bende soguk suya yaptim degisik aroma bi tadi var normalde farkli lezzetlere acik bi insan degilim ama bunu rahat icebildim gercekten :)) simdi hafif bi kahvalti arkasindan kosu bandi beni bekliyor yatak odamda bant orda zaman gecmiyor bugun oturma odasina koycam tv karsisinda belki daha isteyerek kosarim
selamlar
ben de doktorum programın da duyarak başlamıştım tarçınlı su içmeye.işe yarıyor.hem de tok tutuyor.gaz gideriyor..ilk başlarda tansiyonumu düşürdüğünü hissediyordum..çünkü 3 lt içiyordum.artık 2 lt içmeye başladım.iyi hissediyorum.ama limon kabuğunu duymamıştım.kabuğunu soyup mu atıcaz suya,yoksa dilim halinde mi ?
bu ara da benim de yaza kadar en 15 kg vermem lazım:S
selamlar
ben de doktorum programın da duyarak başlamıştım tarçınlı su içmeye.işe yarıyor.hem de tok tutuyor.gaz gideriyor..ilk başlarda tansiyonumu düşürdüğünü hissediyordum..çünkü 3 lt içiyordum.artık 2 lt içmeye başladım.iyi hissediyorum.ama limon kabuğunu duymamıştım.kabuğunu soyup mu atıcaz suya,yoksa dilim halinde mi ?
bu ara da benim de yaza kadar en 15 kg vermem lazım:S
Günaydın Fatoş. Şekersiz limonata gibi :) Afiyet olsun. Bu arada madem koşu bandın var spor hocamın öğrettiği bir method var sana tavsiye deyim. Öncelikle koşmana gerek yok. Kendimden örnek vereyim. Standart tempom 5.5, hızlı adımlarım 6.7. Önce yavaş yavaş 5.5 e çıkıyorum. 10dk kadar 5.5 yürüdükten sonra 2dk. süre ile 6.7 de yürüyorum. Sonra 3.5 e düşüp eğimi 10 dereceye yükseltip 2 dk. da böyle yürüyorum. Bel fıtığın varsa eğimi bu kadar yükseltme,beline çok yük biner. Bu şekilde 30 dk. yürüyüp yer hareketlerine ya da ağırlık çalışmasına geçiyoruz. Bu arada bant üzerinde dengeni sağlayabiliyorsan yürürken aynı zamanda yarım ya da 1 kg. lık ağırlıklarla kol çalışmanı yapabilirsin. Hem zevkli de oluyor,sürekli hareket değiştiği için sıkılmıyorsun bir de cihaz göstermese de daha fazla enerji harcıyorsun. Başlangıçta ağırlıksız da deneyebilirsin. Çocukken yaptığımız gibi, kollar öne-yana-yukarı-aşağı Kolay gelsin
canim bende 5. ile basliuorum isindiktan sonra 6.ya cikariyorum benim kosu bandimda yokus pozisyonu yok duz yuruyebiliyorum sadece, simdilik sade e yirmi yada en fazla yirmibes dk tempolu yuruyebiliyorum cok sikici gozum saate takiliyor bi bitse diye ama bugun tv karsisina koyucam insallah ise yararda 45 dk yurururm:)) dambilim yok ama su siselerini alip deniycem bugun. tek dusuncem 20 dk dan sonra yag yakimi olurmusya sanirim ben vakitsiz iniyorum, ter atmam lazimki kilo kaybedeyim cok terlemiyorum ben ya( bunun icinde cop posetini bacaklarima giyiyorum ustune siki bi tayt inanilmaz ter attiriyor bana cok komik ama napiym posetsiz eksik hissediyorum kendimi canim bu surahi biticekmi aksama kadar icmem gereken belli bir miktar varmi?
Merhaba kizlar bu tarcinli su nedir? Bende diyet yapiyorum 4. Ayima girdim 3lt su iciyorum cok rahatsiz ediyo benim diyetisyen aksam yemekten sonra youtube ta bi program var walk at home diye onu onerdi yarim saat.
