Akşam 9 da bedenen ve ruhen bitmiş oluyorum

resimleri merakla bekliyorum yüklemeye zamanın olmadı mı?
neler yapıyorsun nasıl gidiyor azcık anlat.

canım valla vaz geçmek üzereyim okuldan geldiler kıyamet koptu ufaklık ayakabısını yırtmış kızı arkadaşı itmiş düşmüş ilede anne gel okula tamam dedim büyügün derslari yogun öbürleri kavga ediyor ses rahatsız ediyor al çantanı nene ne git orda çalış dedim anam demez olaydım kıyamet koptu o niye gidiyor bizde gideciz neyse sütlaçla kandırdım digerleri yediler derse oturdular şimdi çizgi filim saati hep birlikte seyrediolar banada buraya girmek kısmet oldu arada kaçamak yapıyom burada olmasa valla patlarım resimleri yükleyemedim gözattan tam koyuyom yükle derken sorun veriyor net yok diyo acaba tek tek atsam nasıl olacak albüm adını aldı resimleri almadı galiba ben bu işi beceremiyom valla arkadaşım biliyorsan bi anlat daha önceki resimleri eltime atırmıştım şimdi pek gelmiyor araya mesafe koyduk kış çıkasıya kadar onda 2 bende 5 hastalıklar çok çabuk bulaşıyor bu şekilde önlem aldık doktor tavsiyesi ne yapalım boshayallersmile

ya vallahi 7 defa denedim olmadı ya böle bişi olamaz acaba neti bulutut sistemi ile alıyorum yani kablosuz bizim dükandan aramızda 40mt var ondan olabilirmi ya bilen arkadaşlar bu resim nie yüklenmiyo

:tesellilumunekankayizsmile

kararından dönme bence. tavrını koy bence. resim yüklemeyi bende bilmiyorum öğrenmem lazım.

kararından dönme bence. tavrını koy bence. resim yüklemeyi bende bilmiyorum öğrenmem lazım.

sabah okul saati olsun istemiyom biliyonmu kıyamet kopuyor bugün okula gittim şikayet şikayet üstüne benim en ufak oglan bir çocugun burnunu kanatmış okuldan çagırdılar neyse bebişi yüklendim bu sogukta okula gittim ögretmen çok kızmış arkadaşı defterini karalayınca oda arkadaşını itmiş çocukta burnunu sıraya vurmuş çocugun burnu berbat olmuş orda bir tokat atım acaip kinlendi bana oda suçlu defterimi ne hale getirdi niye hep bana kızıyorsun diye fırladı çıktı sınıftan ne yapım bacım öldüreyimmi ne yapım ögretmenden özür diledik oda benden degil çocugun ailesinden dileyin dedi valla eve yarım saat oldu geldim canım hiç birşey yapmak istemiyor inanırmısın yemek bile yapmadım eşime dedim gelme yemege hazır ye çocuklarada bişiler yaptır olayı anlattım adamda artık bıktı işinemi baksın alacaklarlamı ugraşsın onada bişi anlatmak istemiyom geçen yaptıklarını telefonda anlatınca kafası dolmuş o sinirle müşteriden sahte altın almış adam bayagı bir zarar etti artık onada bişi sölemeye korkar oldum ceremeyi kesemiz çekiyor bana soruyor herkesin çocugu böle sorunlumu yoksa tek bizimkilermi böle diye bende size soruyom herkesin evide böle çocuk yüzünden karışıklık oluyormu

Bacım sen şu doktorun verdiği ilaçları kullanmayı ciddi ciddi düşünsen iyi edersin.
Hem senin hem de çocukların iyiliği için, inan bana bunlar faydalı ilaçlar, iyi gelecektir.
Eşini ikna et derim, çocukların biraz sakinleşmesi gerekiyor belli ki.

vallahi bravo diyorum size 5 çocukla gerçekten iyi idare ediyosunuz

benim henüz çocuğum yok, akşam eve gidince pestilim çıkmış oluyo ve çocuğum olsa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum

büyük oğluna geçmiş olsun, ortanca yaramazlar konusunda da allah yardımcın olsun kaydirigubbakcemile3

valla işte günün en çok sevdigim saati hepsi uyuyor ve ben huzurluyum ev çok sesiz çıt yok sesizligi dinliyorum mutluyum çünkü uyuyorlar allahım gece hiç bitmese:lepi:

Sen 5 çocugu bu saatte uyutuyosun ben bi çocugu uyutamıyorum..Delircem ya uyumuyoooo senağlama

Sen 5 çocugu bu saatte uyutuyosun ben bi çocugu uyutamıyorum..Delircem ya uyumuyoooo senağlama

valla heralde bu zamana kadar yaptıgım daha dogrusu başardıgım tek güzel olay bu 2 yaşından tut ta 15 yaşındakine kadar istisnasız yat emri saat 8.30 oldugumu koguş yat diyom eee olsun okadar da dimi bu kadar çekiyom bari bir saat ayaklarımı uzatayım soluklanayım ama ondada on dk sürmüyor yorgunluktan uyuya kalıyom eşim diyorki ne olcak bu halimiz 9.30 dedinmi evde herkes uyo tavuklara döndük ya işte bizimde hayatımız böle ama olsun hep gece olsada uyusam ya mirmirmirmir

ya varmı bu dünyada sabah uyanıpta ahhh ahhh akşam olsada yatsam diyen insan tatilde bile normalinden daha çok yoruluyom offffffff offf

Allah yardımcınız olsun
ne diyeyim
5 çocuk iyi cesaret vallahi

bu zamanda Türkiye'de 5 çocuğu olan var mı?
demek ki varmış.şaşırdım hem de çok.
benim 1 tane çocuğum var.2 yaşına girene kadar dünyayla bağlantılarımı kopardım.sosyal hayatım hiç olmadı.
o yüzden bir de dünyanın düzeninden dolayı 2. çocuğu düşünemiyorum bile.

Sana helal olsun.Allah kolaylık versin.

Napolyon'a sormuşlar;
Dünyanın en muhteşem kadını kimdir diye?

Şöyle söylemiş;
"En fazla 8 çocuğu olan kadındır" demiş.

Sen de muhteşemsin.
gerçekten çok zor.ama onlar büyüyünce çok mutlu olusun.hepsi etrafına toplanır,hepsiyle ayrı ayrı gurur duyarsın.
Allah onlara uzun ömür versin.

5 çocuk guclubacismile maaşallah allah analı babalı büyütsün bahtlarını güzel yapsın inşallah...ama bu şekilde olman çok normal..çok rahatım amaaann yapacak iş bulamıyorum desen anormal olurdu zaten..allah kolaylıklar versin

ee bukadar çocuk olunca sorun olmasıda karışıklık olmasıda çok doğal.alsanaalsanasmile

ayrıca sizede yazık herdün bukadar stres,yorgunluk.benim 3.5 yaşında bir kızım

ikinci çocuğa cesaret edemiyorum.kızım en azından ana okuluna başlasa filan diyorum.

eşinize birşey söylemekten korkmayın bence çocuk isteyen kendisi.zahmetinide çekecek.lmaz:

Son düzenleme:
valla yazınızı okuyunca çok mutlu oldum günboyu olan bütün yorgunlugumu bir anda unuttum size çok teşekür ederim allah sizinde yavrunuzu size bagışlasına.s.

çok teşekür ederim arkadaşım allah hepimizin yavrularını bagışlasın aminnn:Saruboceq::Saruboceq:

canımavatarında bile bebek resmi var:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…