- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
- Konu Sahibi elifff_____
-
O kıskançlık kotasını Lorena doldurdu işte, sabrımız kalmadı SamireSiz bide bana kiskanc diyorsunuz ay cok güldüm allah iyiligini versin
Keske...Bunun çözümü burada değil. Ben de doktora yapıyorum. Hocalarıma gecenin bi vakti bile mesaj atarım watsaptan. Ama benimkiler daha medeni olduğundan sorun yaşamıyoruz. Eşleriyle bile görşürüm.
ark olmayı geçtim ama hocalarla proje yapıyoruz makale yazıyoruz. Ve sürekli haberleşmemiz gerekiyor. Sen bunları kaldırabilecek misin? Gerçekten mesleğinin idrakında mısın?
Keşke nişanlın evin altında babadan kalma dükkanda çalışan bi adam olaydı. Daha mutlu olurdun.
Bin kere söyledim kimseyi küçük görmüyorum hepimiz eşitiz ama bir hıca öğrencisini düğününe çağırmamalı bir sınır olmalıKendinize güveniniz yok sizin. Öğrencileri küçük görüp o kim ki cagirsin demeye getiriyorsunuz.Hani derler ya kültürlü insanlar medeni olur ALAKASI YOK !!!
Doktor ne dedi hastaligina yani burda çift kimlikle falan yazıyorsun acaba sen mi uydurup ordu aslında nişanlım yok mu olsa böyle bi adam olamaz kaçar coktanveda_buhastalığına y42709166 .!.:Kendinize güveniniz yok sizin. Öğrencileri küçük görüp o kim ki cagirsin demeye getiriyorsunuz.Hani derler ya kültürlü insanlar medeni olur ALAKASI YOK !!!
Yat kalk dua et kardeşini, kuzenini, ne bileyim bekar amcanı, dayını bulmamışTamam zaten biz de başkasısın demedik çünkü bence dünya genelinde senden bir tane var o da bizim ulkeyi bulmuş. kısmet.
Ne çift kimliği ya eski hesaplarımı kullanmadığım için şifrelerni unuttum ve yönetime söylemeden burda söylemek istemedim bugün onlara söylefiğim için sizede açıkladım ne atraksiyon meraklısısınızDoktor ne dedi hastaligina yani burda çift kimlikle falan yazıyorsun acaba sen mi uydurup ordu aslında nişanlım yok mu olsa böyle bi adam olamaz kaçar coktan
Buldumcuk sizsiniz ne alaka yaYahu bi de doktora yapıyosunuz pes..
Cahil buldumcuklardan farkınız yok..
Dünyadaki tek erkek nişanlınız değil merak etmeyin yemezler.
Hayır olur mu öyle şeySiz butun kizlardan nefret mi ediyorsunuz
Yani simdi esini nisanlisini kiskananlar medenisiz mi oluyorBunun çözümü burada değil. Ben de doktora yapıyorum. Hocalarıma gecenin bi vakti bile mesaj atarım watsaptan. Ama benimkiler daha medeni olduğundan sorun yaşamıyoruz. Eşleriyle bile görşürüm.
ark olmayı geçtim ama hocalarla proje yapıyoruz makale yazıyoruz. Ve sürekli haberleşmemiz gerekiyor. Sen bunları kaldırabilecek misin? Gerçekten mesleğinin idrakında mısın?
Keşke nişanlın evin altında babadan kalma dükkanda çalışan bi adam olaydı. Daha mutlu olurdun.
Ee o kiz gelmesin bu kiz gelmesin.Yapmayin allah askina cahil de degilsiniz.Su adamlari bulunmaz hint kumasi yapmayin.Bu kadar kiskanclik iyi degil.Sanki butun kizlar sizin nisanlinizi bekliyor sirada.Hayır olur mu öyle şey
Konu sahibimi lorenaO kıskançlık kotasını Lorena doldurdu işte, sabrımız kalmadı Samire
Kiskanc birisine bunu anlatsaniz bile anlamaz neden yardimci olmuyorsunuzda yok medeni degil yok ezik su bu diyorsunuzEe o kiz gelmesin bu kiz gelmesin.Yapmayin allah askina cahil de degilsiniz.Su adamlari bulunmaz hint kumasi yapmayin.Bu kadar kiskanclik iyi degil.Sanki butun kizlar sizin nisanlinizi bekliyor sirada.
Yani siz dediniz diye demiyorum arkadaslarin cogu kizin uzerine gitmisEe o kiz gelmesin bu kiz gelmesin.Yapmayin allah askina cahil de degilsiniz.Su adamlari bulunmaz hint kumasi yapmayin.Bu kadar kiskanclik iyi degil.Sanki butun kizlar sizin nisanlinizi bekliyor sirada.
Ezik medeni degil demedim hanfendi.Yardimci oluyorum iste yaptigin yanlis diyorum.Daha ne diyim yaniKiskanc birisine bunu anlatsaniz bile anlamaz neden yardimci olmuyorsunuzda yok medeni degil yok ezik su bu diyorsunuz
Canim ya ezik diyebilecegin en son insana yazmissin bunu tuhBu mesajında bir eziklik gösteriyo çünkü anltıyorum gala aynı şeyleri işitiyorum
Adamla evleniyosun daha hala yok o kız gıcık bu kızı mı düşünüyo bunla samimiyeti mi var muhabbetine giriyosun.Ben doktora yapan bi kızın böyle saçma ve boş şeylerle uğaşabileceğine hiç ama hiç inanmıyorum bu bir.İkincisi diyelim ki gerçek, durumunuz hastalık derecesinde farkında mısınız?çok mu çirkinsiniz?çünkü iki seçenek var ya çirkinliğinizden kendinize özgüveniniz yok ya da nişanlınıza güvenmiyosunuz.İki durumda da karşınızdakine hayatı zehir ediyosunuz ve buna hakkınız yok bunun farkında mısınız?ve bu kadar güvenmediğiniz biriyle neden evleniyosunuz amacınız ne?son olarak da, hiç mi sevgiliniz olmadı bugüne kadar, hiç mi duymadınız aldatacak erkek peşine dedektif taksan da aldatır böyle yaparak kendinizi aldatılmaktan koruyacağınızı mı sanıyosunuz?bu davranışınızla nişanlınıza karşı ne kadar küçük ve komik durumlara düştüğünüzü kavrayamıyo musunuz?yazık adama.Buldumcuk sizsiniz ne alaka ya
Konu sahibimi lorena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?