan elin bir pislige ait olup olmadığını nasil bilicem.Ben o insanlari bilmek ve ona gore onlem almak istiyorum.Ve bunun icin en mantıklı çözümüm onlarin DAMGALANMASI.
Evet..O pisliklerin görünen bir uzvunda (ki en uygunu elinin uzeri) bu gibiler icin olusturulacak bir isaret koyulmasi.Kalici olacak sekilde.Bizde ona gore bunlardan yavrularımızı koruyabiliriz ayrica toplum icinde de tecrit edebiliriz diye dusunuyorum.Eger yazdiklarim size anlamli ve mantikli geldiyse paylaşın lutfen.Belki bir cozum yolu bulunur..

Ne desem nasil yazsam diye cok düşündüm ama nereden baslayacagimi bile bilemedim.Çünkü cok ofkeliyim icimde sessiz cigliklar var. Sebebi çocuklarımız. .Dün Eylül bugün Leyla yarin Ahmet sonra Mehmet belki..Her gun bir igrenclige uyaniyoruz.Hepiniz istiyoruz idam ciksin.Ama gorunen koy klavuz istemez derler. Yani o ihtimali kaldırıyorum.Bu insan görünümlü yaratiklar 3 velki 5 yil yatip çıkacaklar. Sonra ne olacak.Yine baska masumlara musallat olacaklar.Ben cocuguma aman yavrum diye uzanan elin bir pislige ait olup olmadığını nasil bilicem.Ben o insanlari bilmek ve ona gore onlem almak istiyorum.Ve bunun icin en mantıklı çözümüm onlarin DAMGALANMASI.
Evet..O pisliklerin görünen bir uzvunda (ki en uygunu elinin uzeri) bu gibiler icin olusturulacak bir isaret koyulmasi.Kalici olacak sekilde.Bizde ona gore bunlardan yavrularımızı koruyabiliriz ayrica toplum icinde de tecrit edebiliriz diye dusunuyorum.Eger yazdiklarim size anlamli ve mantikli geldiyse paylaşın lutfen.Belki bir cozum yolu bulunur..
Yazdıklarınıza katılmamak mümkün mü. Pedofili tedavi edilecek bir hastalık değil ki ne zaman nerde patlayacağı belli olmayan bir bomba gibi. Ellerine değil kahrolası suratlarının tam ortasına damga yapılmalı.

Eşim az önce internette Leyla için hazırlanmış bi video görmüş bana sordu anlattım yani anlatmaya çalıştım adamın gözünden yaş geldi yaa iki kızım var ödüm kopuyo evin içinde bile gözümün önünden ayıramıyorum iş dursun önce çocuklarım diyorum pazara gidiyorum kaybolcak diye korkup geri geliyorum bazen ve yalnız bi çocuk gördüğümde önce etrafına bakıyorum annesi varmı diye yoksa annesi gelene kadar yanında duruyorum

Bugün şehiriçinde bi çocuk stadda incem abi dedi 10yada 11 yaşlarında şoför duymadı galiba stadı geçtik bi durak sonra indim ablam stad geçti dedim indi benle tarif ettim gitti o girene kadar baktım arkasından ya erkek de olsa o yaşta çocuk bırakılırmı yalnız bu şehirden himmet gibi bi uğursuz çıktı ya bişey olsa...
Bide toplumumuz var aaa o asla yapmaz öyle biri değil diyolar himmete bile ablası yapmaz diyodu kendi kızına musallat olduğu halde sonra da vay şerefsiz himmet dedi

Sözde adalet nerde hani ya bu olaylar gün geçtikçe azalmıyo daha da artıyo nasıl bi mikrop bu çoğalıyo daha da kimyasal hadım gelecek miş inşallah daaaa cezası bu mu yani o adam çocuk yüzünden deyip daha da hırslanmıcak mı sanki offf Allah'ım nasıl korucaz çocuklarımızı nasıl korucaz okula bile gitmelerini istemiyorum o derece korkuyorum heryerde bi kanı bozuk çıkıyo okulda ailede yolda en yakınında öz abisi öz babası amcası dayısı akrabası komşusu öğretmeni ya birsürü haber gördük duyduk canlarımız gitti eee kimseye güvenemezken nasıl yetiştircez evlatlarımızı

Bu igrenc pislik insanlar bu gidisle hep olacak.iş biz anne babalara ozellikle de annelere dusuyor.bize olmaz demeyin bi kac saniye cok sey degistirebilir.2 yasinda kizim var oyle asiri korumaci bi anne degilim.evin icinde bi saniye gozden kaybolsa korkudan oluyorum.acaba balkondan mi düstu diye.disarda hep gozumun onunde lafa dalsam bilr hep gozum ustunde.cunku biliyorum bisey olursa en cok benim canim yanar.o yuzden lutfen dikkat edelim cocuklarimiza

Kurban olurum ben onun o boncuk gozlerine herkez cok uzulmustur ama ben iki kat uzuldum kizima o kadar benziyorki ayni boncuk gozler ayni somurtma ayni dudaklar,nasil kiyilirki bu korpeye insan opmeye kiyamaz birak oldurmeyi...Yapan nasil nefes aliyor vicdani her aldigi nefesi haram etmesi gerekmezmi?ben eskiden idam edilsin derdim yok oyle idam once iskence edilsin olmek istesin ama olemesin...yazilicak cok sey varda yazmaya takatim yok ...

