Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep burcu erkeği nasil olur?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaslar,

Belki sorum tuaf olucaktir yada burç üzerine karakter kişilik olurmu diyenler olucaktir. Saygi duyarim, sizde bana saygi duyarsız cok memnun kalıcam :)

Simdi akrep burcu sevgilisi/esi olanlar bakabilir mi? Akrep burclar nasil olur?

Manyak. Bi akrep burcu olarak

Bu aralar akrep burcu olan kisi iş problemi yaşıyorlar) diye okumuştum.

Benim ay Burcum da akrep..

Akrep burclari sizden dinleye bilirmiyim?
Mesela akrep burcunu nasil yola getire biliriz benim tanidigim akrep, duygularını belli etmez, kiskandigini belli etmez kisacasi duygularini belli etmez.

Yuz yuze baska olurlar / uzakta baska olurlar :) surekli ilk adimi beklerler.

Esim akrep burcu ve tum ozelliklerini tasir kendiyle barisik
Ozguvenli
Yasamdan keyf alan
Kismen kiskanc
Sex duskunu (akrep erkeginin en temel
ozelligi)
Cok bidbid veya elestiriden tartismaktan bastirilmaktan hic hoslanmaz
Kindardir unutmaz yapilani
Ona uyum saglayan bi nevi itaat eden kadina bayilir
Guzellige degil cekicilige onem verir
Bakimli bayanlardan hoslanir
Falan filan iste.. Benim icin ozeldi dedigim kisiler hep akrepti ve bu ozellikler hepsinde vardi ama sadece burcla alakali degil kimi insan burcunuj hic bi ozelligini tasimayadabiliyor

Akrep erkeği dengesiz ne istediğini bilmeyen aklı sürekli uçkurunda, ayagına iğne batsa dünya yıkılmış gibi tepki verir. melankolik hemen depresyona girer ki o depresyondan çıkamaz.
akrep kadını daha farklı tutkulu aşkına sahip çıkan deli seven aşırı kıskanç arkadaşlarına bağlı. dışardan sert gibi gözüksede bi o kadar duygusal ve kırılgan.

Canim, ilk once tesekur ediyorum yazdiginiz icin.. Akrepler icin cok kiskanc derler sahiplenici derler, benim tanidigim akrep ise cok cool..yani duygularini belli etmez

Ayy esim akrep burcu zor uyur uyudumu kalkmaz biraz anneci duygularini belli etmez cok kiskanctir ama bunu size belli etmez cocuklarina cok duskun cok incelik falan bekleme ama en azindan dogum gunlerimi.kacirmaz

Canim cok tsk ederim yazdiginiz icin.
evet akrep icin kiskanc derler, ama belli etmiyolar.. buna sahitmisiniz

Ay evettt!!
Gercekten dengesiz ne istedihi belli değil. Duygularini aciga vurmaz hatya odun diye bilirim. Kiskandigini sahiplendigini belli etmez surekli ilk adimi karsi tarafya bekler

Canim, ilk once tesekur ediyorum yazdiginiz icin.. Akrepler icin cok kiskanc derler sahiplenici derler, benim tanidigim akrep ise cok cool..yani duygularini belli etmez
Duygusunu belli etmez o dogru mesela tadigimda kiskancliginida belli etmemisti evlenince o belli olmayan ozellikler bir bir cikiyor
Yani cok konuskan dilli degil daha cok duygularini icinde yasiyorlar cok pohpohlama olmuyor bide akreplerde suna dikkat ettim genelde pesinden giden degil de kendi pesinden kosturan oliyirlar bende cool olmasina vurulmustum

Canim cok tsk ederim yazdiginiz icin.
evet akrep icin kiskanc derler, ama belli etmiyolar.. buna sahitmisiniz
Evet esim cok kisknctir oyleki babaannemi kiskanirim ben dedigine sahidim ama bunu cok fazla belli etmezler kiskandigini anlayamazsn ama aradan uzun zaman gectikten snra ben onu kiskanirsam kiskandigi seyi belli edeck konusmalr yapar

Yani kacan kovalan misali? Ve surekli ilk adimi bir nevi sizden beklerker dogru mu ?

Ayni
Ayni benim.esimi ablatmissinz kesinlikle kimsenin pesinden kosmaz biz sevgiliykende byleydi hep ilk adimi ben atardim

Kiz cok.mi cektirdiler sana bi duya bilseydik keskee

aslında gerçekten kişiliklerle ilgili, mesela üstte yazan yorumların çoğuyla alakası yok eşimin.. üstte bir arkadaş karşı tarafın üstüne düşmeyi sevmez demiş tam aksine, evdeki en kasıntı tip benim eşim genelde alttan alıcıdır :)

ha benim tarafta üçünün en sıkıntılı ortak özelliği ne dersen? 1. fil hafızası, 2. aşırının da aşırısı kindarlık, 3. feci detaycılık 4. aşırı inat ve 5. görsel hafıza.. genellememekle birlikte bunlardan çekme olasılığın çok yüksek.. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…