akşam 6 mutfak kapandı

SLm arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum uzun zaman diyet yaptim istedigim kiloya ulastim fakat bayabi motivasyon dusuklugu yasiyorum 1aydir ve 3kilo aldim ama cok abarttim anladim tek basima yapamicam birbirimize destek vererek istedigimiz kilolara ulasiriz saglikli bi sekilde

selam millet..

saba 1dilim kepek ekmeği peynir zeytin vs klasik kahvaltı yaptım..

öğlen 1 elma..
1 bardak yeşil çay

akşam da, yarım kase tarhana çorbası, 5 yemek kaşığı kıymalı karnıbahar, 2 yemek kaşığı yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği..

saat 6 ben de mutfak kapandı..

1 fincan daha yeşil çay içerim..dayanamazsam ilerleyen saatlerde 1 elma düşünüyorum..acıkmazsam yemiycemm..

TOPLAM 660 KALORİ..

bu arada su henüz 1 litre oldu..

Son düzenleme:
sabah 3 tane galeta
öğlen yarım tost
akşam 1 tabak çorba bir tabak pırasa ufak bir baklava 6.05 te yemeği bitirdim bundan sonra hep su içecem....

bende varım bu sabah 61.9 çıktım.. hedef 57 ..
bendeki sorun 3 yaşında oğlum var ve aka,şam 8-9 gibi yemek yiyor..ona yedirirken tırtıklıyorum ama sloganınızı tuttum..:13:

bendeki sorun 3 yaşında oğlum var ve aka,şam 8-9 gibi yemek yiyor..ona yedirirken tırtıklıyorum ama sloganınızı tuttum..:13:

canım çocuklara kocaya bakmayacaksın..

ona bakarsan benim eşim 7.30 dan önce gelmez yemeğe oturması 8..
onu beklersem hem çok acıkıyorum hem de topic kuralımıza uymamış oluyorum ki akşam 6 dan sonra yemeyerek kilo veren çok var gerçekten.
çocuklarla ben yedik.tekrar da acıkmazlar çocuklar ,acıkırlarsa da yediririm ama ben yemem..

hoşgeldin canım.bizimlesin.akşam 6 dan sonra hiçbir sey yemiyoruz.kurallarımıza uyuyoruz ve menülerimizi düzenli paylaşıyoruz.kim tutar bizi

canım menün güzel olmuş.akşamki elmayı da yememeye çalış canım.çünkü akşam yenen meyve bile kilo yapıyor.acıktıkça su iç böylece suyunu da tamamlarsın.bir de sporu ihmal etmeyelim canım

sabah 3 tane galeta
öğlen yarım tost
akşam 1 tabak çorba bir tabak pırasa ufak bir baklava 6.05 te yemeği bitirdim bundan sonra hep su içecem....

paylaşım için teşekkürler.canım sabah ve öğlen biraz zayıf olmuş ve ara öğünler yok.akşamki baklava da gözümden kaçmadı.onu sabah ya da öğlen yersek daha iyi olur diye düşünüyorum canım.bir de spor yok galiba.

hoşgeldin canım teşekkürler.benim de iki yaşında bir oğlum var ve aynı sorun ben de de vardı ama artık onun kalanlarını yemiyorum canım.

uyanınca:1 yeşil elma

sabah:1 yemek kaşığı sossuz makarna.
1 havuç
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı ciğer kavurması

ara:yarım bardak süt

öğlen:yarım tatlı elma
yarım muz
yarım nar
yarım mandalina
1 dilim armut
1 dilim ayva

ara:1 su bardağı yarım yağlı süt

akşam:1 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı ıspanak
1 dilim yulaf ekmeği
3 yemek kaşığı yoğurt
çok az yeşil salata

spor:yarım saat yürüyüş. suyumu da içiyorum

hoşgeldin canım.bizimlesin.akşam 6 dan sonra hiçbir sey yemiyoruz.kurallarımıza uyuyoruz ve menülerimizi düzenli paylaşıyoruz.kim tutar bizi

