MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Eve geldiBir arkadasinin basina bir sey geldi veya kaza falan oldu diye dusunurdum. Ilk şoku atlatinca arar sizi
Oyle olur mu ıletısım sorununuz var bence. O benım mınık kusum ya bısey olursa o da benı habersız bırakmazda. Bence esınızle oturun konusun saygısızlık olmaz sızde ıhmal etmeyın suclayıcı olmadan esınızı arayın merak ettım oyle apar topar cıktın endıselendım senın ıcın benı habersız bırakma deBen sinirlenince arayamıyorum. Oturdum actigi filme devam ettim iyi mi?
Mustafa'ya malzeme lazimmis, beraber onu almaya gitmisler. Giderken niye bir sey demedin dediğimde , telefonla konuşuyordum, anlamışsındır dedim dedi.Çok merak ettim ,neden gittiğini öğrenince yazar mısınız
Iletisimsizlik var ama arkadas bir turlu kabul etmiyor.Oyle olur mu ıletısım sorununuz var bence. O benım mınık kusum ya bısey olursa o da benı habersız bırakmazda. Bence esınızle oturun konusun saygısızlık olmaz sızde ıhmal etmeyın suclayıcı olmadan esınızı arayın merak ettım oyle apar topar cıktın endıselendım senın ıcın benı habersız bırakma degelınce surat asma onu dusundugunu bellı et bı daha habersız gıtme de
Ben de dünden yakmaya razıysam demek ki !Durun hanımlar adamcağızı ateş çemberinin içine oturtup odunları diziyorsunuz, az sonra çakmağı çakacak gibisiniz :))))
Belki arkadaşlarıyla alakalı bir durum olmuştur, önce sebebi öğrenin sonra yakın adamı :)
Eşinizin cevabı tipik erkek cevabı, eğer daha önce sizi aldatma vb bir şey olmadıysa şüphelenilecek bir durum yok, erkekler bazı ponçik arkadaşları bir alo dese afet oldu da kahramanlığa gidiyormuş gibi koşarak gider, telefonla konuşurlarken de kimle ve ne konuştuğunu anlamanızı beklerler, onlardan zekiysek demek :)))Ben de dünden yakmaya razıysam demek ki !
Ya erkekler oyle düşünemiyorlar zamanla oturuyor. Bızım ogretmemız lazım. Ilk evlendık sınava gıttı ıkı gunlugune bes kurus para bırakmadan gıttı hıc demedım surat asmadm geldı dınledı dedım para bırakmadan gıttın ya acıl bısey olda hastalansam ne olacak ya dedı düşünedım güzel dille dedım sımdı bır gunlugune bır yere gıtse bıle nakıt bırakır. Ya karsılıklı suclayıcı olmadan yapıcı olmak lazım. Yıkmak kolay yapmak zor. Erkekler kavgayı tartısmayı sevmıyor ıstısnalar vardır tabıIletisimsizlik var ama arkadas bir turlu kabul etmiyor.
Onu her hafta sonu sorar aslında :) Birlikte bir sey yapmayacaksak ya arabasıni yıkatacaktır ya maç ozlemeye gidecektir.Peki yarın işimiz var mı diye neden sordu?
Ya da Mustafa'ya aldıkları malzemelerle ilgili plan yapmışlardır.Onu her hafta sonu sorar aslında :) Birlikte bir sey yapmayacaksak ya arabasıni yıkatacaktır ya maç ozlemeye gidecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?