Ben bunlarin arttigina falan inanmiyorum. Benim cocuklugumda dahi vardi ancak her seyden saniyesinde haberdar olmuyor ve her seyi duymuyorduk. Ben universiteye kadar hic bir arkadasimin evine gidemedim, kalmaya degil bakin oturmaya gidemedim. Mahalle arasi kurslara da asla gondermezdi annem duydugu bir kac sey sebebiyle. Vardi yani o zamanlar da.
Bunun cozumu sadece ceza sistemiyle ilgili degil, insanlarin cehaletinin alinmasi da lazim. Bizde tam tersi oluyor gittikce cahillesiyoruz.
Vardi evet anneler kus gibi beklerdi asla baska evde kalinmazdi aksam gidilmezdi gunduzde denetimliydi ama cok fazla arttida cunku uyusturucu cok artti ve ayaga dustu 2,3 liraya bulunur hale geldi 5 pedofiliden eyleme gecen 2 idiyse simdi 5 cunku kullaniyorlar ve cesaret hissediyorlar kafalar bir dunya
Sadece cocuk degil bakin suclara hunharca islenen cinayetlere karisini 25 bicak darbesiyle bicakladi kafasini kesti ayagini kopardi bavula koydu gomdu iskence edilmis bulundu vb vb

Cinnet dedigimiz sey bir noktada durur yani 10. Darbede hdi 15 de durur yorulur veya dikkat dagilir birsey olur is 25-30 darbe kesme kafa ayirma parcalamaya kadar varmissa kafa yerinde degildir isin icinde madde vardir

Bir ara muge anli seyrettim arka arkaya bir cinayet var kimseden ses seda yok bilip aramiyorlar yerde bildigin koy sehir degil
Sonradan kadin neden yardimci olunmuyor bir Kiside mi gormedi falan baskisi ciktiki tarlalarda aralarda saksilarda falan yetistiriyor bunlar e bise solerlerse jandarma gidecek soracak ondan yakalanma korkusu var (ustu
Kapali soyleniyorda anliyorsun ekran basi olarak) alkol
Uyusturucu girla her baglanan ben o gun icmistim iciyordum neyse o bitti baska bir uc noktada koy adam yayina baglaniyo 55 yasinda ben diyo dere
Kenarinda iciyordum (uyusturucu) o benim yanima geldi iste bizede bul dedi sonra ben x i aradim mal getir diye (20 yasinda x)z yide aldi geldi biz uc kisi takildik (z de 30)pazarlik yaptik falan filn yani genci yaslisi koyu sehri kalmamis cok pis boka batigiz uyusturucu konusunda o yuzden suc oranlari suclardaki sapkinlik canilik oranida artti

Onu ne yapacagiz hic bilmiyorum insanlar neyi korusun kotu arkadasindanmi okul kapisindaki saticidanmi beklesin sokaktaki sapiktanmi beklesin aile icinden zarar gelirmi diyemi beklesin internetimi beklesin Allah herkese yardim etsin cok zor

http://m.haberturk.com/son-dakika-agri-da-kaybolan-leyla-dan-aci-haber-geldi-2041774

Soylu, "Ceset oraya konulmuş gibi görünüyor. Kayıp çocuklar bazen üst üste gelir. Cinayetler de üst üste gelebilir, bunlarla ilgili sürekli önlemlerimiz var, bazen şu kaçırılabilir, bizim teknik kabiliyetlermiz geliştiği kadar bunları yapmak isteyenlerin kabiliyetleri de gelişiyor. İlk belirlemelere göre, 4-5 gündür orada duruyormuş gibi bir izlenim var. İlk belirlemelere göre Allah muhafaza cinsel saldırı yok. İlk belirlemelere göre, sonradan oraya gelmiş gibi bir izlenim var." diye konuştu.

Sırtında da bir iz varmış küçüğün, darp mı çarpma mo, otoğai sonucunda belli olacak.

Eğer bu yavrunun canına kıyan, kıskançlıktan, husumetten kıydıysa, yada bir çok kişinin dediği gibi görmemesi gereken bir şeyi gördüyse de kıydıysa nasıl bir vicdan? 3 yaşında bebeği öldürmek için nasıl el uzatılır?

Cok ust uste geldi daha iki de kayip var cok isyankariz yarin sokaklara dokulecegiz havasi var bunun icin biseleri kamuoyundan saklama geregi duymazlar insallh onun roportajina arama ekiplerinin baktiklari yerleri bilmesine mesafeye gore oraya atilmis ki yani 18 gunluk cenazeyide anlarlar demekki yeni cenaze gorunuyor sapik degilse tanidik degilse o kadar panik niye yapsin konusamayan cocuga yol kenerina birakirdi kendide giderdi biri gorur alirdi ailesine haber verirdi
Buyuyunce konusursa beni ele verirden korkanin yani tanidik isi o sapkinca bise olmasa neden korksun o kadar isi oldurmeye gotursun

Hadi cocuk dustu kalbi durdu bise
Oldu desek 18 gundede kokardi hayvan zarar verirdi minik bir sey var baska birsey yok diyorlar kopek koku alirdi 2.3 km dedigin neki ruzgar vursa kokusu gelir

Turkiye bu cocuga cok duskun oldu cok takip etti ortaya hikaye atip ne yururse arka planda yuruyecek gibi hissediyorum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X