- 27 Mart 2017
- 552
- 662
- 53
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Peki ilk adimi kim atar genelde? :)
Ikna edeyim derken o seni ikna eder anlamazsin:)Kızlar akrep burcu erkeğini nasıl ikna edebiliriz.
Ayy aynen öyle canim ya..
ilgi veriyin kaciyor, ilgi vermiyon ne kactigi beli ne peşinde geldigi belli. Vallah ne yapicami sasirdim guzeliim
Allahım aynı durumdayım. Adam resmen bana kız gibi naz yapıyor. Tam Bi hata yapıyor aha diyorum şimdi yaktım canını, tiribin alasını atıcam diyorum ooyle bi konuma sokuyoki beni bi anda kendimi tirip çekerken buluyorum. Oyle cool oyle umursuz ki Ne yapıcam ben bunla
Allah yardımcın olsun ..Akrep burcu erkeğiyle başım dertte.ben boşandım ve bu yüzden benle evlenemeyeceğini söylüyor.nasıl ikna olur bilmiyorum.hiç yüzyüze görüşmedik.arada netten yazışıyoruz o kadar.kibirli gibi.kendini boşuna yıpratıyorsun.boşanmamış olsanda kolay olmazdı.yaşına takardım...dedi.halbuki aynı yaştayız.yaş 35.ayrıca ben çok naif misim.ne demekse.bu yüzden de kolay olmazdı diyor.beni sinir etti.bir kendine güveniyor bir şımarıyor.bende bastım ağzıma geleni dedim.sen evlenme sen gez toz evlenemezsin bu mükemmelliyetçilikle,her gün birşey çıkarıyorsun bahane buluyorsun dedim vs....yani böyle bi reddediyor bi yazışıyor.bazende tamamen susuyor dinliyor...böyle acayip bişey bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?