- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi elifff_____
-
Burda herkes bir sen tek.Biraz empati
Ben ne için yapıcam ki yani tam olarak anlaşılmadığımı düşünüyorumSiz yapıyor musunuz empati?
Tmm peki abartıyorum o zaman niye acı çeliyorum şu an keyfimden miBurda herkes bir sen tek.
Bir düşün bakaalım neden herkes aynı fikirde ama sen değilsin?
Sorun sende olabilir mi? Hayır olamaz çünkü kesinlikle sorun sensin.
Paranoyak olduğunuz için olabilir mi?Tmm peki abartıyorum o zaman niye acı çeliyorum şu an keyfimden mi
Paranoyak filan değilim ben bahaettiğim insanları tanısaydınız hak verirdiniz banaParanoyak olduğunuz için olabilir mi?
Bu yüzden acı çektiğinizi başka yerde anlatmayın totosuyla güler insanlar..
Eşinizi zor durumda bırakmaya değecek mi peki?Paranoyak filan değilim ben bahaettiğim insanları tanısaydınız hak verirdiniz bana
Niye zor durumda kalsın ki? Yani beni bi düğüne çağırmasalar ben sormam niye çağırmadınuz diyeEşinizi zor durumda bırakmaya değecek mi peki?
Gelip bizi neden çağırmadın dediklerinde adam ezilip büzülecek belki yaşan söyleyecek.
Bu durumda kalması hoş mu yani?
Akıllı hatunun hali başka oluyoryalnız konu sahibi kim bu lorena diye sormadı bile
Siz bence düşünmeyin.Niye zor durumda kalsın ki? Yani beni bi düğüne çağırmasalar ben sormam niye çağırmadınuz diye
Ve o kz öğrenci hiç soramaz bugün en çok bı konuya sinir oldum zaten yani bi öğrenci nasıl gidip hocasından hesap sorabilir ki O kadar samimiyeti varsada o zaman ben durup bi kere daha düşünürüm
Ben sustum ben gittim, tobe yazmam dahabraindamage boşuna uğraşıyorsun canım biz tanıyorsuz nerdeyse kendisini aynı lorena
Akıllı hatunun hali başka oluyor
Hayatının hatası mı böyle çirkin yorumlar yapıcaksanız hiç yapmayın bende cevap veriyorum insan gibi derdimi anlatmaya çalışıyorum başkasının kötülüğünü isteyecek kadar kötüsünüz kolay gelsinSiz bence düşünmeyin.
Çünkü boşa düşünüyorsunuz.
Allah sabır versin nişanlınıza.
İnşallah düğün öncesi bizim gördüğümüz kara deliği görür ve hayatının hatasını yapmaktan vazgeçer.
Saygılar...
(Nişanlınızla bir samimiyetim yok)
Bende tam bunu diyecektim, hem fikir istiyor hem bütün fikirlere karşıCanım herkese muhalefet olacaksan ne diye konu açıp soru sordun ben anlamadım ki...
Aklın yolu bir işte, herkes aynı şeyi söylemiş. Bir sen farklisin.
Bence bir otur düşün, ya herkes.böyle düşünüyor, ben neden böyle bakmıyorum olaya. Bende mi bir sorun var acaba diye.
Herneyse, mutluluklar..
Evt zaten hoca yüzünden yüklemiş onu teline dedğiniz gibi makale bile yayınlıyorlar ama ben nerden bileyim o kızlara baktımı konuşup sildimi güvensizlik oluyo işte ve arkadaş olarak eklemesi demek beni silmesi demek
Hayır karşı değilim tmm abartıyorum peki ama içim huzursuz çok üzgünüm hem de çokBende tam bunu diyecektim, hem fikir istiyor hem bütün fikirlere karşı
Çok saolunyazınızı okurken bana bile fenalık geldi,şuan en güzel zamanlarınız neden kendinize dert ediyorsunuz ayrıca şimdiden bu kadar herşeye baskı yaparsanız evlendikten bi süre sonra eşinizde sıkılacaktır,herşeyden şüphe duymadan nişanlınıza güvenin ve anın tadını çıkarın bırakın kimi isterse çağırsın sonuçta onunda düğünü,umarım her zaman mutlu olursunuz
Ya kimi istiyorsa cagirsin, geldiklerinde sen de pek yüz vermezsin olur biter.Hayır karşı değilim tmm abartıyorum peki ama içim huzursuz çok üzgünüm hem de çok
Çok saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?