Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep burcu erkeği nasil olur?

Peki ilk adimi kim atar genelde? :)

Valla bizde biraz garip oldu damdan düşer gibi çıktı karşıma ben direndim evlenip ayrıldığım için ama o vazgeçmedi. Çok keskin bir burç akrep sevdiğinden vazgeçiremezsin sevmediğini yaptıramazsın. Ama sana sevmediğin birşeyi bile sevdirir. Değişik bir burç ya ben bir başak olarak çok korktum burcundan.

Benim esimde akrep burcudur en önemli iyi huyları ; sevecen , yeri geldiğinde cok komik ,yardim sever , goz yaşlarını saklamaz duygulandiginda ,tutumlu dur ,hafizasi cok iyi ve hic birseyi unutmaz kötü huylari; kiskanclik, her seyin ondan sorulmasını ister yönetici ruhlu, otoriter,cok sinirlendiginde düşünmeden konuşan, cinsellik dillendirdigi kadar yasayan biri olmamasi, ... Vs

Valla burçların karakter üzerinde etkisinin olduğuna çok kez şahit oldum.
Bu akrep erkeğinden bende de var hele yükseleni de akrepse ayıkla pirincin taşını

En belirgin özellikleri arasında kararsızlıkları, ilgi manyağı olma, fazla detaycı, kendi istedikleri olduğu zaman çok iyi ama olmazsa çok güzel trip atar ve asla unutmaz da, ön sezileri ve hisleri çok kuvvetli. Ben bu adamdan bir şey saklayamıyorum mesela anında hissediyor Biraz tutumludurlar. Çok çekici ve cool görünürler arkadaşların dediği gibi, gözleri de vücutlarında en dikkat çekici yerdir. Ben koç burcuyum, asla anlaşamayan iki burç olduğu söylenir nitekim doğru. İyimiz çok iyi ama kötümüz evlerden ırak
Benim tecrübe ettiklerim bunlar.

Bıdı bıdı çok konuşup sürekli tartışma çıkaran kadınlardan nefret eder. İlikişkisinde güven ve uyum bekler. %99 şüphecidir bir kere yalanını yakalarsa sana asla güvenmez. Güveni de sevgisiyle doğru orantılıdır. Mantığını hiç bir zaman devre dışı bırakmaz gitti mi arkasına dönüp bakmaz. Sen ona güven verirsen sevdiğini belli edip özel hissetmesini saglayarak boğmayacak derecede de ilgi gösterirsen artı bakımlıysan onu parmağında oynatırsın

Bir Akrep burcu kadını olarak;

Kıskançtır
Biraz sinirlidir
Mükemmelliyetçidir
Seks düşkünüdür (hele de erkeği:)
Bakımlı kadından (erkekten) hoşlanır
6.hisleri çok kuvvetlidir

Benim esim akrep burcu mükemmel anlayışlı hoşgörü evcimen ve en gzeli bana çok düşkün

Ahanda benim konum acilmis.bi akreple 9yil ayni yastiga bas koymus biri olarak yaziyorum.akrep erkeklerinin gozleri cok guzeldir oyle derin bakarlarki her duyguyu alirsin ordan.aski neseyi kizginligi.konusmasina gerek bile yoktur.istedigi seyi elde edinceye kadar ugrasir pes etmez.sevdigi insana elinde avucunda neyi varsa verir ama sevmedigi kisi agziyla kus tutsa yaranamaz.evet oldukca maddiyatci ve tutumlulardir.annelerine duskundurler.ilk eslerinin gogsunde ven olurmus ne hikmetse.annelerine bagli evlatlardir.evlatlarinada oyle.sevgiliyken mukemmel bir asik evlenince mukemmel bir odun kereste vs ye donusuverirler.asiri kiskanctirlar.bazen hic olmayacak bir nedenden kavga cikarabilirler.genellikle sinirlidir akresiftir.heleki istedigi olmaz ve karsilik verirsen anandan emdigin sut burnundan gelir.kendine itaat eden bakimli guzel bi bayan onun icin ideal estir her daim.cinsellik hayatlarinin olmazsa olmazi.bencil ve kinci bir yapiya sahiptirler.benim edindigim tecrubeden aklima gelenler bunlar

Ayrica yemeyi cok sever kilo almaya musait vucutlari vardir.yemeyi sevdigi kadar yemek ayirir.ozellikle etle beslenir sebze sevmezler.

Akrep burcu erkeğiyle başım dertte.ben boşandım ve bu yüzden benle evlenemeyeceğini söylüyor.nasıl ikna olur bilmiyorum.hiç yüzyüze görüşmedik.arada netten yazışıyoruz o kadar.kibirli gibi.kendini boşuna yıpratıyorsun.boşanmamış olsanda kolay olmazdı.yaşına takardım...dedi.halbuki aynı yaştayız.yaş 35.ayrıca ben çok naif misim.ne demekse.bu yüzden de kolay olmazdı diyor.beni sinir etti.bir kendine güveniyor bir şımarıyor.bende bastım ağzıma geleni dedim.sen evlenme sen gez toz evlenemezsin bu mükemmelliyetçilikle,her gün birşey çıkarıyorsun bahane buluyorsun dedim vs....yani böyle bi reddediyor bi yazışıyor.bazende tamamen susuyor dinliyor...böyle acayip bişey bu adam.

Allahımmm

Allah yardımcın olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…