Hosbulduk canim sagol.
Sabah:1dilim tahilli ekmek 1yumurta az peynir2zeytin 1bardak yesil cay
Ara:kahve
Ogleden sonra:1tane tost 1bardak yesil cay
Aksam:1kase corba 4kasik ispanak be yogurt yedim biraz once 5.1arada cay ictim 9gibi form cayimi icerim yatana kadarda su busaate kadar2litrede su ictim

canım güzel ama ara öğünlerde meyve yiyelim ve süt içelim bir de spor yapmaya dikkat edelim.zaten kurallarımız son derece esnek

anammm bu topikte en çok yiyende benmiyim ne:)
sabah kalkınca 1 bardak yeşil çay bol limonlu

kahvaltımı baya baya güçlü yaptım yazsammı bilemedim bu menülerden sonra:))neyse yazayım bende
sucuk yedim,peynir ,5 zeytin ,1 dilim kepekli ekmek,domates ve salatalık 2-3 bardakta şekersiz çay içtim

öğlen :bir activia çilekli yoğurda 1 mandalina ve yarım muz doğrayıp yedim yemek saatime yakında 2 kuru pasta yedim.oğluma almıştım ama canım çok çekti yemez olaydım keşke

akşam:1 çipura,1 dilim kepekli ekmek,bol yeşillik

şu saate kadar 3 lt. su içtim

spor 30 dk. eliptik bisiklet,5 dk. twister,8 dk.karın çalıştım.yatana kadar 30 dk. daha eliptik yapmayı düşünüyorum.ve sanırım bn çok fazla yemek yiyorum((

haklısın bugün sabahtan akşama kadar misafir azizliğine uğradım desem yeridir yatılı misafirim vardı 12 de uyandı bende bekledim bekledim sonra aç kalmayım diye galeta atıştırdım atıştırmam geç olunca öğlende saçma oldu akşamda artan tatlıdan yemek zorunda kaldım ama ekmek yemedim bugünlük böyle evet sporda yapmam lazım ama burda biraz zor

canım güzel ama ara öğünlerde meyve yiyelim ve süt içelim bir de spor yapmaya dikkat edelim.zaten kurallarımız son derece esnek

Kurallar cok iyi canim ya buarada sut ve meyveyle hic aram yok ama arada cocuklarima hazirlarken Orla atiyom
Agzima sporada baslamayi dusunuyorum
İns

aynı dert bende de var bir aydır.eşim izinde geç yatıp geç kalkıyoruz ne uyku saatimiz belli ne yeme içme.iyice karıştı allak bullak oldu.neyse ki izni bitiyor seviniyorum bu duruma.çünkü düzene girince saatlerim daha hızlı kilo verebilirim diye düşünüyorum.inşallah.....

kurallar nedir..?
hoşgeldin canım teşekkürler.benim de iki yaşında bir oğlum var ve aynı sorun ben de de vardı ama artık onun kalanlarını yemiyorum canım.

hoşbulduk..tamam sizinleyim..saat altı mutfak kapandı....

menü ..
sabah
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yeşil zeytin..
çay (şekersiz)..
ara
salep
öğle
1 dilim tam buğday ekmeğini 2 ye böldüm tost yaptım..
yanında yeşillik..
akşam
2 kaşık pilav
3 kaşık et sote..
salata..
spor yok ama adım sayarım var ..7950 adım attım..

5000 adımdan az : 2500 metre uzunluk demektir. Hareketsiz yaşam manasına gelir.
5000 – 7500 adım : 2-3 km eder ve Düşük aktif yaşam manasına gelir
7500 – 10000 adım : 3-4.5 km eder ve orta aktif yaşam manasına gelir
10000 – 12500 adım : 5-6 km eder ve aktif yaşam manasına gelir
12500 üzeri : 6 km üstü Yüksek aktif yaşam
30 dakika yürüyüş yaklaşık 3000 – 4000 adıma eşittir. ve 2500 metreye tekabül eder.

Son düzenleme:
sabah:1 kase nesfit
ara:1 cennet meyvesi
öğlen :2 yumurta,peynir,domates,salatalık
akşam:1 kepçe çorba,pırasa yemeği ve haşlanmış brüksel lahanası
3 lt su
spor:100 ip atlama,45 dk yürüyüş,30 dk bisiklet(110 nabız olcusunde) bugunku menum bayanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…