Evlilikten bahsetmiştik tabi o aşamaları yapmadık düşünce olarak bilmiyorm aklımı yoran suçluluk psikolojisi ve bu durumda ne yapmam gerektiği fikirleriniz için teşekkürlerortada evlilik fikri yok anladığım kadarıyla. o yüzden çocuğu olur olmaz kısmıyla bence şimdilik ilgilenmeyin. seviyorsanız destek olun.
ha yok ben ileriye dönük düşünüyorum evlenirim diyorsanız da ben çok aşık olmadığım biriyle çocuğu olmayacaksa evlilik düşünmezdim. aşk varsa sıkıntı değil ama.
hem daha bir durun,kesin değilmiş bir ameliyatını olsun.
Evlilikten bahsetmiştik tabi o aşamaları yapmadık düşünce olarak bilmiyorm aklımı yoran suçluluk psikolojisi ve bu durumda ne yapmam gerektiği fikirleriniz için teşekkürler
Size yalan mı geldi anlayamadım bende böyle birseyi ilk kez yaşıyorm sağlık olduğu için daha hassas olursanız sevinirimSeninle tartıştı diye ağrısı oldu , daha önce hic boyle birsey olmamış, büyük ihtimal çocuğu da olmayacakmış :)))) ya neremle gülsem karar veremedim :) sıkıntıya girip kalbi sıkışsa neyse ..bi tarafını sıkıp niye kendini sıkıntıya sokmuş
Teşekkür ederimay ne suçu siz de. olacağı varmış olmuş üzüntü kasıklara vurur mu? sevmiyorsanız sırf suçluluk duygusu yüzünden kendinize yazık etmeyin. umarım kendiniz için doğru kararı verirsiniz. :)
Tartışma üzerine çok üzüldüğünü söyledi o zaman olmuştu sadece bu sebeb mi bilmiyorumCok pardon da sıkıntısı, derdi ureme hormonlarina mi vurmus? Tövbe yarabbim ya.
Canim benim tartisabilirsin, buyuk kavgalar edebilirsin. Insanin morali bozulur, aglar, sizlar hadi cok kafaya takti (benm gibi) psikolojisi bozulur, dahada ilerisi kalp krizi gecirir yani. Oda hadi oyle olsun diye soyledim olmaz da anla iste. Cocugunun olmama ihtimalini seninle tartismasina baglamis bence. Zaten biliyor ama seni alttan suclayarak bu konuyu kapatmis olacak. Oyle sezdimTartışma üzerine çok üzüldüğünü söyledi o zaman olmuştu sadece bu sebeb mi bilmiyorum
Damar şişmesi olmuş hasar görmüş sebeb olarak önceki ameliyat hatası sıcak veya soğuk ortam görmüş doktor ameliyat olmalısın, yoksa tümöre cevirebilir demişSorunu ne tam olarak? Tek aklıma gelen senaryo kavga ederken sinirlenip kendi kendine etrafı tekmelerken kasık fıtığı filan geçirmesi. O da çocuk yapmayı engeller mi bilmiyorum
Damar şişmesi olmuş hasar görmüş sebeb olarak önceki ameliyat hatası sıcak veya soğuk ortam görmüş doktor olmalısın yoksa tümöre cevirebilir demiş
Doktor olmalısın yani ameliyat demiş virgül koyayım hemensevgilin mi doktor olmalıymış
Ameliyat riskli açıklamıştım önceki cevaplarimdaO nasıl hastalık gı üzülünce çocuğu olmuyormuş. Araba çarpınca gözleri açılıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?