Akşam 9 da bedenen ve ruhen bitmiş oluyorum

sabah 6 kalkıyom 80 kiloyum sabah bi yürüyüş yapıyom kilolar için tek lüksüm

evet seviyorum fakat eşim daha çok seviyor bizde pek kadına laf düşmüyor oldu işte 5 tane ona kalsa dahada olur ya ben artık nakavt oldum

tamam da hastaneye gitmeye fırsatım olmuyo ki fırsat bulsam doktora yalvaracam akıl hastanesine bari yatırsın inanın bana tatil olur

:roflol::roflol:

Canim gülüyorum kusuruma bakma ama cok tatlisin ya:1hug:
Derdini anlatirken kilondan bahsetmen, nakavt oldum demen, akil hastanesine yatmak bana tatil gibi olur demen (Allah korusun tabi)..
Sana birsey söyleyeyimmi, bence sen mükemmel bir annesin.
Bunu bütün kalbimle ve bütün samimiyetimle söylüyorum.
Hem esini idare edebilen, hemde 5 tane cocuga annelik yapabilen, evini barkini ceviren, mükemmel ötesi bir kadinsin hemde.

Bende coluk cocuk yok, malum evli degilim henüz, ama tek basina bile kendime zaman ayiramadigimda strese giriyorum.
Yani benim gibi birinin 5 cocuk yapipta, evini bu kadar güzel cevirebilmesinin imkani yokkaydirigubbakcemile3

Bu yüzden sen varya.. sen mükemmelsin..
Biraz sabret canim.. Cocuklarin biraz daha büyüsünler cok rahat edeceksin insAllah.

Bu arada birsey taktiracakmissin cocuk olmasin diye.
Esinin imzasi gerekiyormus. Bilmiyorum ne kadar dogru ama sana bir önerim var canim.
Dogum kontröl haplari var, doktora gidersen verir sana.
Esinin imzasi felanda gerekmiyor.
Esin cocuklari cok sevdigi icin kandirmis senikaydirigubbakcemile3

Gece yarisi su stresin icinde beni güldürdünya, Allah'tan seni bir an önce hayirlarla rahata kavustursun canim, öpüyorum seniŞeniz

valla sabah sabah merakımdan geldim konuna.
çantaları atmakla iyi yapmışsın devam et. sakın toplama eşyalarını. bırak kendileri toplasın. bakacaklar annem yapmıyor kendileri yapmak zorunda kalacak. herkes dağınıklığını toplasa sana yeter.
temizlikçi alman da güzel. kendini sterese sokma. bırak ev biraz dağınık kalsın. bebiş uyuyunca kendine 15 dk. olsada zaman ayır. kız olan kaç yaşında canım?
yalnız 5 çocukla 80 kilo olmana şaşırdım. ben iğne ipliğe dönerdim herhalde. yemek yemeyi seviyorsun sanırım. biraz yediklerine dikkat ederek kilo verirsin. yürüyüşü de tempolu yaparsan kilo verirsin merak etme. haberlerini bekliyorum canım.

valla cnm sana çoook teşekür ediyom ya moral oldu birden işimi bitirdim yemegi ateşe koydum az takılam dedim ilk yazını okudum ve acayip moral oldu beni sevindirdin allahta seni sevindirsin çocuklarımı inan çok seviyom ama artık kendimi bitmiş hisediyom ya 35 yaşındayım ama bu günlerde bunalımdan olacak yaşım dersin 100 sabah yamur yagıyodu yürüşe gidemedim sıkıntılıydım yazını okuyunca moralim düzeldi cnm hap demişsin zati kiloluyum bide onları alırsam duba gibi olurum diye korkuyom yeterince kendimi aç bırakıyom daha fazla kiloya katlanamam valla şu kola takılıyormuş onu araştıracam ve cnm sayende günü tebesümle geçirecem sanada allah mutluluk saglık sıhat versin allahım gülmeyi yüzünden eksik etmesin a.s.

melodicim sabah gene olay vardı helin le volkan yani 2 ile3 numara sabah sabah birbirlerine girmiş saat 7 allahtan evimiz mustakilde komşular şikayete gelmiyor susun susun olmuyor rica yalvarma işe yaramadı aldım ugruna kavga etikleri kalemi ortadan ikiye ayırdım birini ona digerini obürüne verdim şok oldular kız anne ne yaptın dedi birazdan aynı olayı senin üstünde denicem ablasın ablalıgını bil git abinle bılaşık makinasını boşalt dedim ceza sölene sölene gitti ama volkan 2 sınıfa giden bana ne banane diye tuturdu ben iş yapmam ha ölemi dedim iş yapmayana kahvaltı yok öle ise yemem dedi aç gitti bakalım sınırları koymaya başladım eşim bırak aç kalsın burnu sürtülsün aç kalınca aklı başına gelir dedi öleden sonra sonucu bekliyom aç kalmak işe yaramışmı görecem

