sabah 6 kalkıyom 80 kiloyum sabah bi yürüyüş yapıyom kilolar için tek lüksüm
evet seviyorum fakat eşim daha çok seviyor bizde pek kadına laf düşmüyor oldu işte 5 tane ona kalsa dahada olur ya ben artık nakavt oldum
tamam da hastaneye gitmeye fırsatım olmuyo ki fırsat bulsam doktora yalvaracam akıl hastanesine bari yatırsın inanın bana tatil olur
valla cnm sana çoook teşekür ediyom ya moral oldu birden işimi bitirdim yemegi ateşe koydum az takılam dedim ilk yazını okudum ve acayip moral oldu beni sevindirdin allahta seni sevindirsin çocuklarımı inan çok seviyom ama artık kendimi bitmiş hisediyom ya 35 yaşındayım ama bu günlerde bunalımdan olacak yaşım dersin 100 sabah yamur yagıyodu yürüşe gidemedim sıkıntılıydım yazını okuyunca moralim düzeldi cnm hap demişsin zati kiloluyum bide onları alırsam duba gibi olurum diye korkuyom yeterince kendimi aç bırakıyom daha fazla kiloya katlanamam valla şu kola takılıyormuş onu araştıracam ve cnm sayende günü tebesümle geçirecem sanada allah mutluluk saglık sıhat versin allahım gülmeyi yüzünden eksik etmesin a.s.
:roflol::roflol:
Canim gülüyorum kusuruma bakma ama cok tatlisin ya:1hug:
Derdini anlatirken kilondan bahsetmen, nakavt oldum demen, akil hastanesine yatmak bana tatil gibi olur demen (Allah korusun tabi)..
Sana birsey söyleyeyimmi, bence sen mükemmel bir annesin.
Bunu bütün kalbimle ve bütün samimiyetimle söylüyorum.
Hem esini idare edebilen, hemde 5 tane cocuga annelik yapabilen, evini barkini ceviren, mükemmel ötesi bir kadinsin hemde.
Bende coluk cocuk yok, malum evli degilim henüz, ama tek basina bile kendime zaman ayiramadigimda strese giriyorum.
Yani benim gibi birinin 5 cocuk yapipta, evini bu kadar güzel cevirebilmesinin imkani yokkaydirigubbakcemile3
Bu yüzden sen varya.. sen mükemmelsin..
Biraz sabret canim.. Cocuklarin biraz daha büyüsünler cok rahat edeceksin insAllah.
Bu arada birsey taktiracakmissin cocuk olmasin diye.
Esinin imzasi gerekiyormus. Bilmiyorum ne kadar dogru ama sana bir önerim var canim.
Dogum kontröl haplari var, doktora gidersen verir sana.
Esinin imzasi felanda gerekmiyor.
Esin cocuklari cok sevdigi icin kandirmis senikaydirigubbakcemile3
Gece yarisi su stresin icinde beni güldürdünya, Allah'tan seni bir an önce hayirlarla rahata kavustursun canim, öpüyorum seniŞeniz
valla sabah sabah merakımdan geldim konuna.
çantaları atmakla iyi yapmışsın devam et. sakın toplama eşyalarını. bırak kendileri toplasın. bakacaklar annem yapmıyor kendileri yapmak zorunda kalacak. herkes dağınıklığını toplasa sana yeter.
temizlikçi alman da güzel. kendini sterese sokma. bırak ev biraz dağınık kalsın. bebiş uyuyunca kendine 15 dk. olsada zaman ayır. kız olan kaç yaşında canım?
yalnız 5 çocukla 80 kilo olmana şaşırdım. ben iğne ipliğe dönerdim herhalde. yemek yemeyi seviyorsun sanırım. biraz yediklerine dikkat ederek kilo verirsin. yürüyüşü de tempolu yaparsan kilo verirsin merak etme. haberlerini bekliyorum canım.
julyancım canım etkiye tepki vererek biryere varamazsın
çocuklarına kötü davranmakla ancak onlara kötü örnek olursun.
rüzgar ekersen fırtına biçersin
18-19-20 yaşına geldiğinde çocukların eğer pişman olmak istemiyorsan daha bilinçli davranmalısın
çocuklar altına ıslatıyormuş 7-8 yaşındakiler buda gösteriyor ki onların da destek alması gerekiyor
bence ailecek güzel bir psikoloğa ve pedagoga gidin yoksa yazık olur hem size hem çocuklarınıza
ay çok iyi yapmışsın. eeee artık bi dur deme zamanı gelmişti.
valla okurken gülümsedim. seni ve çocukları gözümde canlardırdım.
resimleri merakla bekliyorum. şu sevimli yaramazları bir görelim.
bu arada eşine de bravo senden yana olmuş.
demek 3 numara bulaşıkları boşaltmayıp aç kalmaya razı oldu.
bakalım öğlen ne olacak?
kız ne yaptı yardım ettimi?
bu arada en büyük napıyor anlatmamışsın. dağınıklığını topluyor mu?
ay çok sordum ama merak ettim napiiiim?
canım en büyük oglumu sormuşsun ona pek dokunmak istemiyorum en büyügüm çok acılar çekti 11 yaşında trafik kazası geçirdi 15 gün yogun bakımda hayata tutunmaya ugraştı ölümün kucagından aldım ve beyincik kanaması geçirdi kaza esnasında ve mazlum ve sesizdir dedigini yapar itaatkardır fakat geçen yaz menencit geçirdi gene 1 hafta hastanede yattı 4 kere belinden su alındı dedim ya liseye gidiyor dersler zati agır kendi bünyesi zayıf bide içine atan çocuk erkek degilde kız huyu gibi ne iş versen yapar ama onu yormak istemiyom zaten hasta ders ve özel dersler onu bayagı yıpratıyor bazen okutmasammı diye düşünüyorum çünkü hala hastalıgının kalıntılarını taşıyor
valla cnm sana çoook teşekür ediyom ya moral oldu birden işimi bitirdim yemegi ateşe koydum az takılam dedim ilk yazını okudum ve acayip moral oldu beni sevindirdin allahta seni sevindirsin çocuklarımı inan çok seviyom ama artık kendimi bitmiş hisediyom ya 35 yaşındayım ama bu günlerde bunalımdan olacak yaşım dersin 100 sabah yamur yagıyodu yürüşe gidemedim sıkıntılıydım yazını okuyunca moralim düzeldi cnm hap demişsin zati kiloluyum bide onları alırsam duba gibi olurum diye korkuyom yeterince kendimi aç bırakıyom daha fazla kiloya katlanamam valla şu kola takılıyormuş onu araştıracam ve cnm sayende günü tebesümle geçirecem sanada allah mutluluk saglık sıhat versin allahım gülmeyi yüzünden eksik etmesin a.s.
Bu arada canim, büyük oglun hastaymis sanirim, cok gecmis olsun.
Ona fazla yüklenme ozaman, ama tabi ufak tefek görevleri yapabilir oda.
Okuldan sakin almayin. Devam etmek istiyorsa etsin. Hatta etmesi icin anne baba olarak destek verin.
Okuldan alirsan, ilerde ne is yapacak? Daha agir islerle ugrasmak zorunda kalacak belki.
Birakin okusun. En azindan liseyi bitirsin.
Hic okumamasindan, lise mezunu olmasi cok cok daha iyi, daha rahat islerde calisabilir.
öpüyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?