Aklımı kaybetmek üzereyim ne olur bana bişeyler söyleyin

Kibar değildi ama herkes sever sayardı o yüzden kimse beklemiyordu ondan ben inanamadım ya annem bayıldı olduğu yere yığıldı kadın bunu nasıl yapar kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

Kibar değildi ama herkes sever sayardı o yüzden kimse beklemiyordu ondan ben inanamadım ya annem bayıldı olduğu yere yığıldı kadın bunu nasıl yapar kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Teşekkür ederim yanıtınız için...

Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?

Yani neden bir insan ufacık bir çocuk bedenini arzular ve bundan haz duyar?

Reactions: Z P
Peki bunun tedavisi var mı bildiğim her şeyi unuttum şuan başka canlar yanmasın
İnanın bilmiyorum. Sade vatandaş olarak kimyasal hadımdan başka bir şey aklıma gelmiyor çok üzgünüm. Ama forumda psikolog ve doktor olan, belki bir fikir kırıntısı verecek çokça arkadaş var...
Çok üzgünüm işe yarar bir şey söyleyemiyorum.

Ozamanlarda vardı biliyormusunuz. Başıma da geldi hatta ama kimseye söyleyemedim.

Ben de merak ettim. Pedofili, hastalık mıdır arkadaşlar? Hastalıksa tedavi mi ediyorlar, edebiliyorlar mı?

Kesinlikle hastalık. O an onu bir cocuk olarak görmüyor sanırım. Zihin tamamen ona odaklanıyor demekki. Yoksa insan bir hata yapacagı zaman annem duyarsa babam kardeslerim duyarsa nolur diye düşünmez mi? Bana göre bir tür bagımlılık geliyor bu olay. O anda bagımlılık hormonu nuks ediyor ve gözü hiçbir sey görmüyor

Okuduğum yazıda, sapkın insanların bizim gibi düşünmediği, birçok hissi ayırt etmediği, olayları gerçekten farklı algıladığı yazıyor. Mesela çocuk ondan kaçıyor, istemiyor, sapkın kişi bunu oyun olarak görüyor. Biz aa ne tatlı bebek diyoruz, onlar onu görünce cinsel olarak anlam yüklüyor. Ay midem bulandı yazarken

Umarim büyüklerinizden kimse aklamaya, uzerini örtmeye, anlasma teklif etmeye, çocuğu ya da ailesini suçlamaya çalışmaz.

Bir çocuğa o niyetle bakan sizin cocugunuza da kendi cocuguna da ayni seyi yapar.

Sakin bir daha görüşmeyin.

Cezasi ne kadar olur bilmiyorum, hukuki bilgim cok fazla yok, olur da çıkarsa, ailenizden birileri evlendirmeye kalkmasin. Evlenir duzelir gibi cahil cahil bakmasinlar olaya.

Evet evet kesinlikle öyle bir ortam oluyor o anda. Allah kimseyi seytana uydurmasın. Benim başıma geldi cok küçüktüm. Ne yapmak istedigini anlayamamıstım çok net hatırlıyorum aglamaya baslaynca beni bırakmıstı. Bizim köylümüz insanlar ve ben annem babam kızar diye söyleyemedim. Cocuklarımın benden korkmadan herşeyi söylemeleri için elimden geleni yapacagım.

Böyle kaç çocuğun hayatını kararttilar. Bir tane erkek çocuğu yıllarca taciz tecavüze maruz kalmıştı, büyüyünce dayanamayıp intihar etmişti. Allah belalarını versin hepsinin.

Saglıklı bir ruh bu egilime sahip olmaz. Etiyolojik olarak hem biyolojik hem cevresel faktörlere baglanılabilir. Pek çok vakada da, cinsel istismarcıların, cocukluklarında yasadıkları travmatik deneyimlerin izlerini tasıdıgı görülmüstür. Tam bir tedavisi yoktur. Pedofili ile iliskili cinsel dürtüler hicbir zaman kalıcı olarak kaybolmayabilir.

Bunun en korkunclarından biride nekrofili, zoofili, ensest gibi hastalıklar.

Hastalık tedavisi olan bir şeydir. Bunun ki sapıklık hatta en aşağılık yaratıktan bile daha aşağıda bir karaktere sahipler. . Lütfen buna hastalık deyip normalleştirmeyin. Hiç bundan vazgeçen birini duydunuz mu? Yakalanınca onca sopa yiyorlar, hapse giriyorlar ama çıkınca yine aynı pisliklerine devam ediyorlar.

Hiç ümitlenmeyin tedavi olurda düzelir diye, bunların ruhu pis zihniyeti pis. Utanma, gurur, edep, haya, acıma duygusu, insanı insan yapan hiç bir şey yok bunlarda.

Hangi normal insan küçücük daha süt kokan bebelere böyle aşağılık hisler besleyebilir?

Bırakın tedaviyi falan, sizin de dediğiniz gibi keşke ölse böyleleri. Sizin yapacağınız tek şey onu hayatınızdan tamamen çıkarmak.

Ceycey o zamanlarda da vardi. Kimse anlatamiyordu. Her anne koruyacak güçte degildi. Çocugun bunun yanlis oldugunu idrak etmesi zaman aliyordu. Simdi şimdi magdurlar dile geliyor ve baskalarina da guc oluyorlar. Eskiden mağduriyetini dile getirenlerin, magdur edenle evlendirildigine eminim. Aman adimiz cikmasin, aman leke sürülmesin diye diye...

Böyle şeyleri duydukça nutkum tutuluyor. Insanlara neler oluyor böyle. Sokağa çıkmaya korkar olduk. Zaten kadın olarak yaşamak zor bir de böyle şeyler olunca daha da zor oluyor. Zavallı kıza üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…