MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
bana söylemeden çıktıysa dünya yıkılsa umrumda değil eşek bası mıyım benAkşam on buçukta bir telefon gelse, eşiniz apar topar size bir sey söylemeden ciksa ne düşünürsünüz? Sürekli olan bir durum değil.
Yalnız olmadığıma sevindim. Acaba ben mi abartiyorum dedim kendi kendimeKıllanırım.
Dırek ararım arkasından ne oldu dıye gıderken haber vermedın endıselendım dıye. Tabı gıderken haber vermemesı ayrı dert de. Olum var kalım var benım esım tuvalate gıderken gudıyom deraılesı oyle habersız haraket etmek yok
Aklima gelmedi degil ama akraba vs.cevremiz hic yok bulundugumuz yerde. Yani ilk bizi arayacak kimsemiz yok.Biri öldu diye dusunurum
Arkasından aramadn mıAklima gelmedi degil ama akraba vs.cevremiz hic yok bulundugumuz yerde. Yani ilk bizi arayacak kimsemiz yok.
Hic konuşmadım.gelince başının etini yerim
Acaba is yerine hirsiz mi girdi ya da bi arkadasini dovduler en.kotusunu dusunuyorim da kapida ayakkabi giyerken bile soylenecek bisey yaniAklima gelmedi degil ama akraba vs.cevremiz hic yok bulundugumuz yerde. Yani ilk bizi arayacak kimsemiz yok.
iyi sabirlisiniz o zaman hadi siz konusmadiniz o hic bir şey söylemedimi yani cok enteresanHic konuşmadım.
Ben sinirlenince arayamıyorum. Oturdum actigi filme devam ettim iyi mi?Arkasından aramadn mı
Is yerimiz yok. Birazdan ogrenirim ins.Acaba is yerine hirsiz mi girdi ya da bi arkadasini dovduler en.kotusunu dusunuyorim da kapida ayakkabi giyerken bile soylenecek bisey yani
Giderken soylemedi. Gelince bir aciklama yapti ama sinirden dinleyemedim. Geri geldi hala telefonla konusuyor. Beni dinlemiyorsun, anca topçularını dinle sen diyince de bozuluyor.iyi sabirlisiniz o zaman hadi siz konusmadiniz o hic bir şey söylemedimi yani cok enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?