Akşam akşam çok canım sıkıldı

Keske...
Ben bunları kaldırabilmek için akademk kariyer düşündüm aslında çünkü aynı ortamda olup onu da anlayabilcem

Kendinize güveniniz yok sizin. Öğrencileri küçük görüp o kim ki cagirsin demeye getiriyorsunuz.Hani derler ya kültürlü insanlar medeni olur ALAKASI YOK !!!
Bin kere söyledim kimseyi küçük görmüyorum hepimiz eşitiz ama bir hıca öğrencisini düğününe çağırmamalı bir sınır olmalı

veda_buhastalığına y42709166 .!.:
Kendinize güveniniz yok sizin. Öğrencileri küçük görüp o kim ki cagirsin demeye getiriyorsunuz.Hani derler ya kültürlü insanlar medeni olur ALAKASI YOK !!!
Doktor ne dedi hastaligina yani burda çift kimlikle falan yazıyorsun acaba sen mi uydurup ordu aslında nişanlım yok mu olsa böyle bi adam olamaz kaçar coktan

Yahu bi de doktora yapıyosunuz pes..
Cahil buldumcuklardan farkınız yok..
Dünyadaki tek erkek nişanlınız değil merak etmeyin yemezler.

Doktor ne dedi hastaligina yani burda çift kimlikle falan yazıyorsun acaba sen mi uydurup ordu aslında nişanlım yok mu olsa böyle bi adam olamaz kaçar coktan
Ne çift kimliği ya eski hesaplarımı kullanmadığım için şifrelerni unuttum ve yönetime söylemeden burda söylemek istemedim bugün onlara söylefiğim için sizede açıkladım ne atraksiyon meraklısısınız

Yani simdi esini nisanlisini kiskananlar medenisiz mi oluyor

Yat uyu tatlım ya yarına iyi doktora git doktora hep yapılır sağlık yerine gelmez...

Ee o kiz gelmesin bu kiz gelmesin.Yapmayin allah askina cahil de degilsiniz.Su adamlari bulunmaz hint kumasi yapmayin.Bu kadar kiskanclik iyi degil.Sanki butun kizlar sizin nisanlinizi bekliyor sirada.
Kiskanc birisine bunu anlatsaniz bile anlamaz neden yardimci olmuyorsunuzda yok medeni degil yok ezik su bu diyorsunuz

Ee o kiz gelmesin bu kiz gelmesin.Yapmayin allah askina cahil de degilsiniz.Su adamlari bulunmaz hint kumasi yapmayin.Bu kadar kiskanclik iyi degil.Sanki butun kizlar sizin nisanlinizi bekliyor sirada.
Yani siz dediniz diye demiyorum arkadaslarin cogu kizin uzerine gitmis

Buldumcuk sizsiniz ne alaka ya
Adamla evleniyosun daha hala yok o kız gıcık bu kızı mı düşünüyo bunla samimiyeti mi var muhabbetine giriyosun.Ben doktora yapan bi kızın böyle saçma ve boş şeylerle uğaşabileceğine hiç ama hiç inanmıyorum bu bir.İkincisi diyelim ki gerçek, durumunuz hastalık derecesinde farkında mısınız?çok mu çirkinsiniz?çünkü iki seçenek var ya çirkinliğinizden kendinize özgüveniniz yok ya da nişanlınıza güvenmiyosunuz.İki durumda da karşınızdakine hayatı zehir ediyosunuz ve buna hakkınız yok bunun farkında mısınız?ve bu kadar güvenmediğiniz biriyle neden evleniyosunuz amacınız ne?son olarak da, hiç mi sevgiliniz olmadı bugüne kadar, hiç mi duymadınız aldatacak erkek peşine dedektif taksan da aldatır böyle yaparak kendinizi aldatılmaktan koruyacağınızı mı sanıyosunuz?bu davranışınızla nişanlınıza karşı ne kadar küçük ve komik durumlara düştüğünüzü kavrayamıyo musunuz?yazık adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…