- 29 Haziran 2017
- 64
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi zeynobasad
-
Eşin haklı napabilirim haklisin ben de darıldım ama onlar benim annemle babam de kapt konuyuKızlar selam
Öncelikle umarım karışık yazmamışımdır anca vakit bulabildim hızlıca yazmaya çalıştım
Neyse benim 1,5 aylık bebeğim var. 20 günlükken enfeksiyondan dolayı hastanede yattık bir hafta ve daha sonra 8 günde yoğun bakımda yattı. Nefes tıkanıklığıda vardı.
Bu süreçte kayınvalidem sağolsun hep yanımdaydı altlı üstlüyüz bu arada.
Annem, ablam çalışıyor onun kızına yani yeğenime bakıyor benle pek fazla ilgilenemedi.
Neyse yoğun bakımdan sonra bir kaç gün daha bizi hastanede tuttular o günde kayınvalidem hasta oldu benle bebeğimin yanında kalamadı, anneme dedm kal diye kendin kal hem alışırsın dedi. Sonra ben o gece kaldım hastanede bebeğimle ama mahvoldum.
Ertesi gün Cumartesi günüydü annem müsaitti çağırdım hastaneye kalıver anne diye kaldı sağolsun. Ertesi gün eve gitti. Çok hastayım ben dedi stres yaptım herhalde size Dedi. Ben bir gece daha kalmasını istedim,
Hatta babam bile demiş ayşenin (yani ablamın ) kayınvalidesini getirsinler sen zeynobasad ın yanında kal demiş anneme, annem ben çok kötüyüm hastane beni çok kötü yaptı demiş. gece kayınvalidemin içi rahat etmedi geldi hastaneye tekrar kaldı yanımızda sonrada o sabah çıktık hastaneden.
Çok zor süreç geçirdik inanın. Hastane benim psikolojimi alt üst etti.(
Yavrumun minicik bedenine verilen ilaçlar(
Bu süreçte annemler kendilerine daire aldılar. Normalde müstakil kendilerine ait evleri var. Ama acayip daireye karşı hevesleri var.
Düşünebiliyor musunuz çocuğum yoğun bakıma girmeden bir gün önce hemde
Neyse...
Annemde bana bunu bebeğim yoğunbakımdan çıktıktan sonra söyledi hastanede yani.
Kızım sana müjdem var ev aldık dedi.
Sanada bebeğimiz yoğun bakımdan çıktıktan sonra söylemek istedim dedi.
Bende eşime eve geldik bir hafta geçti o zaman söyledim annemlerin ev aldığını ..
Çünkü hastanedeyken ne annem ne babam paraya ihtiyacınız var mı demedi( özelde kaldık ciddi paralar ödedik..
Eşim bana çok sitem etti ailen sormadı etmedi vs diye. Bende bana sordular dedim hep. Halbuki soran yok
Bugün annemlere gittik ben babama hayırlı olsun eviniz dedim eşim sadece kafasını salladı , sinir oldum mesaj attım hayırlı olsun niye demedin diye, ben kızının rahatsızlığıyla uğraşırken onlar ev almışlar , ev peşinde koşmuşlar dedi. Kim dedi sana dedim laf arasında anne dedi dedi. Blöf mü yaptı yoksa ev aldıklarını önceden birinden mi duydu bilmiyorum....
Annen hastanede kaldığı ertesi gün hasta demiştin o gün ev peşinde koşmuşlar dedi. Halbuki ev ondan önce alındı. Bende hayır yok öyle bişey dedim.
**birde annemlerde hastane parası muhabbeti açtı eşim çok para ödedik sağolsun babam (kayınpederim) destek oldu dedi.
Neyse eve geldik neden demedn dedim tekrar, neden babanın para verdiğini belirttin, reklam yapıyosun torunu tabi verecek baban dedim..
benim kızım onlarında torunu o kadar hastanede yattı bişeye ihtiyacınız var mı demediler annenler dedi eşimde , bende bana dediler dedim. Olabilir banada demelerini beklerdim, ben onların her şeyine koşmaya çalışıyorum, insan bari kaporayı verir benim torunum hastanede iyi olsun kalanını vericem der dedi, ama onlar ev peşinde koşuyorlarmış işte dedi
Baya tartıştık beklenti içine girme dedm eşime, ben para beklemiyorum sadece sormalarını beklerdim vs vs dedi, çocuk durmadı zaten sabaha kadar bide onun gerginliği şimdi küsüz. Kim haklı kim haksız nasıl yol izlemem lazım. Ne olur yardım edin düşünemiyorum
Kimseye de açamadım konuyu acaba ablama söylesem mi kırıldığımıEsin hakli bence yaptiklari ayip annenlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?