aklsz basin czasi

En az bir ünite aidsli kan almanız gerekir bulaş için.ortak iğne kullanımından falanda asla bulaşmaz

eğer sen test yaptıramıyorsan o y.vşak erkek arkadaşına baskı yap o yaptırsın bari o zaman sen de de olup olmadığıda anlaşılır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En az bir ünite aidsli kan almanız gerekir bulaş için.ortak iğne kullanımından falanda asla bulaşmaz

şaka mı yapıyorsunuz siz? bunca kaynak varken hala asla doğru olmayan bu bilgileri nasıl savunuyorsunuz?

bilmiyorsanız yazmayın.

yazacaksanız en azından araştırın.

bir damla kanın açık bir yaraya teması, virüsün aktif olduğu bir damla kanın vücuda girişi ve hiv pozitif bir kişiyle ortak iğne kullanımıyla bu virüsün bulaştığı kanıtlanmıştır.

ne derece bilgisiz olduğunuz aidsli kan diyip durmanızdan belli. aids hastalıktır, hiv ise bu hastalığın nedeni olan virüs. kanda aids olmaz hiv olur.

sağlıkcı olduğunuzu yazmışsınız, buna hiç inanasım gelmedi. hiç mi bilmiyorsunuz doktorların hiv pozitif hastaları ameliyat etmekten kaçındıklarını? sizce neden? özellike dişçiler? (bunu asla savunmuyorum, o doktorlardan nefret ediyorum)

bu kadar net yorumlar yapacağınıza bir iki şey okuyun rica ederim.

Son düzenleme:

bu yoruma katılıyorum kesinlikle, sen çekiniyorsan ona söyle gitsin yaptırsın sonucu da sana getirsin.

Yakinlasmaniz uzerinden 3 ay gectiyse Elisa testinden sonuc alabilirsiniz, 6 ayi beklemenize gerek yok.
Ayrica evet kan yolu ile de bulasabilir ancak ihtimali cok daha dusuk.

Ve vikipedi bir kaynaktir ama bilgi edinmek icin, referans verilecek kadar guvenilir bir kaynak degildir.

OKBlisiniz ben de eski bir OKBli olarak sizi daha olumsuz duruma itmeyecekse eger en guncel makaleleri arastirabileceginiz kaynak ismi verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…