- Konu Sahibi elifff_____
-
Valla bende o arkadaş sandim da yukarı dönüp isme baktım okurken lorena mi diye.Yuh bu ne ya LORENA senmisin söle bakimözledim bak doğru söle bide sosyal ağlar başka line w.up gibi msjlaşılan prolar farklı nasıl yani onlarıda kullanmıyorsunuz nasıl haberleşiyorsunuz dumanlamı
Egoyla ve kaprisle hiç alakası yok gerçektenGoren de profesor sanir. Bu ne egodur, ne kapristir. Sen de doktora ogrencisisin sonucta! Once nisanlina sonra universitende dersine girecegin ogrencilere sabir versin Allah.
İşte öyle yapmıyo nişanlım yani iş ortamından çağırmayacağı eleyeceği insanlar da var ama doğru olan hep bana oluyo birşey görmedim ama sanki bu çağırmak istediği bayan asstanlar ve o kz öğrencyle samimiymiş gibi geliyo sürekli bunu kuruyorum kafamda e birde sevmediğim insanlar olunca...Ay icim sisti.
Bir kere nisanliniz hakli bir is yerinde ya herkese dugun davetiyesi verilir ya kimseye dugun davetiyesi verilmez. Ay ben sunu seviyorum vereyim suna gicigim o gelmesin vermeyeyim demek cok ayip. Sonucta herkes ayni ortamda.
O gelmesin dugunume bu gelmesin dugunume en guzel gunumde onlara takarim sinir olurum diyorsaniz ortada abartili bir kiskanclik var demekdir.
Yahu o sizin en guzel gununuz birakin dugune kim gelmis kim gelmemis. Dugununuzun keyfini cikarin.
Benim dugunume benimle nisanlanmadan once esimle arasi yapilmaya calisan ama esimin reddettigi akraba kizi geldi. Ne yani bana ne o gelmesin diye nisanlimla arami mi bozacaktim ya da niye geldi diye kendi kendimi mi yiyip bitirecektim umrumda bile olmadim ister gelsin ister gelmesin. Sonradan fotograftan farkettim geldigini.
Ayrica dediginiz sosyal agi biliyorum. Genellikle is ortamindaki arkadaslar birbirlerini ekliyorlar. Ekli olan kisilerin arkadaslarini nisanliniza tavsiye ediyor sadece bu nisanlinizin kizlarla konustugu anlamina gelmez.
Telefonu ortada diyorsunuz mesaj felan gormedim diyorsunuz eeee ne bu guvensizlik?
O kiskandiginiz kizlara emin olun hicbir sey olmaz boyle kafaya takarak ancak hayati kendinize de nisanliniza da zehir edersiniz.
Yoo sevdiklerimde var kendimi bilmezleri sevmiyorum sadece,keske gelmeseler ne güzel olurdavetiyeyi verdiğin herkes gelmez merak etme
millet yanıp kavrulmuyor düğünlere gitmek için
hele ki anladığım kadarıyla çok agresif ve kimseyi sevmiyorsun nişanlının çevresinden
onlarda farkındadır bence senin düğününe zaten gelmezler
boş yere panic yapıyorsun
Öncelikle knlink bi vaka değilim,Yeminlen kendimi bıçaklıcaktım okurken. Hamfendicim sen resmen klinik bir vakasın. Bu kadarı hiç normal değil.
Öğrenci dediklerini duyan da liseli filan sanar. Doktora yapan biri olarak üniversitedeki öğretmen-öğrenci samimiyetini bilmen lazim.
Evet, dügüne kişi siniri yoksa, her önüne gelen çağirilir. Zaten herkes sana bayilmadiği için hepsi de gelmez.
Ay bi de aynı okulda çalişacakmişsiniz. Asistan kızlar ve öğrenciler, arkanizdan çok kulaklarinizi çinlatacaklar, belli.
Saniyorum nişanlinizin basireti bağlanmiş, algilari pek açik değil. Bol sabir diliyorum kendisine.
Ha bu arada, o sevmediğiniz kız öğrencinin, asistanlarin filan, nişanliniz birebir çağirmasa bile gelme ihtimalleri var, haberiniz olsun. Kendinizi buna hazirlayin da, GELİN DÜĞÜNDE CİNNET GEÇİRDİ başlikli videonuzu izlemeyelim internetlerde
Yine de mutluluklar da, mutlu olmayi becerebilecek biri gibi durmuyorsun pek:)
İstemediği biri olsa karışırdıHepsini okuyamadim ama birakin nisanliniz istedigi kisileri dugununuze cagirsin.O sizin liateye karisiyor mu?
Yok bazılarındanYalnız bacım önüne çıkan her kızdan nefret etmişsin.
Lırena değilm ama saol iyi dileklerin için:)Lorena ?
