bende varım bu sabah 61.9 çıktım.. hedef 57 ..
bendeki sorun 3 yaşında oğlum var ve aka,şam 8-9 gibi yemek yiyor..ona yedirirken tırtıklıyorumama sloganınızı tuttum..:13:
başlık çok hoşuma gitti
SLm arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum uzun zaman diyet yaptim istedigim kiloya ulastim fakat bayabi motivasyon dusuklugu yasiyorum 1aydir ve 3kilo aldim ama cok abarttim anladim tek basima yapamicam birbirimize destek vererek istedigimiz kilolara ulasiriz saglikli bi sekilde
selam millet..
saba 1dilim kepek ekmeği peynir zeytin vs klasik kahvaltı yaptım..
öğlen 1 elma..
1 bardak yeşil çay
akşam da, yarım kase tarhana çorbası, 5 yemek kaşığı kıymalı karnıbahar, 2 yemek kaşığı yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği..
saat 6 ben de mutfak kapandı..
1 fincan daha yeşil çay içerim..dayanamazsam ilerleyen saatlerde 1 elma düşünüyorum..acıkmazsam yemiycemm..
TOPLAM 660 KALORİ..
bu arada su henüz 1 litre oldu..
sabah 3 tane galeta
öğlen yarım tost
akşam 1 tabak çorba bir tabak pırasa ufak bir baklava 6.05 te yemeği bitirdim bundan sonra hep su içecem....
bende varım bu sabah 61.9 çıktım.. hedef 57 ..
bendeki sorun 3 yaşında oğlum var ve aka,şam 8-9 gibi yemek yiyor..ona yedirirken tırtıklıyorumama sloganınızı tuttum..:13:
hoşgeldin canım.bizimlesin.akşam 6 dan sonra hiçbir sey yemiyoruz.kurallarımıza uyuyoruz ve menülerimizi düzenli paylaşıyoruz.kim tutar bizi
Hosbulduk canim sagol.
Sabah:1dilim tahilli ekmek 1yumurta az peynir2zeytin 1bardak yesil cay
Ara:kahve
Ogleden sonra:1tane tost 1bardak yesil cay
Aksam:1kase corba 4kasik ispanak be yogurt yedim biraz once 5.1arada cay ictim 9gibi form cayimi icerim yatana kadarda su busaate kadar2litrede su ictim
paylaşım için teşekkürler.canım sabah ve öğlen biraz zayıf olmuş ve ara öğünler yok.akşamki baklava da gözümden kaçmadı.onu sabah ya da öğlen yersek daha iyi olur diye düşünüyorum canım.bir de spor yok galiba.
canım güzel ama ara öğünlerde meyve yiyelim ve süt içelim bir de spor yapmaya dikkat edelim.zaten kurallarımız son derece esnek
haklısın bugün sabahtan akşama kadar misafir azizliğine uğradım desem yeridir yatılı misafirim vardı 12 de uyandı bende bekledim bekledim sonra aç kalmayım diye galeta atıştırdım atıştırmam geç olunca öğlende saçma oldu akşamda artan tatlıdan yemek zorunda kaldım ama ekmek yemedim bugünlük böyle evet sporda yapmam lazım ama burda biraz zor
kurallar nedir..?hoşgeldin canım.bizimlesin.akşam 6 dan sonra hiçbir sey yemiyoruz.kurallarımıza uyuyoruz ve menülerimizi düzenli paylaşıyoruz.kim tutar bizi
hoşgeldin canım teşekkürler.benim de iki yaşında bir oğlum var ve aynı sorun ben de de vardı ama artık onun kalanlarını yemiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?