akşam 6'dan sonra yemek yememek

dualarım seninle tatlım ama bu ne işe yarıyor anlamadım ben ya

Tatlım o üzüm şırası ya ben onun şişesinden söz ediyorum
Ben dolduruyorum onu, koca kola bardagımıda alıyorum yanıma bi doldurmam da hemen bitiyor nerdeyse .. Hani insanı sıkmıyor o yazımı şimdi tekrar onu anlayacaksın canım

kızlar ben 3 öğün yemek yiyemiyorum yani sığımıyor hahahaha öğlen uyanıyorum işte 6ya kadar yediğimle kalıcam ara öğün meyve vs

kızlar valla düzenli kilo vermek için erken kalkmak şart. yoğurdu annem dere otuyla kaırştırıp öyle yiyor yağ yakmaya birebir

ah şimdi anladım canım bende elma sirkesinin şişesine su dolduruyodum haklısın ama dediğinde rahat içiyorsun sıkılmadan

Tekrar merhabaaaa

kk küçük :13:

Yeşilçay tüketmenizi tavsiye ederim, göbek yaglarına birebir .. Özellikle yogurt !

hi.te sevmem yeşil cayı kız nası i.icem onu ben yaaaa sen nasıl demliyorsun_? birde o metobolizmayı hızlandırmıyormu? gece gece atraksiyon yapmıyım evdeee

kızlar ben 3 öğün yemek yiyemiyorum yani sığımıyor hahahaha öğlen uyanıyorum işte 6ya kadar yediğimle kalıcam ara öğün meyve vs

Evet bakılırsa zaman fazla kalmıyor canım o araya da 3 öğün sıkıştırma yeterli besinlerini al yeter
Ara öğünlerde yap kendine 1 avuç leblebi bir kase yogurt vs .. Akşam 6dan sonra bırak yemeği meyve bile yeme ..

Su & Yeşilçay

canım tadına belli bir süre sonra alışıyorsun artık benim hoşuma bile gidiyor diyebilirm :) normal çay demler gibi demliyorsun biz ailecek içiyorum babam dahil olmak üzere

canımm ya acayip moral veriyosun bana burayı sakın ihmal etme yarın herşeyi yazıcam ne yiyip ne içtiysem

canım geçen doktor söyledi tv de. kornflakes te de kalori varmış. sürekli yeme yani.
kahvaltını et yine ama az yağlı beslenmeye çalış. mesela yağsız bir omlet seni tok tutar ve çok kalori de almazsın.

ben lise zamanlarımda 42 bedendim şuan 36. annem bana sıcak su hazırlardı termosa 1 lt içine bir gün limon sıkıp içerdim diğer gün normal sıcak su sadece. bunuda tavsiye ederim kızlar selülitleri bile yok ediyor

şeker faşan kullanıyormusunuz içerken nasıld emlediğini anlatırmısın normal cay gıbı su ile karıştırıpmı içiyorsun bende bayaa bi şu sallama olanlarından var aslında ceşit ceşittt onlarda olurmu?

sallamaların ben etkili olduğunu sanmıyorum. biz 4 kişi için annem 2 yemek kaşığı yeşil çay biraz biberiye de içine koyuuor demliğin. nomal çay gibi demliyor. yani demliğin altındaki su kaynayınca üstüne döküyor biraz demlemeye bırakıyor öyle sonrada şekersiz tüketiyorsun

cnım sadece kahvaltıda yicem ben çünkü en çok yediğim kendimi tutamadığım öğün bu

kızlar valla düzenli kilo vermek için erken kalkmak şart. yoğurdu annem dere otuyla kaırştırıp öyle yiyor yağ yakmaya birebir

Haklısın canım çok önemli etken ..

ah şimdi anladım canım bende elma sirkesinin şişesine su dolduruyodum haklısın ama dediğinde rahat içiyorsun sıkılmadan

Aynen öyle tatlım ben çok rahat ediyorum böyle en azından ne kadar içtiğimi biliyorum ...

hi.te sevmem yeşil cayı kız nası i.icem onu ben yaaaa sen nasıl demliyorsun_? birde o metobolizmayı hızlandırmıyormu? gece gece atraksiyon yapmıyım evdeee

Aaa yeşilçay delisiyim ben hep derim göbeğimin olmayısını ona borcluyum
Ben demlemiyorum Çaykurun sade yeşilçayını içiyorum .. Günde 5 fincanı buluor onsuz olamam hatta fincan yanımda
Yeşilçay ödemleri toksinleri atıyor idrar yoluyla birde su ile destekleyince hmm enfes

Şekersiz içmeye çalış ama, eğer içemiyorsan ki zamanla alışırsın hiç olmadı limon sık

yarın hemen yeşil çay alıcam hiç içmezdim çayla aram yoktur zaten kola delisiyim ben günde 3 litre içiorum içiodum yani hihihihihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…