aklsz basin czasi

geçmiş olsun. HİV olsan bile belirtileri görmen imkansız onu sen de biliyorsun zaten.
bence doktora gittiğin zaman açık açık böyle bir şüphen olduğunu ve gizli kalmasını istediğini belirtirsen hassas davranacaklardır.
diğer türlü de aileye haber vermezler zaten ama Allah korusun olur da pozitif çıkarsa sonuç o zaman işler kötü olur.
çok basit bir örnek vereyim, nişanlı olduğum dönemde yoğun akıntı ve karın ağrısı şikayetiyle jinekologa gittim.
dr ultrasonla baktı ( tabi önce bekar olup olmadığımı sordu)
sonra elimde alyansı görünce, bak eğer bakire değilsen söyle vajinal öuayene yapalım 2 dkda kesin sonucu alırız, aramızda kalır merak etme falan dedi
( amma da münasebetsiz adammış bir daha gitmedim ona zaten
kısacası benim öyle bir talebim olmadığı halde dr bu şekilde yaklaştı, sen özellikle belirtirsen hiç sıkıntı çıkmaz.
inşallah yoktur bir şeyin bu arada ama yine de ihmal etme sen.

Açıkçası AIDS olduğunuzu sanmıyorum.

Ancak içinizin rahat etmesi açısından bir enfeksiyon doktoruna gidin ve HIV baktırın. Ailenizin nasıl haberi olacak ki?

Velev ki haberi oldu ve zor durumda kaldınız; doktora gittim şikayetlerimi anlattım, enfeksiyon tahlilleri istedi, istedikleri arasında HIV de varmış dersiniz.

Yahu böyle ne idüğü belirsiz adamlarla neden cinsel münasabete giriyorsunuz ki, bakın strese girmişsiniz durduk yerde.

herkesin başına gelebilir geçmiş olsun, erkek arkadaş test yptırsın hiv degıl amabaska bır rahatsızlık da olabılır sonuçta önlemını alırsın

Bence beklemeden doktora gidin lütfen.
Muhakkak görünmelisiniz.
Dilerim korktuğunuz şey değildir.
Sonuçlardan bizide haberdar edersiniz.
Ayrıca Doktora kılıf uydurmanıza gerek yok.
Doktor sizin ahlak bekçiniz mi?
İşini yapsın kafi ...

kendi kendine atar yapmışsın millet yardımcı olmaya çalışıyor. iyi ki or..pu değilsin değil mi? or..pular bile prezervatif taktırıyor beraber oldukları kişilere(hani şu küçümsediğin or..pular) 24 yaşındasın cinsel hayatın var ama bi kondomu mu aklına getiremiyosun? cahilliğe bak. sex yapıyosanız güvenli sex yapın bu nedir ya.

Son düzenleyen: Moderatör:

kan yoluyla , cinsel ilişki yoluyla bulaşır yani ağzınıza boşalmış duymadım böyle hasta olanı havludan fılan geçmez temastan benım bıldıgım

Test yaptir. Belirtiler yillar sonra cikiyor diye birsey yok. Gripten bile olebiliyorsun. Aids bi hastalik degildir. Bagisiklik sisteminin cokmesidir. Bekleme. Herhangi minicik bir mikrop bile basina kotu sey getirebilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaşadıklarından babanın haberi olmamış zaten testlerden de olmaz sanırım. Hem doktora gittiğin zaman ebeveynlerini de arayacağını hiç sanmıyorum. Doktorun işi gücü yokta dertsiz başına dertmi alcak. Gidersin doktora bi ilişki yaşadım sonra şüphelendim test yaptırmak istiyorum dersin. O da seni lab.gönderir alırlar kanını. Doktorda yorumlar senin için. zaten gitmezsen o şüphe hasta eder seni. Geçmiş olsun şimdiden

Ağzıma falan boşalmadı bunu nerden çıkardınız? İğrenç
o nerden cıkmıs hakkaten öyle bi sey demiş misin diye yorumlarına baktım dememişsin de.

neyse, paniğini anlayabiliyorum ama cogunluğun da dediği gibi internetteki haberlere bakarsan 3 günlük ömrün kalmıs sonucuna bile ulasırsın. ama bu takıntı hali gercekten sinir bozucu, gecen gün bahcemizde ölen bi kediyle ilgili konu açmıstım. kalbi atıyor mu diye dinledim dokunarak, sonra öldüğünden emin olunca bi poset yardımıyla yerden kaldırdım ve bahceye gömdük onu. bi arkadasım sağolsun, kediye dokundun mu? manyak mısın sen hastalık bulastıysa nolucak ? dedi. ben kediciğe üzülürken birden kendimi nette arastırma yaparken buldum. hemen kostum dus aldım filan.

bence oyle bir risk olsa eski sevgiliye söylediğinde o da paniklerdi demek ki emin, ama sen için rahat etmesi için bi jinekologdan randevu al, mantarı ve kanamaları anlat, -randevuyu bayan dr.dan almanı tavsiye ederim, hatta hastanelerin sitelerinde dr. isimleri ve fotoları olur hekim listesinde, oradan genc bi bayanı secebilirsin rahat anlatırsın- o zaten işinin ehli bir dr.sa her türlü ihtimali düşünüp ona göre tahliller verecektir ama senin, cinsel ilişkiyle bulasan bir hastalık olma ihtimali var mı sizce? diye sormanda fayda var, belki evlenip bosanmıssındır, dr. ozelini didik didik edecek değil ya rahat ol bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…