Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep burcu erkeği nasil olur?

Canim, ilk once tesekur ediyorum yazdiginiz icin.. Akrepler icin cok kiskanc derler sahiplenici derler, benim tanidigim akrep ise cok cool..yani duygularini belli etmez
O cool tavirlar iliskiyi oturtana kadar.. Kiskanc degil. Olsa da belli etmez deme. Valla oyle bir kiskanc ki hic de hafife alinamiyacak kadar..

Etrafında çember şeklinde ateş yak iğnesini kendine batırıp intihar etsin mümkünse
arada sirada da olsa aynen katılıyorum .eşim antep burcu benim nikim kinci adamınsabirlikarisi. Bilmem anlatabildim mi .ama bir de insan yüzü vardır benim akrebimin ayaklarını yerden keser insanın. Offf offfff yıllar oldu insan yüzünü görmeyeli..sabirla bekliyorum.

antep burcu iyiymiş yalnız
Hep insan olan gerek :)

Cok guzel gozlemlemissiniz

Maşallah, sağlıkla gelsin akrep kızımız inşallah...
Tesekkur ederim canim..
Sana bir sır vereyim mi :)
Akrep burcu olan ve tüm huylarini
(kotu huylarini diyecem ama iyi denebilecek huyumuz var mi ki iyi kotu diye ayrim yapayim ) tasiyan birisi olaraktan.. Kizimin akrep burcu olmasi beni korkutmuyor degil

Ay akrep cocuklari sirin olur yaa.
Allah annali babali buyutsunn cnm

Cok zorladi beni dogru soyluyorsunuz cok emek harcadim bu iliskiye. Benim naz yapmam gerekirken o naz yapiyor. Tey Allahim cok simarttimi düşünüyorum
Yuz verirsen havalara girer..
Mesafe koyarsan kacar gider..
Hadi cik isin icinden cikabilirsen
'Valla canim sen bilirsin :) Işine gelirse bizde böyle' modu hep

Yuz verirsen havalara girer..
Mesafe koyarsan kacar gider..
Hadi cik isin icinden cikabilirsen
'Valla canim sen bilirsin :) Işine gelirse bizde böyle' modu hep

Ayy aynen öyle canim ya..
ilgi veriyin kaciyor, ilgi vermiyon ne kactigi beli ne peşinde geldigi belli. Vallah ne yapicami sasirdim guzeliim ;p

Tahmin edebiliyorum tatlım, korkmakta da haklısın.cok lanet bir cocukmusum kinci, inatçı,laf dinlemez, konuşkan,sıkılgan, tez canlı...)) Allah yardımcın olsun canım :))) bu arada bir çocuğum olacak olsa akrep olmasını çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…