ya ben neti bulutut sistemi ile alıyom resmim yüklemek çok zor oluyor bugün okuldan sonra resimlerini çekip size gösterecem diyom ya nete acamiyim bazen yükleniyo bazen beceremiyorum bugün denicem 5şini bir araya toplayıp resimlerini çekecem benim kabuslarımı görün gözlerinden şeytanlık akıyor yaaaaa

ay çok iyi yapmışsın. eeee artık bi dur deme zamanı gelmişti.
valla okurken gülümsedim. seni ve çocukları gözümde canlardırdım.
resimleri merakla bekliyorum. şu sevimli yaramazları bir görelim.
bu arada eşine de bravo senden yana olmuş.
demek 3 numara bulaşıkları boşaltmayıp aç kalmaya razı oldu.
bakalım öğlen ne olacak?
kız ne yaptı yardım ettimi?
bu arada en büyük napıyor anlatmamışsın. dağınıklığını topluyor mu?
ay çok sordum ama merak ettim napiiiim?

julyancım canım etkiye tepki vererek biryere varamazsın
çocuklarına kötü davranmakla ancak onlara kötü örnek olursun.
rüzgar ekersen fırtına biçersin
18-19-20 yaşına geldiğinde çocukların eğer pişman olmak istemiyorsan daha bilinçli davranmalısın
çocuklar altına ıslatıyormuş 7-8 yaşındakiler buda gösteriyor ki onların da destek alması gerekiyor
bence ailecek güzel bir psikoloğa ve pedagoga gidin yoksa yazık olur hem size hem çocuklarınıza

ben de 5 kardeşim.kaç çocuk yapacağınız sizi ilgilendirir ama ben kendi adıma anneme hep kızmışımdır bu kadar çok çocuk yaptığı için.

bir anlamda siz kendiniz sonunuzu hazırlamışsınız,
benim annem şimdi migren,gastrit,kalsiyum eksikliği var,boyun kemiklerinde sorunu var ve tedavisi yok.

elimizden geldiğince yardım ediyoruz annemize ama ona o kadar kızgınız ki bu kadar çok çocuk doğurduğu için.

mutlaka bir yardımcı tutun.başka türlü hayatınız kararır.

5 cocuk normal bu kadar ugrastırıcakl yanii onlar büyüyegene kadar siz ugrasıcaksınız sal cayıra mevlam kayıra hesabı büyümez onlar

hep sorarlar niye 5 çocuk diye belki kardeşligi tatmadıgım için bukadara musade etim bilmiyorum ablam ben çok küçüktüm evlendi 3 kardeşim vefat eti bir ben bir ablam kaldık ablamda benden çok uzataydı yani tek büyüdüm hiç kardeş sevgisini tadamadım ablaya abiye ihtiyacım oldugunda tektim bazılarınız bunu anlar teyzelerimin 8 9 çocugu olanlar vardı bi ben yalnızdım belkide aynı şeyi çocuklarım yaşamasını istemedim ne bileyim diyorum ya belkide bi,linç altı hep abim ablam olsun istedim bundan dolayı olabilirmi 5 çocuk

cnm zaten 2 tanesini yani 7 ve 8 yaşındaki oglanları götürüyom pisikologa ayda muhakak 1 kere rendevumuzu kaçırmıyoruz ama inan boşa sanki gidiş gelişlerimiz 1.5 yıldır sürüyor gidişimiz

canım en büyük oglumu sormuşsun ona pek dokunmak istemiyorum en büyügüm çok acılar çekti 11 yaşında trafik kazası geçirdi 15 gün yogun bakımda hayata tutunmaya ugraştı ölümün kucagından aldım ve beyincik kanaması geçirdi kaza esnasında ve mazlum ve sesizdir dedigini yapar itaatkardır fakat geçen yaz menencit geçirdi gene 1 hafta hastanede yattı 4 kere belinden su alındı dedim ya liseye gidiyor dersler zati agır kendi bünyesi zayıf bide içine atan çocuk erkek degilde kız huyu gibi ne iş versen yapar ama onu yormak istemiyom zaten hasta ders ve özel dersler onu bayagı yıpratıyor bazen okutmasammı diye düşünüyorum çünkü hala hastalıgının kalıntılarını taşıyor

ya 2 satir ugraşıyom bi resim yükliyemedim albüm adı girdi resimler girerken net yok diyo ama başaracam benim şeytanların resmini yüklicem

