resimleri merakla bekliyorum yüklemeye zamanın olmadı mı?
neler yapıyorsun nasıl gidiyor azcık anlat.
ayyyyy cnm sen sabahları bu agır tempoda benim moral melegimsin yazılarını okumak beni çok motive ediyor şımartıyor kendimi daha güçlü hisediyorum bende seni öpüyorum çok teşekür ederim bundan sonra senin adın moral melegi:kedi:
:tesellilumunekankayizsmile
kararından dönme bence. tavrını koy bence. resim yüklemeyi bende bilmiyorum öğrenmem lazım.
Sen 5 çocugu bu saatte uyutuyosun ben bi çocugu uyutamıyorum..Delircem ya uyumuyoooo senağlama
sabah okul saati olsun istemiyom biliyonmu kıyamet kopuyor bugün okula gittim şikayet şikayet üstüne benim en ufak oglan bir çocugun burnunu kanatmış okuldan çagırdılar neyse bebişi yüklendim bu sogukta okula gittim ögretmen çok kızmış arkadaşı defterini karalayınca oda arkadaşını itmiş çocukta burnunu sıraya vurmuş çocugun burnu berbat olmuş orda bir tokat atım acaip kinlendi bana oda suçlu defterimi ne hale getirdi niye hep bana kızıyorsun diye fırladı çıktı sınıftan ne yapım bacım öldüreyimmi ne yapım ögretmenden özür diledik oda benden degil çocugun ailesinden dileyin dedi valla eve yarım saat oldu geldim canım hiç birşey yapmak istemiyor inanırmısın yemek bile yapmadım eşime dedim gelme yemege hazır ye çocuklarada bişiler yaptır olayı anlattım adamda artık bıktı işinemi baksın alacaklarlamı ugraşsın onada bişi anlatmak istemiyom geçen yaptıklarını telefonda anlatınca kafası dolmuş o sinirle müşteriden sahte altın almış adam bayagı bir zarar etti artık onada bişi sölemeye korkar oldum ceremeyi kesemiz çekiyor bana soruyor herkesin çocugu böle sorunlumu yoksa tek bizimkilermi böle diye bende size soruyom herkesin evide böle çocuk yüzünden karışıklık oluyormu
valla yazınızı okuyunca çok mutlu oldum günboyu olan bütün yorgunlugumu bir anda unuttum size çok teşekür ederim allah sizinde yavrunuzu size bagışlasına.s.bu zamanda Türkiye'de 5 çocuğu olan var mı?
demek ki varmış.şaşırdım hem de çok.
benim 1 tane çocuğum var.2 yaşına girene kadar dünyayla bağlantılarımı kopardım.sosyal hayatım hiç olmadı.
o yüzden bir de dünyanın düzeninden dolayı 2. çocuğu düşünemiyorum bile.
Sana helal olsun.Allah kolaylık versin.
Napolyon'a sormuşlar;
Dünyanın en muhteşem kadını kimdir diye?
Şöyle söylemiş;
"En fazla 8 çocuğu olan kadındır" demiş.
Sen de muhteşemsin.
gerçekten çok zor.ama onlar büyüyünce çok mutlu olusun.hepsi etrafına toplanır,hepsiyle ayrı ayrı gurur duyarsın.
Allah onlara uzun ömür versin.
5 çocuk guclubacismile maaşallah allah analı babalı büyütsün bahtlarını güzel yapsın inşallah...ama bu şekilde olman çok normal..çok rahatım amaaann yapacak iş bulamıyorum desen anormal olurdu zaten..allah kolaylıklar versin
canımavatarında bile bebek resmi var:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?