Nassin canim iyisin? Ozlettin kendini valla.Tam gaz kiskancliga devam masallah :))
Hadi hayirlisi olsun.Sevgilin kacarak uzaklasmadan evlenmeye ikna olmus.Sevindim :))
Egoyla ve kaprisle hiç alakası yok gerçektenGoren de profesor sanir. Bu ne egodur, ne kapristir. Sen de doktora ogrencisisin sonucta! Once nisanlina sonra universitende dersine girecegin ogrencilere sabir versin Allah.
İşte öyle yapmıyo nişanlım yani iş ortamından çağırmayacağı eleyeceği insanlar da var ama doğru olan hep bana oluyo birşey görmedim ama sanki bu çağırmak istediği bayan asstanlar ve o kz öğrencyle samimiymiş gibi geliyo sürekli bunu kuruyorum kafamda e birde sevmediğim insanlar olunca...Ay icim sisti.
Bir kere nisanliniz hakli bir is yerinde ya herkese dugun davetiyesi verilir ya kimseye dugun davetiyesi verilmez. Ay ben sunu seviyorum vereyim suna gicigim o gelmesin vermeyeyim demek cok ayip. Sonucta herkes ayni ortamda.
O gelmesin dugunume bu gelmesin dugunume en guzel gunumde onlara takarim sinir olurum diyorsaniz ortada abartili bir kiskanclik var demekdir.
Yahu o sizin en guzel gununuz birakin dugune kim gelmis kim gelmemis. Dugununuzun keyfini cikarin.
Benim dugunume benimle nisanlanmadan once esimle arasi yapilmaya calisan ama esimin reddettigi akraba kizi geldi. Ne yani bana ne o gelmesin diye nisanlimla arami mi bozacaktim ya da niye geldi diye kendi kendimi mi yiyip bitirecektim umrumda bile olmadim ister gelsin ister gelmesin. Sonradan fotograftan farkettim geldigini.
Ayrica dediginiz sosyal agi biliyorum. Genellikle is ortamindaki arkadaslar birbirlerini ekliyorlar. Ekli olan kisilerin arkadaslarini nisanliniza tavsiye ediyor sadece bu nisanlinizin kizlarla konustugu anlamina gelmez.
Telefonu ortada diyorsunuz mesaj felan gormedim diyorsunuz eeee ne bu guvensizlik?
O kiskandiginiz kizlara emin olun hicbir sey olmaz boyle kafaya takarak ancak hayati kendinize de nisanliniza da zehir edersiniz.
Yoo sevdiklerimde var kendimi bilmezleri sevmiyorum sadece,keske gelmeseler ne güzel olurdavetiyeyi verdiğin herkes gelmez merak etme
millet yanıp kavrulmuyor düğünlere gitmek için
hele ki anladığım kadarıyla çok agresif ve kimseyi sevmiyorsun nişanlının çevresinden
onlarda farkındadır bence senin düğününe zaten gelmezler
boş yere panic yapıyorsun
Öncelikle knlink bi vaka değilim,Yeminlen kendimi bıçaklıcaktım okurken. Hamfendicim sen resmen klinik bir vakasın. Bu kadarı hiç normal değil.
Öğrenci dediklerini duyan da liseli filan sanar. Doktora yapan biri olarak üniversitedeki öğretmen-öğrenci samimiyetini bilmen lazim.
Evet, dügüne kişi siniri yoksa, her önüne gelen çağirilir. Zaten herkes sana bayilmadiği için hepsi de gelmez.
Ay bi de aynı okulda çalişacakmişsiniz. Asistan kızlar ve öğrenciler, arkanizdan çok kulaklarinizi çinlatacaklar, belli.
Saniyorum nişanlinizin basireti bağlanmiş, algilari pek açik değil. Bol sabir diliyorum kendisine.
Ha bu arada, o sevmediğiniz kız öğrencinin, asistanlarin filan, nişanliniz birebir çağirmasa bile gelme ihtimalleri var, haberiniz olsun. Kendinizi buna hazirlayin da, GELİN DÜĞÜNDE CİNNET GEÇİRDİ başlikli videonuzu izlemeyelim internetlerde
Yine de mutluluklar da, mutlu olmayi becerebilecek biri gibi durmuyorsun pek:)
İstemediği biri olsa karışırdıHepsini okuyamadim ama birakin nisanliniz istedigi kisileri dugununuze cagirsin.O sizin liateye karisiyor mu?
Yok bazılarındanYalnız bacım önüne çıkan her kızdan nefret etmişsin.
Lırena değilm ama saol iyi dileklerin için:)Lorena ?
Nassin canim iyisin? Ozlettin kendini valla.Tam gaz kiskancliga devam masallah :))
Hadi hayirlisi olsun.Sevgilin kacarak uzaklasmadan evlenmeye ikna olmus.Sevindim :))
Mrb herkese
Hemen anlatmaya başlıyım
Akşam nişanlımla görüştük düğüne az kaldığı için davetli listesini konuşuyoduk kim gelcek vs diye, herkesi saydık teker teker ama canım çok sıkıldı çünkü işyerinde ki herkes gelmesin istiyorum o ayıp olur dedi( nişanlım ünide araştırma görevlisi bende doktra yapıyorum aynı ünide kadro bekliyorum şu anda).
