Akşam 9 da bedenen ve ruhen bitmiş oluyorum

arkadaşlar bizimkiler 3 gün mülayimlige katlandılar dün bugün evde kıyamet kavga gürültü devam bırakın yardımdan vaz ge.tim vallahi bilahi yorulmaya razıyım yeterki birbirleriyle dişişip kavga edip durmasınlar ay ya hergün hastanemi olur ya ufaklık büyügün burnuna kalem soktu damarı patlatmış zor yetiştirdim acile obürünün eli kapıda sıkıştı 1 parmak çatlak digeri kardeşine vurmuş dişi sallanıyor 3 günlük sesizligin bedeli bana çok agır oldu dayanamıyorum allahım:bbo:kafamçokkarıştı

ya vallahide bilahide imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttklava:

vallahi canım allah senin yardımcın olsun...
ne güçlü bir kadınsın yaşadıklarını hayranlıkla okudum...
ben 1 oğlum var 3 aylık şimdiden pes etmiş durumdayım helal olsun sana..
dilerim allahtan herşey istediğin gibi olur..
çünkü sen herşeyin en iyisini hakediyorsun allah senin yardımcın olsun...
dualarım hep seninle..
gerçekten hep senin gibi bi arkadaşım kardeşim olsun istedim çok tatlı ve samimisin opuyorumnanaktan

canım çok sagol vallahi okuyunca moralim düzeliyor ama ben artık yoruldum ya sabahtan beri aglıyom ben nerde hata yaptım diye üstüne üstelik eşimde bana sataşıyor bu çocukları sen şımartın bolukta yetiştirdin şımartın ya benim suçum ney ne olur söleyin her anne çocugu için en iyisini ister ama çocuklar böle arsız olsun istermi kim ister dimiya adam beni suçluyor sabahtan bu yana 2 gözüm iki çeşme çocuklarıda eşim aldı işyerinde kızlarla evde oturuyoruz kavga ederlerken tv yi düşürdüler büyük oglan tamire götürdü valla bıktım inanın halim kalmadıbenneyaptımki

valla canım sen nasıl bu kadar şeye katlanabiliyosun
allah sana sabır versin
anlaşılan oki sizin evde olaysız gün olmuyor
eşinde sana destek olacak yerde köstek oluyor
hiç olmazsa o bari sana destek olsa biraz daha mutlu olurdun..
değerini bilmesi gereken yerde sna böyle davranması hiç hoş değil...
gerçekten cennetlik bi kadınsın yani....opuyorumnanaktan
bunu bi anne olarak söylüyorum hiç bi anne istemezki evlatları şımarık olsun yaramaz olsun
sen kafana takma lütfen bunlar sana çok zarar verirhani diyosun ya kilo problemim var diye
işte bu kadar çok sinir ve sitreste kilo aldırır insana ben kendi annemden biliyorum.
sen bu kadar koruyup kollamasan peşlerinde olmasan bugünlere gelirlermiydi acaba
bunu düşünüyomu eşin....lmaz:

ayy cnm benım yaa bılemıyorum ne desem ki yalnız değilsin tabi benım görumcemınde 4 cocuu var oda cok yoruluyo .. benım bı tane 6 aylık kızım var ben hem ona hem eşıme hem eve hem kendıme yetısemıyorum yardımcı ıstıyorum da cevremden cekınıyorum cunku evdeyım calısmıyorum tembel derler dıye:) herneyse Allah yardımcın olsun..

canım cezayla olmuyo ödülle oluyo çocukları eğitmek,istedikleri ne varsa artık marka bir saat,güzel bir mp3 cihazı,1 ay boyunca sözümü dinleyen derli toplu olana bunu hediye ediyorum desen

ama bence çocuklar ödüle alışırsa zamanla onlarda menfat oluşuyo
tamam ben bunu yaparım ama bana ne alcan düşüncesi....
hem ceza hemde ödül dengelenmesi lazım ....
o şeker bi annesinki yinede onlara kıyamıyorsun gerçekten sana söylicek
bi söz bulamıyorum yinede yaşadıklarını o kadar sempatiklikle anlatıyosunki
bence çocukların senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslılar...
emin ol bunuda ilerleyen zamanlarda anlıycaklardır
sen dua at hem kendin için hem çocukların için hemde ailen için
eminimki ALLAH böyle temiz bi kalbin dualarını kabul edecektir:lepi:

bacım ben okurken yoruluyorum yazdıklarını bu ne ya
eşin nasıl bunalınca hava almaya çıkıyo bilmem ne
kokusu için boyna çocuk mu yapılır
madem bebek kokusu özlüyo gitsin bi hastenede yeni doğanları koklasın koklasın gelsin
fabrika mısın sen
kesinlikle yardımcı konusunda ısrar et
ve gerçekten bittiğini belli et ona
sen böyle poposuna fır fır motoru takmış gibi her işe koşarsan tutmaz tabi yardımcı falan
berber dükkanında bile çırak var ama sen
5 çocuk ev yemek
hep tek
olmazlmaz:

canım cezayla olmuyo ödülle oluyo çocukları eğitmek,istedikleri ne varsa artık marka bir saat,güzel bir mp3 cihazı,1 ay boyunca sözümü dinleyen derli toplu olana bunu hediye ediyorum desen

