- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
BENİM KIZIMDA asker bekliyor
ben69 kiloyum en azından 60 olmak istiyorum boyum 1.62 tatlım
BENİM KIZIMDA asker bekliyor
evet cnm :) insan aynaya baktıgında kendını fit görmek istıo.boy kaç canım bende bir ara 48 düşmüştüm herkes cok zayıf oldgmu hiç yakısmadgını söylemştı.bende cayı sekersz içiorum cok sevıorum cayı.ekmek hiç tüketmiorum eger sadece annem çörek yaptıgında yerım o da asırıya kaçmam :)yarın kıloları yazıoyorz ve takıp edıourz
:)
evet canım ama genede az kalmış. 15 ayı düşününce insan anlıyor.
valla benimde o ağlamaklı günler hayal gibi geldi geçti.
nasıl bitti nasıl geçti şuan hayal gibi geliyoo. ama zor günler. Allah kavuştursun herkesi. :)
canım benim damat yani müstakbel damat istanbulda askerlik yapıyor . istediğin gibi konuşabilirsin canım 38 yaşındayım yaşlıyım azıcık
öncelikle meraba :) hemen konuya giriyorum boyum 162 kilom 69 uzun süredir diyet yapıyorum elma sirkesi diyeti vs vs ... şimdi tekrar kilo almaya başladım ve 3 ay içinde tekrar kilo vermem gerek fikirlerinize ihtiyacım var 6'dan sonra yemek yemicem yarından itibaren kahvaltı yeerine k-fleks yicem ara öğün meyve tüketicem akşam altıda ekmeksiz hafif bi yemek veya sabah normal kahvaltı akşam k-flex sorunum şu ki ben erken kalkamıyorum öğlen uyanıyorum bu yüzden kilo veremiceğim söylendifikir verin lütfennnnnn
geç kalkıyorsan belliki geç yatıyorsun. bu yüzden saat 6yı biraz daha geceye çekmelisin. ben de 2 gün 7den sonrayemedim. ama baş ağrısından duramadım. saçma bir yöntem oldu benim için. ben de geç yatıp geç kalkan bir vatandaşım
kızlar valla düzenli kilo vermek için erken kalkmak şart. yoğurdu annem dere otuyla kaırştırıp öyle yiyor yağ yakmaya birebir
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum zayıflamak için bu kadar azimli arkadaşın olması çok güzel birbirimize destek olruz böylelikle diyetimize daha sadık kalırız ben iki haftadır uygulamaya çalışıyom bu diyeti kilo almam durdu ve üstüne bir kilo verdim ama gündüz yediklerime hiç dikkat etmedim çok rahat yedim. inşallah bundan sonra birazda yediklerime dikkat edecem kilolora kışkış diyem
kızlar normalde hiç erken kalkamam demiştimya ama bugün dışarda işlerim olduğu için uyandım kahvaltımı yapıcam şimdi
merhaba.
saat 6 da işten çıktığım için ben en geç 7:30 dan sonra meyve dahil hiçbirşey yemiyorum.işe yarıyor.
gündüzleri istediğimi yiyiyorum,akşamları ekmeksiz ,çorba yada sebze yoğurt az yiyiyorum. 1 haftada 1 kilom gitti.
üstelik işim masabaşı ve hareketsizim.akşamları fırsatım olursa 15-20 dak.kadar kendi çapımda egzersiz yapıyorum okadar.
ha unutmadan sabah-öğle-akşam tok karnına 1 bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum.
benimde 4-5 kilo fazlam var. üstüme yapıştı kaldı gitmiyorlar benide alın aranıza olurmu akşamları kendimi tutamıyorum bi tutsam vericem çabukta veriyorum ama akşam çok kaçırınca olmuyo banada yardım edin :))) belki birbirimize telkinde bulunarak verebiliriz bu kiloları :)))
Bu topiğe girdiğine göre akşam 6dan sonra yemek yemek yok
Öyle yapacagım diyede gündüzleri çok ağır yağlı beslenmemeye özen göster ..
Hoşgeldin canım
4-5 kilo fazla değil, bende 50 kiloyum 48 olma peşindeyim
gündüzleri çok yemiyorum aslında.
kahvaltı alışkanlığım yoktur az bi süt içer çıkarım evden
öğlende ekmek yemeden doyuyorum
ama ne oluyosa akşam oluyo yemek meyve çerez pasta öfff olmuyo tutamıyorum kendimi((
4-5 kilo fazla değil canımda neredeyse bir beden etkiliyor beni.
kıyafetlerim tam üstüme göre bi kaç kilo alsam daralıyorlar istesem çok çabuk veren bi yapıya sahibim çabukta alıyorum ama(((
bu bir hafta reglim var. regl olunca metabolizmanın daha çok çalıştığını okumuştum. inşallah dikkat edersem bi kaç kilo versem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?