Yaptığını itiraf etmiş sadece ben görmedim kendisiniKendisi bir açıklama yapabildi mi bu duruma, sizlere ne cevap verdi?
Kibar değildi ama herkes sever sayardı o yüzden kimse beklemiyordu ondan ben inanamadım ya annem bayıldı olduğu yere yığıldı kadın bunu nasıl yapar kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiBu sorum asla sizi suçlamak için değil lütfen yanlış anlamayın, gerçekten şunu merak ediyorum, normalden daha daha kibar davranan biri miydi kardeşiniz?
Hani her davranışını fazla fazla açıklayan insanlar olur.
Bunu sormamın nedeni herkes hep hiç beklemezdik çok iyiydi dediği için.
Aileniz ve sizin için, en çok da o küçücük kız için çok üzgünüm.
Yani kızın yaşını düşünürsek pedofili ise diye sorgulamaya gerek yok üzgünüm.Ya arkadaşlar eğer bu pedofiliyse bi tedavisi falan var mı
Teşekkür ederim yanıtınız için...Kibar değildi ama herkes sever sayardı o yüzden kimse beklemiyordu ondan ben inanamadım ya annem bayıldı olduğu yere yığıldı kadın bunu nasıl yapar kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Peki bunun tedavisi var mı bildiğim her şeyi unuttum şuan başka canlar yanmasınYani kızın yaşını düşünürsek pedofili ise diye sorgulamaya gerek yok üzgünüm.
İnanın bilmiyorum. Sade vatandaş olarak kimyasal hadımdan başka bir şey aklıma gelmiyor çok üzgünüm. Ama forumda psikolog ve doktor olan, belki bir fikir kırıntısı verecek çokça arkadaş var...Peki bunun tedavisi var mı bildiğim her şeyi unuttum şuan başka canlar yanmasın
Ozamanlarda vardı biliyormusunuz. Başıma da geldi hatta ama kimseye söyleyemedim.10 yaşına girecek hala oyun parkına benle iniyor okulun kapısına bırakıp kapıdan alıyorum.oysa bizler sokaklarda oynardık özgürce okula kendimiz gider gelirdik.ne ara bu kadar arttı bu sapıklıklar şaşkınımm.
Kesinlikle hastalık. O an onu bir cocuk olarak görmüyor sanırım. Zihin tamamen ona odaklanıyor demekki. Yoksa insan bir hata yapacagı zaman annem duyarsa babam kardeslerim duyarsa nolur diye düşünmez mi? Bana göre bir tür bagımlılık geliyor bu olay. O anda bagımlılık hormonu nuks ediyor ve gözü hiçbir sey görmüyorBen de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?
Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?
Okuduğum yazıda, sapkın insanların bizim gibi düşünmediği, birçok hissi ayırt etmediği, olayları gerçekten farklı algıladığı yazıyor. Mesela çocuk ondan kaçıyor, istemiyor, sapkın kişi bunu oyun olarak görüyor. Biz aa ne tatlı bebek diyoruz, onlar onu görünce cinsel olarak anlam yüklüyor. Ay midem bulandı yazarkenKesinlikle hastalık. O an onu bir cocuk olarak görmüyor sanırım. Zihin tamamen ona odaklanıyor demekki. Yoksa insan bir hata yapacagı zaman annem duyarsa babam kardeslerim duyarsa nolur diye düşünmez mi? Bana göre bir tür bagımlılık geliyor bu olay. O anda bagımlılık hormonu nuks ediyor ve gözü hiçbir sey görmüyor
Evet evet kesinlikle öyle bir ortam oluyor o anda. Allah kimseyi seytana uydurmasın. Benim başıma geldi cok küçüktüm. Ne yapmak istedigini anlayamamıstım çok net hatırlıyorum aglamaya baslaynca beni bırakmıstı. Bizim köylümüz insanlar ve ben annem babam kızar diye söyleyemedim. Cocuklarımın benden korkmadan herşeyi söylemeleri için elimden geleni yapacagım.Okuduğum yazıda, sapkın insanların bizim gibi düşünmediği, birçok hissi ayırt etmediği, olayları gerçekten farklı algıladığı yazıyor. Mesela çocuk ondan kaçıyor, istemiyor, sapkın kişi bunu oyun olarak görüyor. Biz aa ne tatlı bebek diyoruz, onlar onu görünce cinsel olarak anlam yüklüyor. Ay midem bulandı yazarken
Böyle kaç çocuğun hayatını kararttilar. Bir tane erkek çocuğu yıllarca taciz tecavüze maruz kalmıştı, büyüyünce dayanamayıp intihar etmişti. Allah belalarını versin hepsinin.Evet evet kesinlikle öyle bir ortam oluyor o anda. Allah kimseyi seytana uydurmasın. Benim başıma geldi cok küçüktüm. Ne yapmak istedigini anlayamamıstım çok net hatırlıyorum aglamaya baslaynca beni bırakmıstı. Bizim köylümüz insanlar ve ben annem babam kızar diye söyleyemedim. Cocuklarımın benden korkmadan herşeyi söylemeleri için elimden geleni yapacagım.
Saglıklı bir ruh bu egilime sahip olmaz. Etiyolojik olarak hem biyolojik hem cevresel faktörlere baglanılabilir. Pek çok vakada da, cinsel istismarcıların, cocukluklarında yasadıkları travmatik deneyimlerin izlerini tasıdıgı görülmüstür. Tam bir tedavisi yoktur. Pedofili ile iliskili cinsel dürtüler hicbir zaman kalıcı olarak kaybolmayabilir.Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?
Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?
Ceycey o zamanlarda da vardi. Kimse anlatamiyordu. Her anne koruyacak güçte degildi. Çocugun bunun yanlis oldugunu idrak etmesi zaman aliyordu. Simdi şimdi magdurlar dile geliyor ve baskalarina da guc oluyorlar. Eskiden mağduriyetini dile getirenlerin, magdur edenle evlendirildigine eminim. Aman adimiz cikmasin, aman leke sürülmesin diye diye...10 yaşına girecek hala oyun parkına benle iniyor okulun kapısına bırakıp kapıdan alıyorum.oysa bizler sokaklarda oynardık özgürce okula kendimiz gider gelirdik.ne ara bu kadar arttı bu sapıklıklar şaşkınımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?