Bayan asistanların hepsini çağırma dedim o ayıp olur dedi sadece yeni işe giren bi kız var yeni olduğu için onu çağırmayız pek konuşmuşluğumuz yok dedi tmm dedim ama sinir oldum çünkü ayıp olur dedikleri arasında sevmediğim insanlar var onları da çağırmayalım değilmi ama!!
Ama en üzüldüğüm kısmına şimdi geliyorum şimdi nişanlımın bölümünde yükseklisans yapan öğrenciler var bir kız dört erkek onlarıda çağırayım dedi yok artık dedim hadi erkeklerle samimisin kızın ne işi var dedim.(kızdan nefret ediyorum).oda dedi ki bölümdeki bi hocanın oğlunun sünnet yemeğine gelmişti demek ki çağırıyolar hem demez mi hıcam erkek öğrencileri çağırdınız beni niye çağırmadınız diye.
Ben delirdim tabi o kadar sinirlendim ki ne demek bu yaa hesap mı sorcak sana nerde görülmüş hıcanın öğrenciyi düğününe davet ettiği dedim.
Neyse tmam dedi çağırmayız dedi madem istemiyosun.ama yok huzursuz oldum bi kere..
Sonra konu başka bi kıza geldi bu kızda yine nişanlımın bölümünde doktora yapıyo kızın düğünü olmuş nişanlımı çağırmamış ama bölümde tanıdığı nütün hocaları çağırmış dedi ki onu çağırmam o beni çağırmadı niye çağırmadı anlamadım dedi.Ben tabi buna da sinir oldum gelmiş bunu dert ediyo ya inanamıyorum sanki iş arkadaşı o kız orda öğrenci ya çağırmasın!
Yani nişanlımla aynı okuldayız hani öyle samimi filan olduğunu görmedim bu bahsettiğim kızlarla ama niye böyle davranıyo ben görmeden mi samimi oluyo noluyo bilmiyorum
Gelelim son meseleye şimdi bizim nişanlımla telefonlarımız ortadadır hep ben onunkini alır kullanırım o benimkini alır... Sosysl ağ kullanmıyoruz oda sevmiyo bende bilmiyorum isim verebilirmiyim bi sosyal ağ var Lin...dye bugün telinde onu gördüm açtım baktım sadece bi hoca var okuldan o bişeyler göndermiş vs bir o ekli bide amcası ama huzursuz oldum çünkü bayan resimleriçıkmış ortak bağlantınızın olabileceği kişiler diyo ama bende hiç kullanmadım daha önce bilmiyorum Acaba birileriylemi konuşuyo dye geldi aklıma bi msj filanda yoktu ama suratım asıldı kullanmanı istemiyorum dedim o da sildi ama bilmiyorum içim çok huzursuz yarın görüşüp tekrar konuşcaz
Aaaa ben açık açık yazmadım yanlış anlaşılmış bahsettiğim sosyal ağ libe değil linkedinTamamda dugun yani bu cagirilir zaten oturup oynayacaklar yani.Rahatsiz olmanizi gerektirecek bir durum yok cok bogucuaunuz bence.Line konusunda da onlar rehberinde ekli olan kisiler olabilir ya da diger kisilerde ekliyse ondandir.Bence biraz rahatlayin
Açıkcası brz güven problemi var sma inş dediğin gibi olur ve takmam tşkler bu arada bahsettiğim ağ linkedinArkadaşım adamları bu kadar bunaltmayın yaa. dün de bir bayan yazmıştı. bırakın kimi çağırıyorsa çağırsın. hepsiyle yüzgöz oluyor çağırsın tabi. hem gıcık olsalar ne. bu senin düğünün. senin mutluluğunu görmeye gelecekler
Arada güven problemi yoksa böyle ufak şeyleri kendinize dert edip hayatı zindan etmeyin. biraz özgüven ve özsaygı. olumsuz birşey yaşanacaksa zaten yaşanıyor. önünü alamıyorsun. o yüzden herşeyi takmayın. yarını düşünürken bugünlerinizi endişeli geçirmeyin.
bahsettiğin sosyal ağ iş ağı canım. doğal olarak herkes birbiriyle bağlantı kuruyor. ben de kullanıyorum. türk toplumu olarak bokunu çıkaranlar da çok tabi. ama genel manada iş ağı kurmak için yapılmış bir site.
Aaaa ben açık açık yazmadım yanlış anlaşılmış bahsettiğim sosyal ağ libe değil linkedin
Açıkcası brz güven problemi var sma inş dediğin gibi olur ve takmam tşkler bu arada bahsettiğim ağ linkedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?