Akşam akşam çok canım sıkıldı

Eşinizi zor durumda bırakmaya değecek mi peki?
Gelip bizi neden çağırmadın dediklerinde adam ezilip büzülecek belki yaşan söyleyecek.
Bu durumda kalması hoş mu yani?
Niye zor durumda kalsın ki? Yani beni bi düğüne çağırmasalar ben sormam niye çağırmadınuz diye
Ve o kz öğrenci hiç soramaz bugün en çok bı konuya sinir oldum zaten yani bi öğrenci nasıl gidip hocasından hesap sorabilir ki O kadar samimiyeti varsada o zaman ben durup bi kere daha düşünürüm

Şimdiden bu kadar kuruntu ve çelişki bu ilişkiyi bozar ve emin olun korktuklarınızı zaman içerisinde yavaş yavaş yaşarsınız..beyninizde yersiz kurgulama yapmamaya özen göstermelisiniz..

Siz bence düşünmeyin.
Çünkü boşa düşünüyorsunuz.
Allah sabır versin nişanlınıza.
İnşallah düğün öncesi bizim gördüğümüz kara deliği görür ve hayatının hatasını yapmaktan vazgeçer.
Saygılar...
(Nişanlınızla bir samimiyetim yok)

Hayatının hatası mı böyle çirkin yorumlar yapıcaksanız hiç yapmayın bende cevap veriyorum insan gibi derdimi anlatmaya çalışıyorum başkasının kötülüğünü isteyecek kadar kötüsünüz kolay gelsin

Bende tam bunu diyecektim, hem fikir istiyor hem bütün fikirlere karşı

yahu şu adamlara güvenmiyorsanız evlenmeyin
yazık hem size hem onlara aşk geçer güven kalır

yazınızı okurken bana bile fenalık geldi,şuan en güzel zamanlarınız neden kendinize dert ediyorsunuz ayrıca şimdiden bu kadar herşeye baskı yaparsanız evlendikten bi süre sonra eşinizde sıkılacaktır,herşeyden şüphe duymadan nişanlınıza güvenin ve anın tadını çıkarın bırakın kimi isterse çağırsın sonuçta onunda düğünü,umarım her zaman mutlu olursunuz

Bende tam bunu diyecektim, hem fikir istiyor hem bütün fikirlere karşı
Hayır karşı değilim tmm abartıyorum peki ama içim huzursuz çok üzgünüm hem de çok

Çok saolun

Offff senle hayat geçmez valla dişi sinekten bile kiskanma buna diyor lar galiba okurken bile sıkıldım allah nisanliniza sabir versin. Ben senin yerinde olsam evlencegimizin herkesin duymasını ve görmesini isterim ve herkesi cagirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…