- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Evet esim cok kisknctir oyleki babaannemi kiskanirim ben dedigine sahidim ama bunu cok fazla belli etmezler kiskandigini anlayamazsn ama aradan uzun zaman gectikten snra ben onu kiskanirsam kiskandigi seyi belli edeck konusmalr yapar
aslında gerçekten kişiliklerle ilgili, mesela üstte yazan yorumların çoğuyla alakası yok eşimin.. üstte bir arkadaş karşı tarafın üstüne düşmeyi sevmez demiş tam aksine, evdeki en kasıntı tip benimeşim genelde alttan alıcıdır :)
ha benim tarafta üçünün en sıkıntılı ortak özelliği ne dersen? 1. fil hafızası, 2. aşırının da aşırısı kindarlık, 3. feci detaycılık 4. aşırı inat ve 5. görsel hafıza.. genellememekle birlikte bunlardan çekme olasılığın çok yüksek.. kolay gelsin
Iki tiptir bunlar.biri vahşet biri olduğunu hissettiren diğeri dümdüz sayi doğrusu gibi.vahset gibi olan ajan gibi yasar kendini james bond zanneder.diğeri düz bir hayat sürer inat eder bildigini okur.gizli gizli istediklerini yapmayan insanlari gerer.
:cok komik ya sizlerden farkli yorumlari okumak.. mesela benimki de unutkan ama inatci, kinci vsvsv
Haahh tam olarak byle iste biz sevgililik doneminde farkli sehirlerdeydik bn uni okuyodm aramzda arabayla 1 saatlik msafe vardi npiyosn diye msj atardi disari cikcam drdm tmm derdi normalde calisirkn hic aramzdi bn ne zaman disari ciksam sesini ozledm der arardi acaba npiyorm diyw bi keresinde aradi aksam uzeri uyuycm dedm bu saattemi dedi evet dedm sanirim disari cikcami tlfnu acmicami fln dusundu bn uyumusum bi baktm tlfn caliyo actm bn geldm asagidym dedi ondan once gelme muhabbeti olmustu islerim cok demistj yani boyle acaio bi tipMesela ben gecen disara cikmistim bana soyle demisti.
Bakiyorumda son zamanda benden fazla disara cikiyorsun.. neyse..
Sonra her cumlesinden sonra neyse diyip durdu
ahah bak o isabet o zamanbenim babamla eşime 20 sene önce tırt ayının mırt gününde ne yaptığını sor anlatsın ne çekiliyor ondan biliyor musun :)
Haahh tam olarak byle iste biz sevgililik doneminde farkli sehirlerdeydik bn uni okuyodm aramzda arabayla 1 saatlik msafe vardi npiyosn diye msj atardi disari cikcam drdm tmm derdi normalde calisirkn hic aramzdi bn ne zaman disari ciksam sesini ozledm der arardi acaba npiyorm diyw bi keresinde aradi aksam uzeri uyuycm dedm bu saattemi dedi evet dedm sanirim disari cikcami tlfnu acmicami fln dusundu bn uyumusum bi baktm tlfn caliyo actm bn geldm asagidym dedi ondan once gelme muhabbeti olmustu islerim cok demistj yani boyle acaio bi tip
Evlenince bi tik daha odununa hazir ol o zaman
Bide söyle soyleyim : Ilk tanıdigimda cok farkliydi guzel sozler soyleyen pohpohlayan, romantik olan .. sonra.iliskimiz oldu odun olmaya basladi*kendisi de.aynen soyle dedim, ozaman seni kazanmam lazimdi. Simdi cebimdesin
CiddimisinizEvlenince bi tik daha odununa hazir ol o zaman
ben akrep hem de duble akrep (yükselen dahil) eşim akrep... muhteşemdir akrep erkeği...Merhaba arkadaslar,
Belki sorum tuaf olucaktir yada burç üzerine karakter kişilik olurmu diyenler olucaktir. Saygi duyarim, sizde bana saygi duyarsız cok memnun kalıcam :)
Simdi akrep burcu sevgilisi/esi olanlar bakabilir mi? Akrep burclar nasil olur?
Ozaman biraz anlatirmisiniz akrepleriben akrep hem de duble akrep (yükselen dahil) eşim akrep... muhteşemdir akrep erkeği...
biz de aynen böyleyiz..çok doğru olmuş akrep burcu tanımlamanız...aslında gerçekten kişiliklerle ilgili, mesela üstte yazan yorumların çoğuyla alakası yok eşimin.. üstte bir arkadaş karşı tarafın üstüne düşmeyi sevmez demiş tam aksine, evdeki en kasıntı tip benimeşim genelde alttan alıcıdır :)
ha benim tarafta üçünün en sıkıntılı ortak özelliği ne dersen? 1. fil hafızası, 2. aşırının da aşırısı kindarlık, 3. feci detaycılık 4. aşırı inat ve 5. görsel hafıza.. genellememekle birlikte bunlardan çekme olasılığın çok yüksek.. kolay gelsin
Evet smdi iki cocugumuz var cok sukur akrepler insanlara cok guvenmezler zaten sen farkinda olmadan kndilerine gore cok fazla sinava sokarlar seni biz sevgililik doneminde cok tartisirdik hep bn adik atardm bi gun ayrilalim dedi ondan once kesinlikle byle bi kelime duymamistm tartisma tamam her zaman gelirdim arkandan ama ayrilalim demek farkli dedm ve beni guzel hatirla diyede bi siir var onuda yazdm yolladm aksaminda gullerle geldi ben senden vazgecemiyorum diye zaten o olaydan 2 ay sonrada evlendikbizdede tam 1 saat mesafe var aramizda.. sanirim guvenle alakali eger zamnla guvenirse fazla sik boğaz etmez..ama supheli durumlarda aksine üstüne duserler gibi algiladim. zor ya zorrr
O zamn dha cok avcunun icinde oluyosunuzCiddimisiniz
Neden ?
Evet smdi iki cocugumuz var cok sukur akrepler insanlara cok guvenmezler zaten sen farkinda olmadan kndilerine gore cok fazla sinava sokarlar seni biz sevgililik doneminde cok tartisirdik hep bn adik atardm bi gun ayrilalim dedi ondan once kesinlikle byle bi kelime duymamistm tartisma tamam her zaman gelirdim arkandan ama ayrilalim demek farkli dedm ve beni guzel hatirla diyede bi siir var onuda yazdm yolladm aksaminda gullerle geldi ben senden vazgecemiyorum diye zaten o olaydan 2 ay sonrada evlendik
hahahah :) şimdi ben de akrep olduğum için nasıl kötüleyebilirim ki :)Ozaman biraz anlatirmisiniz akreplerio guzel yorumunuzu bide sizden dinleyelim..
Çok kötü ya.. sizin burcunuz nedirO zamn dha cok avcunun icinde oluyosunuz
Hep bi gizemli havalar sen yazmadan yazmak buyuk ihtimal taaa ki iliski tam olarak oturana kadar benim esim hala bni gunduzleri aramaz ben ararm npiyosun diyeAllah nazarlardan saklasin.
Bende simdi mesaj mi atayim yoksa ondan mi bekliyim kararsiz kaldim telefonu bozuldu telefonu bozulmadan once whatsaplasirdik. simdi eski tel.kulaniyor sadeve mesajlasa bilir vede ariya bilir. Ben yazmadim butun gun oda yazmadi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?