Akşam 9 da bedenen ve ruhen bitmiş oluyorum

bbbeeeeeşşş çocuuukkk muuu!! akannehir hepsi sizin miiiiiiiiiii? sırnaşık şey yaparkennn düşünemediniz miiiiiiiiiiiiiiiii!!! şutarafagitti

Yuvaya falan da verebilirsiniz aslında 3 tanesini verseniz akşama kadar rahat edersiniz:))

yuva derken kreşmi demek istediniz çocuklar ilkokula gidiyor kreş için fazla büyükler zati ufagım çok tatlı sesiz sakin ondan 1 dk bile ayrı kalmaya dayanamam zaten ufak beni hiç yormuyor 1 ve 2 sınıfa gidenler yoruyor onlarda kreş için fazla büyük

bbbeeeeeşşş çocuuukkk muuu!! akannehir hepsi sizin miiiiiiiiiii? sırnaşık şey yaparkennn düşünemediniz miiiiiiiiiiiiiiiii!!! şutarafagitti

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Sence düşünmüş gibi mi duruyor fiyonkcum?
bayanssulusmile
Kusura bakmayın ama buna atalarımız demişler ki:
''Akılsız başın cezasını ayaklar çeker.''
Eeee, güzel de demişler.
kaydirigubbakcemile5

julyancım yuva olmaz tabi hani etüdler var çocuklara okuldan sonra ders felan çalıştırıyorlar öyle bişi ayarlasan hem ders çalışırlar hem anlamadıklarına etüd hocası yardım eder hem de haşarılık yapmaya vakitleri olmaz
hergün olmasa da haftada iki gün üç gün gitseler kafan rahatlar senin hem onlara da faydalı olur

arkadaşlar çocuklardan 3 bayagı rahatsızlandı geceli gündüzlü başlarında bekliyom ateşleri düşsün diye ama inşlaah biran önce iyleşirler varsın olsun yaramaz olsunlar ama hasta olmasınlar onlar hasta olunca ölüyorum sanki sesleri solukları çıkmıyor bişi yemiyorlar sesiz sedasız yatıyorlar günlerdir içim eridi onlar böle diye kendimi suçlu hisettim olsun ne yapıyorlarsa yapsınlar yeterki ateşleri düşsün iyi olsunlar sabah akşam igne yiyorlar karne almaya bile gidemediler bogaz enfeksiyonu hepsini sardı çok üzgünüm çok onları böle çaresiz görmek beni çok üzüyor

5 çocukmu canım yaparken böle olucağıı eminim ki düşünmüşsündür benim 1 tane var kafayı yedirtcek bana 5 tane daha yapsak illaki yerim herhalde

Evet kreş demek istemiştim:) 1 ve 2.sınıfa gidenleri spor yada muzik kursuna verseniz.Ufak sizinle kalabilir.Halk eğitimlerin kursları oluyor ya hem onlar için de iyi olur.

Eee hastalık mevsimi tabi.Çok geçmiş olsun.

arkadaşlar bunu hiç umuyordum hepsinin yani çocukların hepsinin karnesi iyi kızın 1 tane 3 var sadece oda resim anasına çekmemiş demek ben hep resam olmak isterdim resmim çok iyiydi ya yaramazlar ama karneler çok güzel bende cezalandıracam diye bekliyordum gecikmeli alındı karneler bilgisayarlarda arıza varmış az evel getirdiler karneleri çok sevindim bugün onların her istedigi serbesst hemen başladılar sıralamaya herkes istedi büyükten küçüge 1 giden okan anne bana tatlı yap revani ama şimdi tamam dedim kız kısır istedi annem yemek var dedim yok kısır isterim hemde lahana olacak onada tamam dedik 2 ye giden para istedi 10 tl onun gözü açık onada verdik lise 1 giden bişi istemedi ama sonra ister gibime geliyor neyse akşam eşim yaş pasta alak akşam kutluyalım sevinsinler dedi haketiler akşama onlara süpriz yapacız pastayı profitölü pastaya bayılıyorlar akşam eşim onlar otururken alır gelir hep birlikte söndürürler ayyy çok sevinçliyim allah bütün annelerin evlatlarının karnesini böle güzel getitirir inşallah arkadaşlar sizin karneler nasıl

