• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarla tanıştım?

Genel olarak evet.Onun yaninda arkadaslarinin yaninda yada ortak arkadaslarimizin yaninda cidden civik davraniyorum bazen.Olgun ol diyo hep
Canım bir de sen de kabullenmissin.bu adamla ilgili açtığın her konuda sana ayrıl denildi.bu konu en basiti bir de,diger konularında yazdıkların zaten bu adamın seni umursamadigini gosteriyor.artik vakit kaybetme lutfen

Ortada fol yok yumurta yokken niye gidip sulaleyle tanisiyorsun? Ne gerek var?

Tut ki evlendiniz o zaman nasil mesafr koyacagim diye bakacaksin.

Sulaleyle evlenmeyeceksin erkek arkadasinla evleneceksin nedir sulaleden onay alma cabasi?

Ben esimin annesiyle bile tanismadim.

Aileleri tanistirmaya karar verdik.

Ilk ben onu tanistirdum annemle.

Sonra o annesini aldi bize geldi kayinvalidem annemle ve benimle ayni anda tanisti.

Sulalenin coguda beni dugunde ilkkez gordu.

Hic pisman degilim yine olsa yine onceden cok merakliymis gibi gidip tanismam.

Bir de haspam tanistirdiktan sonra cok heveslenme diye vazgecebilirim sinyalleri veriyor.

Niye cekiyorsunuz boyle tipleri? Baska adam mi yok?

Kardeşimin yabancı bir sevgilisi var.

Kız sürekli Türkiye'ye gelip gidiyor görüşebilmek için. Evimize defalarca geldi.

Kınama katıldı ki çok çok aile içi bir kınaydı. Düğünüme katıldı, göbek attık beraber. Tüm sülaleyle tanıştı haliyle.

Kardeşim evlenecek mi? Hiç sanmıyorum. Kızın beklentisi var mı yok mu onu da bilmiyorum.

Birileriyle tanışmak bir şey göstergesi değildir.

Aklı sıra hava bile atmış veya atacak olabilir "Hadi desem evlenecekti ama istemedim sensizaslayı" gibilerinden.

Az gözünüzü açın artık arkadaşım. Çok demiyorum, azcık açsanız yetecek.
o nasıl lafmış öyle tutarsız senin erkek arkadaşın öyleyse ne diye sulalesiyle tanistiriyor ayrıca bu kadar samimiyet iyi değil daha ortada bişey yokken

Ortada fol yok yumurta yokken niye gidip sulaleyle tanisiyorsun? Ne gerek var?

Tut ki evlendiniz o zaman nasil mesafr koyacagim diye bakacaksin.

Sulaleyle evlenmeyeceksin erkek arkadasinla evleneceksin nedir sulaleden onay alma cabasi?

Ben esimin annesiyle bile tanismadim.

Aileleri tanistirmaya karar verdik.

Ilk ben onu tanistirdum annemle.

Sonra o annesini aldi bize geldi kayinvalidem annemle ve benimle ayni anda tanisti.

Sulalenin coguda beni dugunde ilkkez gordu.

Hic pisman degilim yine olsa yine onceden cok merakliymis gibi gidip tanismam.

Bir de haspam tanistirdiktan sonra cok heveslenme diye vazgecebilirim sinyalleri veriyor.

Niye cekiyorsunuz boyle tipleri? Baska adam mi yok?
Merak ediyodum istanbulu aslinda gezmeye gittim.Akrabalarina da ugradik.Hem tanişmiş oldum.Zaten adimi biliyolarmiş. Resmimi falan gormuşlerde.Ben zaten artik ailesinin evine falan hiç gitmiyorum.Akrabalariyla zaten yol olarak mesafe var.Diger türlü iyi insanlar sevdim ben hepsini.

Genel olarak evet.Onun yaninda arkadaslarinin yaninda yada ortak arkadaslarimizin yaninda cidden civik davraniyorum bazen.Olgun ol diyo hep
Senin yapin bu buyumeyle alakasi yokki.bazilari daha agirkanli olur bazilari daha disa donuk.yillar gectikce durulmazsinki bende disa donuk biriyim seven boyle sever sevmeyen yol allir gider

Back
X