Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep burcu erkeği nasil olur?

Akrebin genel özellikleri; gizliliği sever, herkesle samimi olamaz, herşeyi paylaşmaz, temkinli mesafeli davranır. Karşıdakini izleyip tanımaya çalışır daha çok. Şüphecilik yoğun oluyor özellikle ay burcu akrep olanlarda, hani siz farklı birşey söylersiniz, ama o altından başka şeyler çıkarır, altıncı hissi de kuvvetlidir, sezgilerine güvenir genellikle mantığından çok. Çok iyi sır tutar, geçmişi unutmaz. Fedakardır sevdiklerine karşı, karşılık beklemeden iyilik yaparlar, güçlü duruşlarının arkasında duygusal biri vardır ama dost düşman bilmeden herkese bu yönlerini göstermezler. Uzaktan görenler havalı mesafeli diye düşünür ama benim gördüğüm akrepler insanlara hemen güvenemedikleri için mesafeli davranıyorlar. Haksız da sayılmazlar.

Mashallaah guzel akrebimm

evet gozleri guzel olur kadini olsun erkegi olsun guzel bakarlar

Benim tanidigim akrep soyle:

Fazla ustune dusmez

sevgisini belli etmez, yani duygularini icinde yasarlar.

Kiskandigini belli etmez

Kisitlamaz

Ilk adimi sizden herdaim bekler vsvs

Şimdi siz akrep burcusunuz ben onu cok simarttim, ve sanirim biraz totosu kalkti cunku dahada cool takiliyor surekli ilk adimi bir nebi benden beklerm telefonu bozuldu telefonu bozulmadan once whatsaptan konusurduk simdi eski tel.kulaniyor.. sadeve mesajlasa biliyor vede ariyabiliyor. Ben yazmadim, oda yazmadi...simdi ilk adimi.ondan mi bekleyim yoksa yine benmi arayim..o şimdi benom.onu aramami bekliyor

Ay bide b
Hep bi gizemli havalar sen yazmadan yazmak buyuk ihtimal taaa ki iliski tam olarak oturana kadar benim esim hala bni gunduzleri aramaz ben ararm npiyosun diye
Yukarda biri yorum yapmisti hepsininmi gozleri guzel olur diye vallahi oyle gozleri gercekten cok guzel kusmezler asla ve bu bazen insani cildirtiyo tartisiyosn hic bisey olmamis gibi konusmaya devam ediyo ellrindn her is gelir ilgiyi severler cocuklarina asiktir resmen

aynen öyle, ben yazmıştım, kendimde akrebim oradan biliyorum

az önce de yazdım sakın beklemeyin derim, beklerseniz buz gibi soğur iyice...

Babam akrep benim, iş anlamında hırslıdır, bir şeyin nasıl yapıldığını çok ciddiye alır mutlaka onun bildiği gibi yapılsın ister bu huyu çok rahatsız edici. En iyi huyu dışarıya karşı sert aileye karşı yumuşak olmaları. Aile dışı bir problem yaşadığında hatalı da olsan seni savunur. İlgisini, zamanını, kaynaklarını başka insanlara jest olarak harcamaz ailesine sunar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…