canim yaa bencede oyun halinedonustur isleri cocuklarinla. sabah hep beraaber kalkin yatak toplayin ustlerini yerlestirsinler , oyun oynadklarindaa etraf daagiliyorsa onlar toplasin bunlar kotu birsey degil ki cocuklarin beceri bilgi kazanmalaridir. ben cocuk gelisimi okudum lisede anammm stajda 15 cocu bana verdiler kafayi yicektim o zamanlar ama cocuklarin uysalsa onlari oyun la yonlendirebilirsin hemde onlarda eglenmis olurlar isin ucunda sonucta oyun var... ama sende yorma kendini bu kadar gercekten zor...

Maşallah yawrularına..Hem haşarı hem çalışkanlar demekki..

alkisalkisalkis

ayyy inanmıyorum bu çocukların başına taşmı düştü sabah kalktılar hafif bi kavgadan sonra kız mutfaga oglanlar yataklarını ehhh işte öle bişi düzelmişler kahvaltımız bitti büyük oglan faturaları yatırmaya gitti 2 afacanıda yanına aldı kız bana anne sen otur ben mutfagı toplarım dedi şimdi mutfakta yanında seloş iş yapıyorlar anammmmm inanamıyorum rüyamı bu biri beni çimdiklesin

ne güzel yardım etmişler önceden bende her şeyi kendim yapardım bakdım olmuyor bırakdım yapmayı yapmıyıncada zamanla evdekiler yapıyor benim oglum var 12 yaşında ben işdeyken okuldan gelinçe yemeklerini ısıtıp yer hazır yemek yapar giderim oglum böyle yap söyle yap tabi bunları yaparkende ev harp den cıkıyor cıkmıyor degil ama en azından sorumluluk aldıgını düşünüyorum .

ay işin sırını buldukmu ne hayırdır inşallah

Ay çok şekersin yaaa.. sırnaşık şey

Yaşını yazdınmı bilmiyorum ama merak ettim??

demekki gün boyu harcanman boşa değilmiş. iyi evlatlar yetiştirmişsin. inan ki çalışan hanımlardan belki daha çok faydan dokunuyor böylelikle vatana millete. ben böyle düşünüyorum..
bi de şu iki afacanı abilerinin yanına vermen iyi olmuş. hem büyük sorumluluk kazanır ve kendine güveni olur "kardeşlerimi ben yetiştiriyorum" der hem küçükler abilerinden birşeyler öğrenir hem de sen kafanı dinlersin. çok karlı bir iş. ama tabi abinin derslerini etkilemesini istemezsin, bunun da bir çaresi var. bazı konular farklı sınıflarda aynıdır. ileriki sınıflarda biraz daha genişlemiştir sadece. günde bir saat o dersi sadece bir afacana alıştırmasını görev olarak verebilirsin. böylelikle hem ders anlatan abi o konuyu çok daha güzel anlar hem de abisinden dinleyerek ders çalışan afacan iyi anlar.
bu sırada ben öğretmenim :)

Ay çok şekersin yaaa.. sırnaşık şey

Yaşını yazdınmı bilmiyorum ama merak ettim??

canım 36 yaşındayım ama 5 çocukla kendimi 100 yaşında hisediyorum ahhh sizde olmasanız ben kimle dertleşecem ya iyiki varsınız :Saruboceq::Saruboceq:

çok teşekür ederim arkadaşım ögretmenim dediniz ilk okulmu eger öle ise bize çok faydanız dokunur bilgilerinizi ve yardımlarınızı bekliyoruz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…