akşam 6'dan sonra yemek yememek

ben69 kiloyum en azından 60 olmak istiyorum boyum 1.62 tatlım

Aslında çok çok kilon yok ipin ucunu bırakmazsan gayet güzel zayıflayabilirsin..

BENİM KIZIMDA asker bekliyor

Aaa annesin sen :) Ne güzel :)
Ben nedense bi an akranımla konusuyormus gibi hissettim :)
Ee ruhun geç
Uzun dönem mi bekliyor, nerede ? Allah kavuştursun inşallah bizleri

Evet canım haklısın bende 1.65 falan canım .. Tam bilmiyorum ki
48 hmm evet canım kimisinde çok kötü duruyor kimisinde iyi duruyor ben yakıstıgını düşünüyorum bana ...
Şekersiz çayın lezzetine sahip olanlardansın sende

15 ay değince evet bende az kalmıs diyorum canım nerelerden geldim buraya
Amin canım inşallah
Allah ayırmasın sizi daha

Son düzenleme:
canım benim damat yani müstakbel damat istanbulda askerlik yapıyor . istediğin gibi konuşabilirsin canım 38 yaşındayım yaşlıyım azıcık

canım benim damat yani müstakbel damat istanbulda askerlik yapıyor . istediğin gibi konuşabilirsin canım 38 yaşındayım yaşlıyım azıcık

Ne yaşlısı olur mu öyle şey :) 38 daha :) Çok genç, abartmıyorum gerçekten ..
Demek burada askerlik yapıyor ne güzel benim yarimde İzmir de

Az kalmış kızının şafağı

Son düzenleme:

geç kalkıyorsan belliki geç yatıyorsun. bu yüzden saat 6yı biraz daha geceye çekmelisin. ben de 2 gün 7den sonrayemedim. ama baş ağrısından duramadım. saçma bir yöntem oldu benim için. ben de geç yatıp geç kalkan bir vatandaşım

canım sende katıl aramıza :) saat 6yı 7 yaparım ozaman daha düzenli oluck gibi

Bence kış için 6 ideal

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum zayıflamak için bu kadar azimli arkadaşın olması çok güzel birbirimize destek olruz böylelikle diyetimize daha sadık kalırız ben iki haftadır uygulamaya çalışıyom bu diyeti kilo almam durdu ve üstüne bir kilo verdim ama gündüz yediklerime hiç dikkat etmedim çok rahat yedim. inşallah bundan sonra birazda yediklerime dikkat edecem kilolora kışkış diyem

çok sevindim canım aramıza katılmana bu arada 2 haftada 2kiloda hiç fena değil hatta iyi çok iyi

kızlar normalde hiç erken kalkamam demiştimya ama bugün dışarda işlerim olduğu için uyandım kahvaltımı yapıcam şimdi

merhaba.
saat 6 da işten çıktığım için ben en geç 7:30 dan sonra meyve dahil hiçbirşey yemiyorum. işe yarıyor.
gündüzleri istediğimi yiyiyorum,akşamları ekmeksiz ,çorba yada sebze yoğurt az yiyiyorum. 1 haftada 1 kilom gitti.
üstelik işim masabaşı ve hareketsizim.akşamları fırsatım olursa 15-20 dak.kadar kendi çapımda egzersiz yapıyorum okadar.

ha unutmadan sabah-öğle-akşam tok karnına 1 bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum.

Son düzenleme:
kızlar normalde hiç erken kalkamam demiştimya ama bugün dışarda işlerim olduğu için uyandım kahvaltımı yapıcam şimdi

Çok güzel umarım güzelce yapmıssındır kahvaltını
Bak kalkabiliyormussun işte her gün işin varmıs gibi kalk
Gelince konuşuruz

Evet işten 6da çıkınca saat sarkabiliyor ama 7.30 o kadar da geç değil .. Çok ağır beslenmemek şartıyla...

benimde 4-5 kilo fazlam var. üstüme yapıştı kaldı gitmiyorlar benide alın aranıza olurmu akşamları kendimi tutamıyorum bi tutsam vericem çabukta veriyorum ama akşam çok kaçırınca olmuyo banada yardım edin :))) belki birbirimize telkinde bulunarak verebiliriz bu kiloları :)))

Bu topiğe girdiğine göre akşam 6dan sonra yemek yemek yok
Öyle yapacagım diyede gündüzleri çok ağır yağlı beslenmemeye özen göster ..

Hoşgeldin canım

4-5 kilo fazla değil, bende 50 kiloyum 48 olma peşindeyim

gündüzleri çok yemiyorum aslında.
kahvaltı alışkanlığım yoktur az bi süt içer çıkarım evden
öğlende ekmek yemeden doyuyorum
ama ne oluyosa akşam oluyo yemek meyve çerez pasta öfff olmuyo tutamıyorum kendimi ((
4-5 kilo fazla değil canımda neredeyse bir beden etkiliyor beni.
kıyafetlerim tam üstüme göre bi kaç kilo alsam daralıyorlar istesem çok çabuk veren bi yapıya sahibim çabukta alıyorum ama (((
bu bir hafta reglim var. regl olunca metabolizmanın daha çok çalıştığını okumuştum. inşallah dikkat edersem bi kaç kilo versem :)))

kahvaltı en önemli öğün ama yemeden olmaz ki diyet olmaz yani
ekmekten durabildiğin kadar uzak dur bencede canım, anlıyorum seni 6dan sonra çay paslı kuruyemiş falan insan yemek istiyor agız oyalayacak birşeyler arıyor .. Evet bi beden etkiler ama yinede iyi be canım, ne kilolar var verilmesi gereken
öyle düşün zararın neresinden dönülse kardır
bende öyleyim cabuk verir cabuk alırım o yüzden hep dikkatli olmam gerek ..
regl döneminde sanmıyorum ki öyle birşey olabileceğine insanda üstüne birde daha çok şişkinlik oluyor
yeşilçay ve su tüketmeni öneririm arkadasım..

kızlar dn tartıya çıktığımda ağladım 8 ay da 9 buçuk kilo almışım inanamıyorum ilk başta alşam yemeğini kesmeye başlayarak aranıza girmek istiyorum nolur birbirimize dstek olalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…