Benim hayalim de hep 5 çocuktu nedense, tekte kaldım ama, Allah ona ömür versin.
Anlıyorum ben seni.

ah yavrum kıyamam ben ona. çok geçmiş olsun. allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. tabi ki kalkıp eline süpürge alıp süpürmesin ama çıkardığı kıyafertleri kaldırması, kirlisini kir sepetine atması yatağını odasını toplaması yeter sana. zaten bunlar 15-20 dk. sürer. diğer 2 ve 3 numara da sadece dağıtmasınlar herkes kendi eşyasını toplasın. boş zamanda kız toz alır. hrkes tabağını tezgahın üzerine koyrasa işin kolaylar. inan az gibi görünüyor ama hepsini toplayınca yığınla iş oluyor. benim çocuğum yok ama bende yeğen büyüttüm. büyük oğlunu okutmamazlık yapma. yani el bebek gül bebek alışmasın. evet ciddi hastalık geçirmiş ama geçti gitti, hayat devam ediyor. tabi zorla da okutamazsın. istiyorsa elleme derim. birazda sert davranma çocuklara. dediğim gibi yardım etmeyi dağınıklığı toplamayı oyun haline getirebilirsin.
bulaşıkları boşaltmayan oğlun ne yaptı okuldan gelince.
tek çocuk olduğum için mi 5 çocuk istedim diyorsun. benim abimle aramda 11 yaş var. abi kardeş ilişkisi yaşayamadık. 18 yaşında evden ayrıldı babaannesinde kalmaya başladı. ama ben bile şu an tek çocuk yapmaya korkuyorum
.

Ah canim benim:1hug:
Sende beni cok mutlu ettin simdi. Allah sendende razi olsun.
Hepsi gecer, bu günleride özlersin kesin.
Biz 2 kardesiz, aramizda 1 sene 8 ay var. Annem 18 yasinda 2 cocuk sahibi olmus.
Ben geceleri hic uyumazmisim, kardesimde cok mizmiz, hic yemek yemezmis, hep hastaymis, 2 kere ameliyat gecirmis bebekken.
Yani annemin anlattiklarini göz önüne aliyorumda, o bile 2 cocukla cok zorlanmis, senin zorlanman cok dogal.
Ama simdi annem keske hic büyümeseydiniz diyor.
Yillar bir gecsin, sende özlersin bu günleri canim, emin ol.
Ve hic abartmiyorum, eminim bende dahil, bu konuya yorum yapan bütün bayanlari toplasak, senin yaptigin görevin %1'ini yapamayiz.kaydirigubbakcemile3
Sen kendinle gurur duymalisin bence, disarda calismak falan filan hepsi bos, ev kadinligi kadar zor bir görev yok, 7/24 ayaktasin.
Ama senin bunu cok güzel basardigina eminim ben. Bu nedenle mükemmel bir es, mükemmel bir annesin..
Bu arada yavas yavas cocuklara görevler verilmeye baslamiskaydirigubbakcemile5
Bunun faydasi olacaktir canim, hemen alisamazlar ama zamanla göreceksin nasil alisiyorlar, nasilda kendi islerini kendileri yapmayi ögreniyor:lepi:

Kilolarada takma kafani, sagligin yerinde olsun..
Verirsin o kilolari yavas yavas. Daha dogumunu yeni yapmissin sanirim.
Yemene dikkat edersen zamanla gider o kilolar:içelim:

Bu arada canim, büyük oglun hastaymis sanirim, cok gecmis olsun.
Ona fazla yüklenme ozaman, ama tabi ufak tefek görevleri yapabilir oda.
Okuldan sakin almayin. Devam etmek istiyorsa etsin. Hatta etmesi icin anne baba olarak destek verin.
Okuldan alirsan, ilerde ne is yapacak? Daha agir islerle ugrasmak zorunda kalacak belki.
Birakin okusun. En azindan liseyi bitirsin.
Hic okumamasindan, lise mezunu olmasi cok cok daha iyi, daha rahat islerde calisabilir.

öpüyorum canim.

ayyyyy cnm sen sabahları bu agır tempoda benim moral melegimsin yazılarını okumak beni çok motive ediyor şımartıyor kendimi daha güçlü hisediyorum bende seni öpüyorum çok teşekür ederim bundan sonra senin adın moral melegi:kedi:

Allah yardım etsin cnmmm :teselli:

Bebek kokusu özlediğinizde bebek yaptığınızı söylemişsiniz cesaretinize hayran kaldım vallaa olumunekankayizsmile
Bu devirde millet ikinci çocuğu zor düşünürken kaydirigubbakcemile3

resimleri merakla bekliyorum yüklemeye zamanın olmadı mı?
neler yapıyorsun nasıl gidiyor azcık anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…