Çocuğu her türlü öldürüyorlar zaten en azından pislikler cezalarını çeksin
Ne engellenir ne normalleşir. Öyle olsa idam cezası olan ülkelerin hiçbirinde suç işlenmemesi lazımdı. Aynı hız devam ediyor. Orada adamın demek istediği, suçlu "Aaa idam edilicem ben bu çocuğu öldürmeyim salayım" demez, tersine daha da ters teper artırır diyor. O zaman yeni bir ceza getirmenin anlamı kalmıyor. Zaten gelse de ben tecavüzcü dışında herkese uygulanacağından eminim. Burada hanginiz hakkaniyetle uygulanacağını bana söyleyebilir? Olmaz, zaten kafadan hakkaniyetsiz.
Ben idam konusunda emin değilim. Ama kendimi eylül’ün Anne babası yerine koyunca, o adam yaşasın istemezdim.
2 kere köpeğe tecavüz eden aşağılığı salan hukuk sistemini de affetmezdim. Bana kalırsa en azından eylül meselesinde o aşağılık herif kadar kanun koyucular da suçlu.
İdam meselesinde, suçu sabitse, gebertsinler. Yasa çıkarken sadece çocuk tacizcileri ve kitle imha edenler için çıksın.
Sanırım o kadarını yapabilirler...
@Astoria Özellikle 6 yaş altı çocuklarda zaten çocuklar o muameleye maruz kaldığında sağ bırakılmıyor. Çünkü çoçuğun fiziksel olarak zarar gördüğünü gören tacavuzcu panikle öldürüyor.
Adana’da 3 yaşındaki bebek vardı geçtiğimiz yıl. Çocuğun iç organlarına kadar her yeri parça parçaydı. Sağ kaldı. Gerçekten sağ mı kaldı o bebek şimdi? Bunu söylemek çok iğrenç ama öyle seyler okuduk ki, ölseydi daha iyiydi demedik mi?
Çocuk o acılarla boğuşacak, yıllarca tedavi görecek ve bana sorarsan asla ama asla normal bir hayatı olmayacak. Hafıza silinebiliyorsa, belki?
Türkiye de hapishaneye girmek korkunç bir şey değil.
Hatta bazı insanların şartları hapishanelerden daha kötü.
Deniz Seki miydi hapishaneye girdiğinde söyledikleri yüzünden özendiriyor denilen? O derece....
Bence gebersinler.
Sağlıklı olanların organları bağışlansın,
Olmayanlar, tıp fakültelerine kadavra olsun.
AB de sorarsa ne iş napıyorsunuz siz diye,
Öldürmüyoruz yaşatıyoruz ve öğretiyoruz deriz.