- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
tabi canım gizem hep var..hep bi içe dönme, hep bi buğulu havalar falan...Hep bi gizemli havalar sen yazmadan yazmak buyuk ihtimal taaa ki iliski tam olarak oturana kadar benim esim hala bni gunduzleri aramaz ben ararm npiyosun diye
hahahah :) şimdi ben de akrep olduğum için nasıl kötüleyebilirim ki :)
akrep çok duygusaldır aslında, iyi bir anne ve baba olurlar..evine bağlı, evcimen, hassas, çok dürüst (ufak üçkağıtlar oluyor tabi ara sıra)saygıya çok çoook önem verir, saygılıdır, saygınlığını da korur her zaman... çok fazla gururludur..biterse, gururundan biter..akrep kincidir ama yakınındakilerle de küs kalamaz..küslükten nefret eder.. kavgacı, yaygaracı değildir, asil bi duruşu vardır her şeye karşı..çoğu zaman da tribaldir..nazlıdır, naza çeker kendini..ilgiyi sever, ilgilidir...uyuşuk değildir, çok tezcanlıdır, hemen hemen her şey için sabırsızdır.. hemen olsun ister.. inatçıdır..her şeyi bilmeyi sever, o yüzden acayip araştırmacıdır..fikir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olmayı sever...güzel konuşur akrepler, çok da ikna edicidirler..şeytan tüyü vardır akreplerde..bir de hepsinin mi güzel gözleri olur...oluyor vallahi..derin ve anlamlıdır akrepler....
Yukarda biri yorum yapmisti hepsininmi gozleri guzel olur diye vallahi oyle gozleri gercekten cok guzel kusmezler asla ve bu bazen insani cildirtiyo tartisiyosn hic bisey olmamis gibi konusmaya devam ediyo ellrindn her is gelir ilgiyi severler cocuklarina asiktir resmenHep bi gizemli havalar sen yazmadan yazmak buyuk ihtimal taaa ki iliski tam olarak oturana kadar benim esim hala bni gunduzleri aramaz ben ararm npiyosun diye
akrep erkeği ile aranıza soğukluk girdiyse sakın ama sakın arayı açmayın..keser atar, hiç düşünmez..ilgili olup alttan alıp yaklaşmalısınız..ilgiyi acayip sever... gururunu okşayıp aradaki buzları çözmenizi öneririmÇok kötü ya.. sizin burcunuz nedir
aynen öyle, ben yazmıştım, kendimde akrebim oradan biliyorumAy bide b
Yukarda biri yorum yapmisti hepsininmi gozleri guzel olur diye vallahi oyle gozleri gercekten cok guzel kusmezler asla ve bu bazen insani cildirtiyo tartisiyosn hic bisey olmamis gibi konusmaya devam ediyo ellrindn her is gelir ilgiyi severler cocuklarina asiktir resmen
Hayırdır, hosgeldin grubumuzaErkek kardeşim akrep burcu der susarım
Canim benim normaliz yani kavga yok..akrep erkeği ile aranıza soğukluk girdiyse sakın ama sakın arayı açmayın..keser atar, hiç düşünmez..ilgili olup alttan alıp yaklaşmalısınız..ilgiyi acayip sever... gururunu okşayıp aradaki buzları çözmenizi öneririm
az önce de yazdım sakın beklemeyin derim, beklerseniz buz gibi soğur iyice...Mashallaah guzel akrebimm
evet gozleri guzel olur kadini olsun erkegi olsun guzel bakarlar
Benim tanidigim akrep soyle:
Fazla ustune dusmez
sevgisini belli etmez, yani duygularini icinde yasarlar.
Kiskandigini belli etmez
Kisitlamaz
Ilk adimi sizden herdaim bekler vsvs
Şimdi siz akrep burcusunuz ben onu cok simarttim, ve sanirim biraz totosu kalkticunku dahada cool takiliyor surekli ilk adimi bir nebi benden beklerm telefonu bozuldu telefonu bozulmadan once whatsaptan konusurduk simdi eski tel.kulaniyor.. sadeve mesajlasa biliyor vede ariyabiliyor. Ben yazmadim, oda yazmadi...simdi ilk adimi.ondan mi bekleyim yoksa yine benmi arayim..o şimdi benom.onu aramami bekliyor
Pislik? Biraz ağır olmamış mı ??kesinlikle uzak dur. yanından bile geçme. bencil çıkarcı pisliklerden
akrep kocam geldi, ilgi bekler şimdi..gidip ilgileneyim ben..haydi kızlar iyi sohbetler size
Neden öyle dediniz?kesinlikle uzak dur. yanından bile geçme. bencil çıkarcı pisliklerden
yaşadıklarımdanNeden öyle dediniz?
Fazla özel olmama sebebiyle birazcik açarmisiniz konuyu ?yaşadıklarımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?