aklsz basin czasi

bu kadar kısa zamanda belirtli göremezsin. 3 ay içinde test yaptıramazsın. tamamen psikolojik.

3 ay sonra git kızılay çadırına kan ver. eğer varsa bir şey seni haberdar ederler. kızılay mutlaka kontrollerini yapar verilen kanların, böyle durumlarda da hastayı bilgilendirir. hem bedava hem garanti. 3 ay sıkma kendini, ayrıca bu hastalıklarıdan haberdardıysan korunsaydın.

bundan sonra dikkatli olursun.

sevgiler.

Aynen, başkasına zarar verme korkusu, kendinden daha önemli hale gelebilir bazen.
yani açıkçası aile yapınızı da bilemiyorum, böyle bir şeyi nasıl karşılarlar falan.
Sizin için ne önemli ona karar vermelisiniz, yani dediğiniz gibi şu lanet şüpheyi atlatmak mı, yoksa baba korkusu mu?
Kaybedeceklerinizi, kazanacaklarınızı iyice tartıp, işe öyle başlamalısınız. Tanrı yardımcınız olsun.
Belki hiç haberleri bile olmayacak testlerden ailenizin, belki de çok saçma bir durum sonucunda öğrenecekler. Orasını kestiremiyorum...:44:

Aids sadece cinsel yolla bulaşır öpüşmeyle veya kan yoluyla bulaşmış bir vaka hiç olmamıştır. Kan yoluyla bulaşması için en az bir ünite aidsli kan gerekir.üniversitedeki hocam söylemişti

şaka mı? ne demek kan yoluyla bulaşmıyor? hangi üniversitede hangi hoca söylemiş?

hiv virüsü(aids hastalığına neden olan virüs) kan yoluyla, anneden bebeğe, cinsel ilişkiyle ve ortak iğne kullanımından(uyuşturucu vs.) bulaşır.

türkiye dahil bir çok ülke kan yoluyla bulaşan bu virüsü defalarca konuştu.

bilmeden yazmayın lütfen. açıp okursanız kan yoluyla bulaşmış bir çok vaka olduğunu görürsünüz.

ben aids/hiv hakkında onlarca kitap/makale/hikaye okudum.

aids olsa o eski sevgilin panik olurdu.
bence aids falan olmamışsındır.
ama jinekolojiye gidip mantarına baktırırsan iyi olur.

Allah akıl fikir versin gençlere
aslında yadırgayıp yargılamak hakkım hakkımız degil ama
neden genliginizi bekaritinizi bir hiç ugruna harcıyorsunuz
şimdide hasta olman ihtimalin var
degermiydi koca bir hiç

Babamın öğreneceğini zannetmiyorum. Çünkü sağlık için her ay sabit ücret kesiliyor. Annem de öğrenmez de ya pozitifsem onlara asıl nasıl söylerim.

Korkunun ecele faydası yok derler. O yüzden korksanız da yaptırmanız gerekiyor.
Geçenlerde aralıksız 2 hafta başım ağrıdı, elim yüzüm uyuşuyordu. En sonunda nörolojiye gittim, doktor direk acil beyin tomografisine gönderdi. Tümörden şüphelendiler. Sonuç olarak bir şey çıkmadı ama içim rahatladı.
Ama o sonucu beklerken, ne hale geldim bir de bana sorun. Ama yaptırmasaydım, o şüphe beni ne hale getirirdi bir de onu düşünmek lazım.
Belki de birşeyiniz yoktur, bu ihtimali de değerlendirin ve bu ihtimale tutunarak, o testi yaptırın bence.
Umarım bir şey çıkmaz, buraya gülerek konu açarsınız. Bir daha da değil korunmasız ilişki, tam teşekküllü sağlık raporu olmaksınız, biri ile tokalaşmaz hale gelirsiniz

kızlar aids sanki hop oluveren bir şeymiş gibi yazmayın lütfen.

aids, HIV virüsünün en son evresinde/vücüdun bağışıklığının tamamen çökmesiyle ortaya çıkar.

HIV pozitif birçok insan var Türkiye'de. 5000 değil.

bu insanlar günde iki üç ilaç kullanarak ve bağışıklık sistemlerini güçlendirerek en az bizim kadar sağlıklı bir yaşam sürüyorlar.

hiv cinsel yolla, kan transferi ile, doğumda anneden bebeğe ve ortak iğne kullanımı ile bulaşır.

konu sahibesi her zaman her ihtimal vardir, ama sizin hiv virüsü ile karşılaşmadığınızı ve psikolojik olarak bu durumu yarattığınıza inanıyorum.

BÜTÜN DÜNYADA HIV VİRÜSÜNDEN DAHA YAYGIN OLAN HASTALIK HIV POZİTİF OLDUĞUNU DÜŞÜNEN İNSANLARIN PSİKOLOJİK HASTALIKLARIDIR.

yıllarca test yapıp hala hiv pozitif olduğunu düşünen/doktorları isyan ettiren/her gün grip olan/ağzında aft çıkan milyonlarca insan var...

Geçmiş olsun. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın. Ben korunmak istedim denedik kaydı çıkardı. Bakalım 1 haftaya yapcam inşallah.

Neyse artık olan olmuş, ah vah demek fayda etmeyecek. Önemli olan bundan sonrası. 1 haftadan her şey belli olacak. Umarım sağlıklısınızdır.
Dua edin, Tanrı korusun, esirgesin.

Yani bencede takinti yapma kendini koru insankarin alninda pislik yazmio iste napican

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nete bakarsan kanser oldum bile dersin her belirtiye aa bu da var bende diyo insan.

Bukadar erken belirti vermez.

Bu da ders olsun, cok kafaya takmamaya calis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…