- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Tahmin edebiliyorum tatlım, korkmakta da haklısın.cok lanet bir cocukmusumkinci, inatçı,laf dinlemez, konuşkan,sıkılgan, tez canlı... )) Allah yardımcın olsun canım :))) bu arada bir çocuğum olacak olsa akrep olmasını çok isterim
Aminnn canim, çok saol, darısı başına inşallahInshallah seninde nur topu bir akrep bebisin olurr
ikizlerÇok kötü ya.. sizin burcunuz nedir
Ne deyim Allah gonlune gore versin canim :)Tahmin edebiliyorum tatlım, korkmakta da haklısın.cok lanet bir cocukmusumkinci, inatçı,laf dinlemez, konuşkan,sıkılgan, tez canlı... )) Allah yardımcın olsun canım :))) bu arada bir çocuğum olacak olsa akrep olmasını çok isterim
10 numara analiz olmuş :) ne olacak ne yapmak gerek pekiYuz verirsen havalara girer..
Mesafe koyarsan kacar gider..
Hadi cik isin icinden cikabilirsen
'Valla canim sen bilirsin :) Işine gelirse bizde böyle' modu hep
"Egomu tatmin et köleee"10 numara analiz olmuş :) ne olacak ne yapmak gerek peki
Sevgilim değil ama çok yakın bir erkek arkadaşım akrepti. Çok rahat takılır daldan dala konardi :) dümdüz biriydi yalanı dolanı olmazdi.sevdiği insan için hertürlü fedakarlığı yapardı eş olarak bilemem ama dost olarak mükemmeldi tabi kaybettim kendisini vefat etti daha 30 unda Mekanı cennet olsun. Görünce yazmak istedim
Teşekkür ederim.Öldürüldü maalesef..Nişanlısıyla arabada giderken nişanlısının eski psikopat sevgilisi tarafindan arabası kurşunlandıBen onun yukselen burcunu merak ediyorum fakat dogum saatini felan bilmiyor kendisi. Tatif etmem gerekirse
BILDIGINIZ BIR ODUN ilk basta
Cok asiri titiz duzenli
paraya onem veren/ birazda tutumcu
duygularini belli etmez
inatci
kinci
Yemeyi seven istedigi yemeyi olmayinca morali bozulan
cook caliskan
Basiniz sağolsun cok uzuldum simdi ;( vefat etmesinin sebebi neydi?
Ben zaten artık ona senin beni istemediğini çok geç farkettim artık benimde bi beklentim yok dedim ben de bişeyler olsun istemiyorum dedim. Arkadaş kalmaya karar verdik ama ben ne kadar uzak durmaya çalışsam da o iletişimi tamamen kesmiyor hala izliyor gözlemliyor ama adım da atmıyor.. benim de kafam karışıyor dengem bozuluyor"Egomu tatmin et köleee"
Isinize gelirse
Umutsuz vaka.. Yapilacak pek bisey yok.. Ne yaparsan yap yaranamazsin.. Allah bol sabir versin etrafimizdakilere
Teşekkür ederim.Öldürüldü maalesef..Nişanlısıyla arabada giderken nişanlısının eski psikopat sevgilisi tarafindan arabası kurşunlandıhem kendi hem nişanlısı öldü Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. İnsanın Burçtan ziyade gerçekten iyice araştırması lazım evleneceği yada görüşeceği kişiyi.
Eee kendi dengesiiizzz :) Gitme kal diyememistir kasıntı şey.. Ama gitmeni de istememistir..Ben zaten artık ona senin beni istemediğini çok geç farkettim artık benimde bi beklentim yok dedim ben de bişeyler olsun istemiyorum dedim. Arkadaş kalmaya karar verdik ama ben ne kadar uzak durmaya çalışsam da o iletişimi tamamen kesmiyor hala izliyor gözlemliyor ama adım da atmıyor.. benim de kafam karışıyor dengem bozuluyor
Yok canım estağfurullah ben kendim yazdım.acım ilk günkü değil elbet hafifledi ama tabi unutamam arkadaşımı. Tekrar söylüyorum Allah manyaklarla karşilaştirmasın kalbi temiz iyi huylu insanlar olsun hep etrafımızdaAy cok üzüldüm gercekler tuflerim diken oldu ;(,canim benim kusuruma bakma bu konuyu acipta seni huzune bogudum icin
Yok canım estağfurullah ben kendim yazdım.acım ilk günkü değil elbet hafifledi ama tabi unutamam arkadaşımı. Tekrar söylüyorum Allah manyaklarla karşilaştirmasın kalbi temiz iyi huylu insanlar olsun hep etrafımızda
Mümkün mertebe uzak duruyorum ama erkeklerin özellikle akrebin algısı çok açık hala bir seyler hissetiğimi biliyordur anlıyordur bundan sonra ben adım atmam yapabileceğim herseyi yaptım ama insan umut ediyor gelir mi diye... siz süreci nasıl yorumlarsınızEee kendi dengesiiizzz :) Gitme kal diyememistir kasıntı şey.. Ama gitmeni de istememistir..
Aynen bu durumu bende yasadim.Eee kendi dengesiiizzz :) Gitme kal diyememistir kasıntı şey.. Ama gitmeni de istememistir..
Mümkün mertebe uzak duruyorum ama erkeklerin özellikle akrebin algısı çok açık hala bir seyler hissetiğimi biliyordur anlıyordur bundan sonra ben adım atmam yapabileceğim herseyi yaptım ama insan umut ediyor gelir mi diye... siz süreci nasıl yorumlarsınız
Kızlar ne desem bilemedim.. Klinik vakayız maalesef.. Adim atin desem t.t.su kalkacak. Geri durun desem anında baskasini bulur.. Flortcudur biraz :)Aynen bu durumu bende yasadim.
Ben yapabileceğim her şeyi yaptım. Bi gururum kaldı elimde. Şu an gelse bile gururumdan dolayı istemem güvenenem yine kendini bi anda geri çekecek diye. Tek istediğim hissizleşmek... yorumlarınız için teşekkür ederim umarım valeriaaa mutlu olur.Kızlar ne desem bilemedim.. Klinik vakayız maalesef.. Adim atin desem t.t.su kalkacak. Geri durun desem anında baskasini bulur.. Flortcudur biraz :)
Ask acisindan ölse bile hissettirmez, öyle pis gururludur. Benden size taktik cikmiyor maalesef.. Bol bol sabir diliyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?