arkadaşım ne ceza ne ödül inan kar etmiyor bak şöle diyim ceza verdim odaya kapadım kitapta öle yazıyordu pisikologlarının tavsiyesi ile aldım çocugunuza sınır koyun ama olmadı okudum 10 dk odaya kapatın ondakika kapadım aman allahım o on dk bi ömür gibi geçti kapıyı yumrukladı bunu yapam okan yaşı 7 olan yatakları bazadan atı dolabı döktü anlatamam o on dk bana 4 saaate mal oldu ödülü denedim istegimi söledim yaparsan sana ne istersen alırım dedim yaptı sevindim bana hadi tabanca al dedi oglum yamur yagıyor hava açsın alacam yok al yok isterim 1 saate beynim davul oldu çıktım o yamurda oyuncakçıya gitim tabanca aldım tabi oyuncagın ömrü 2 saat oldu volkan kızkançlıktan kırdı volkan 8 yaşında bir büyügü hadi kıyamet koptu inan ödül olarak tatlılar pastalar neleri denemedimki zati konuyu takip eden arkadaşlar biliyor çare olmadı çok hırçınlar bir okadar da sevimliler ben çare arıyorum nasıl düzeltebilirim acaba çokmu geç kaldım düzeltmek için:1shok:

evet aynen dedgin şekil oluyor tamam anne ödevimi yapacam ama ban 1 tl verecenmi aynen menfaat ya ben bukar hatamı yaptımda bunları böle yaptım halbuki herşeyi denedim pisikologu kitapları yaşlı kadınları bile dinledim hata hurafelere bile umut bagladım şimdi ki büyükler diyorki çok çok takıyon çocuktur kıracak dökecek büyüdümü unuturlar yaramazlıgı düzelirler rahat ol diye çıkışıyorlar bacım evimde eşya kalmadı çamaşır makinası 3 elektirik sübürgesi 5.ci fırın 2 .ci alışım tv yi saymıyorum anlayın yani kırdıklarına para yetişmiyor yahu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

sen onlara verebileceğin herşeyi vermişsin hata sende değil
onlar için elinden gelenin en iyisini yapmışsın anladığım kadarıyla...
canım sana bişey sormak istiyorum peki bu çocuklar
babalarından hiç korkmuyorlarmı?
hani .çocuklarda bi baba korkusu vardır yaa
eşin onlara otarite sağlıyamıyomu
bütün sorululuğu sana yüklemenin ne anlamı var
anlaşılan o ki tükenmişsin artık (çok bile dayanmışsın:))
sonuçta sen onları kendin yapmadın.....

bazen halimden şikayet ediyodum 1 oğlum var
hem çocukla ilgilen hem evi çevir hem eşinle ilgilen
hem kendine zaman ayır nasıl bu iş diye..
ama senin hikayeni okuduktan halime şükreder oldumkaydirigubbakcemile3
dün eşimlede konuştum oda 3-4 çocuk istiyorum diyodu
eğer hala öyle bi niyetin varsa şimdiden unut benden bu kadar
belki 10 yıl sonra 1 tane daha yaparız başka yok dedimlmaz:
adam neye uğradığını şaşırdı iyi tamam sen nasıl istersen öyle olsun dedi yerimseniben

Ohh ne güzel walla 5 ç.ocuk kalabalık aileleri seviyorum ama bu dsevirde çok zor Allah kolaylık versin -tatlicadiarzu-

ALLAH yardımcın olsun :Saruboceq:
ben 2 çocukla yedim kafayıı
delikafadulden

Canım kitabi bilgiler her zaman geçek hayatımızla örtüşmüyor.
Bazı çocukları tepene çıkarırsın şımarmaz, bazıları en ufak tavizde fırsat kollar.
Çocuk kıracak dökecek sözüne katılmıyorum. Doğruyu yanlışı ailede öğrenmezse nerede öğrenecek?
yetiştirme, eğitme önce ailede başlar ama çocuklarla inatlaşmadan orta yolu bulmak şart.a.s

sen ne kadar çocuğa doğru bişeyler vermeye çalışırsan çalış bazı çocuklar vardırki almamak için ısrar ederler anlamamakta diretirler bu çoğun yapısından kaynklanır
kimi çocuk vardır sessiz sakin söyleneni yapan
kimi çocukda vardırki hiper aktif durduğu yerde duramayan söz dinlemeyen..
evet bence ne psikolog nede kitaplar köklü bi çözüm değildir...
bence senin tek çözümün var canım BÜYÜMELERıNı BEKLEMEK...senağlama

julyancım gerçekten çok anaç bir kadınmışsın hiç akıllanmamışsın güzelim:))

benim eşimde 5 tane çocuk istiyor ama ben yaş tahtaya basmam. Heriften gizli doğum k.hapı içiyorum. ayrıca hiç kilo falan almadım 2 senedir.tavsiye ederim canım.(bu arada sağlık ocakları ücretsiz veriyor hapı)

kadına laf düşmüyo mu? e siz doğurup siz bakmıyo musunuz? nasıl laf düşmüyo..öyle bir zihniyet 5 çocuktan beter bence

julyacım bişeyi merak ettim sen nerelisin? eğer sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…