Selam Morganna, limonlu tarçınlı suyu tatlı krizinin önüne geçmek ve ödem atmak için yapıyoruz. 3 lt. biraz fazla değil mi? diyetisyenin mi 3lt iç dedi? L. Sason u biliyorum çok güzel o klipler zamanla artırırsın süreyi.
2.5 lt dedi de ben çok susuyorum benim sıvı agırlıgım yag agırlıgımdan düşüktü başladıgımda 89 la başlamıstım.ama yavas kilo verydm gram gram 3 lt ye çıkarınca düzene girdi.benim tatlı krizim çok nadir oluyo ondada muzun üstüne danette döküp yiyebilirsn demişti öyle yapıyorum.
A ne hoş tatlı tarifi. Hem pratik hem de lezzetli olur:) Şimdi kaç kilosun?
Dediğim gibi dene 5 ile 10dk ısın sonra 6 ya da 6.3 yaparsın 2 dk 5 de 2dk. 6.3 de yürü. Buna interval deniyor. Ve inanılmaz kalori yaktırıyor. Diyabetlilere de yaptırıyorlar bunu,sonuç mükemmel. Amaç şu: hep aynı şeyi yaparken alışır,şaşırtmak lazım. Poşet işi komik değil aslında zamanından önce vücudunu ısıtıp hile yapıyorsunSonuç alıyorsan sorun yok.
Sürahin kaç lt?? ben günde 2-2,5 toplamda su içiyorum. 1lt limonlu tarçınlı içiyorsam 1lt. normal içiyorum. yarım lt yi de yeşil çay ve 7 otlu çayla tamamlıyorum. En önemlisi sabah uyanınca 1 bardak bu sudan içmen ,güne bununla başlıyoruz. Umarım senin de işine yarar.
Merhaba Domestos, salataya sıktığımız limonun kabuklarını değerlendiriyoruz :) Boyunu, kilonu,yaşını ve günlük listelerini yazarsan hep birlikte yorum yapabiliriz. Endişelenme, 15 kilo çok değil. Eminim fazlalıklarından kurtulacaksın...
Simdi 75kiloyum cok guzel oluyo ben kuru kayisida ekliyorum icine guzel oluyo bi tarf dahs verdi yapmak isterseniz onunda tarifini veririm
evettt 30 dk yuruyusumu yaptim gonul rahatligiyla gunume devam edebilirimcanim 5 ile basladim bes dk falan hizimi korudum sonra 6 ile devam ettim hiza alisinca biraz daha artirdim baktim cok zorlaniyorum biraz dusurdum bu sekilde devam ettim aslinda biraz daha yuruyebilirdim ama kucuk pasam aglamaya baslayinca biraktim mecburen necok sivi tukeyiyosun masallah canim ya verdigin bilgiler icinde samimi destegin icinde cok tesekkur ederim canim cok sagol
15 kilo ama en azbana nasıl da çok geliyor bi bilsen teşekkür ediyorum ama motive için:)
boyum: 1.70
kilom:94
hedef:75(şimdilik)
kızlar merhaba herkese.bu topik çok güzel paylaşımlar samimi.ben ayşe 96 kiloyum boy 168 yaş 31.zayıflamam lazım acele.neler yapıyorsunuz.yardımcı olursanız çok sevinirm.geçmişi okuyorum şimdi ben.
Rica ederim, ne zaman isterseniz cevabını bildiğim sorularınızı yanıtlamaya hazırım.. Asıl maşallah sana ama. Bebeğin varmış, ne hoşAllah bağışlasın evladını. Benim henüz yok, bu yaştan sonra uğraşıcaz bakalım olsun diye
Üzülme bence, sen şu anda çok avantajlısın. Çünkü metabolizman benden çok daha hızlı. Ben 1200 Kcal ile aç kalma pahasına diyet yaparken sen 1800 kcal lik diyetle karınını bir güzel doyurup üstüne bir de kilo verirsinDaha nceki sayfalara baktıysan okumuşsundur belki, annem 59 yaşında 3 haftada 92 den 85 kg. indi. Sen çok daha kolay yaparsın. Bebeğin var mı,emziriyor mussun?? Diyetisyene gittin mi? Bir listen var mı? Nasıl bir diyet uyguluyorsun? Ne çok soru soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?